X

ADEVĂRUL DESPRE TAMIFLU. De ce Adrian Streinu Cercel a dat dispoziție să nu se mai facă teste de gripă la cerere și a îndemnat populația să ia Tamiflu?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Pro tv: Doctorul Streinu Cercel: ”Ce să vezi? E iarnă și iarna e gripă.  Facem degeaba testele”

Doctorul Adrian Streinu Cercel, manager al Institutului Naţional de Boli Infecţioase “Prof. Dr. Matei Balş”, spune că lumea nu ar mai trebui să blocheze spitalele cu teste pentru gripă, deoarece simptomele sunt usor de recunoscut de oricine.

” (…) evident că orice medic care pune diagnosticul de gripă, diagnostic care nu este foarte complicat … E un diagnostic simplu: febră peste 39 de grade, dureri musculare, dureri articulare, dureri de cap, te simți ca bătut sau lovit de tren. Aia e gripă.

Deci asta e toată filozofia. E gripă, Tamiflu. Așa cum a spus și doamna ministru, nu trebuie să așetptăm cine știe ce. Nu trebuie să alergăm înebuniți să facem teste. Le facem degeaba.” – a spus doctorul Cercel, vineri, într-o conferință de presă.

De asemenea, medicul s-a arătat contrariat de faptul că populația s-a speriat din cauza numărului cazurilor de gripă, blocând activitatea unor spitale cu cererile de realizare a testelor.

”E clar că dacă ai simptomele astea, ce să vezi? E iarnă și iarna e gripă. E secretul lui Polichinelle. Deci trebuie să fim raționali, fiindcă altfel blocăm toate unitățile de primiri urgențe .. cu ce? Cu persoane care doresc să-și facă un test de gripă. Eu am dat dispoziție la Balș să nu se mai facă la cerere test de gripă. Nu facem așa, de dragul de a face!” – a mai spus șeful Institutului Naţional de Boli Infecţioase “Prof. Dr. Matei Balş”.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat vineri că ministerul pe care îl conduce aşteaptă comunicatul Institutului Naţional de Sănătate Publică, iar în cazul în care acesta va indica pentru a 3-a săptămână consecutiv că numărul de cazuri diagnosticate este mare decât numărul de cazuri estimate va fi declarată epidemie de gripă în România.

Până vineri, 25 ianuarie, au fost înregistrate 35 de decese din cauza virusului gripal de tip A.

Asadar, zice doamna ministru: “în cazul în care Institutului Naţional de Sănătate Publică va indica pentru a 3-a săptămână consecutiv că numărul de cazuri diagnosticate este mare decât numărul de cazuri estimate va fi declarată epidemie de gripă în România.

Dar cine si cum estimeaza? Si mai ales, cum vor fi numerate cazurile diagnosticate, daca nu se mai fac analize? Caci asa zice Adrian Streinu Cercel: E gripă, Tamiflu. Așa cum a spus și doamna ministru, nu trebuie să așetptăm cine știe ce. Nu trebuie să alergăm înebuniți să facem teste. Le facem degeaba.

In sfarsit, se descurca ei. Daca vor musai sa declare epidemie sau pandemie, se vor descurca sa ne arate si niste cifre.

Ceea ce ne intereseaza in acest articol e:

TAMIFLU si liderul cheie de opinie Adrian Streinu Cercel platit de Big Pharma

Asadar, nu mai facem teste, e limpede ca-i gripa, deci luam Tamiflu. Adica Adrian Streinu Cercel aplica aceeasi schema de acum 10 ani. Sa ne amintim ca in 2009 acesta preciza ca au fost oprite testele pentru depistarea gripei porcinei, pe motiv ca s-ar cheltui bani de pomana, avand in vedere ca 95% din totalul infectiilor de cai respiratorii superioare si inferioare ar fi date de virusul A/H1N1 si doar 5% de celelalte 200 de virusuri:

https://romanialibera.ro/actualitate/eveniment/asigurarile-sociale-virusate-de-a-h1n1-172779

Spusele sale au fost contrazise la acea vreme de prof. dr. Petru Calistru de la Institutul de Boli Infectioase “Victor Babes” din Capitala, care sublinia ca in Romania avem de-a face doar cu a respecta ordinele venite din afara tarii:

“Nu se poate asa ceva si nici nu are cum. Nu putem pe date statistice sa facem seroepidemiologie. Diagnosticul de gripa A/H1N1 este riguros, centralizat si sunt necesare teste, deci nu se poate renunta la testari pe motiv ca ar fi bani cheltuiti aiurea. De fapt, este vorba de a respecta ordinele de la OMS. Daca acest organism a stabilit ca 20% din populatie trebuie sa fie protejate (ca restul de 80% pot sa moara, nu?), atunci trebuie sa ii intelegem si pe cei de la Ministerul Sanatatii. E limpede ca aceste vaccinuri trebuie consumate, sa nu ramana cu ele neutilizate.”

Mai multe despre ce spunea atunci prof. dr. Petru Calistru, puteti citi la:

Ce spunea acum 10 ani prof. dr. Petru Calistru (Institutul de Boli Infectioase „Victor Babes”) despre VACCINUL impotriva GRIPEI porcine: „TOT SISTEMUL SANITAR MONDIAL ESTE PUS IN SLUJBA BIG PHARMA”

Asadar, Adrian Streinu Cercel repeta aceeasi schema de acum 10 ani.

Cu 10 ani in urma: nu mai facem teste, facem vaccin anti gripa porcina. Pentru ca alea erau atunci directivele Big Pharma – OMS.

Acum: nu mai facem teste, luam Tamiflu. Pentru ca astea sunt acum directivele Big Pharma – OMS. Si, evident, sa ne si vaccinam.

Foto: https://www.forbes.com/sites/harlankrumholz/2013/01/08/the-myth-of-tamiflu-5-things-you-should-know/#3508ef8f5782

De ce procedeaza Adrian Streinu Cercel astfel? Ne explică chiar cineva din interiorul Hoffman-La Roche. Elvețienii distribuie Tamiflu, medicamentul recomandat de Cercel:

„Streinu-Cercel e un asset (trad: bun de valoare) care-și merită banii. Îl plătești pentru pacienții din spitalul lui, îl plătești pentru numărul pacienților din toată țara, îl plătești să nu scadă numărul de pacienți pe țară, ci să îl crească, dar îl plătești și să vorbească despre marfa ta. El este ceea ce noi numim un KOL, esențial în acest business. Adică un Key Opinion Leader (trad: lider cheie de opinie). Dacă ce ai tu în portofoliu e recomandat de Streinu-Cercel, atunci medicii au încredere și prescriu.”

Cititi va rugam mai multe la:

Răspândiți BOMBA: Dezvăluirile Rise Project despre Adrian Streinu Cercel și Big Pharma / Surse La Roche explică schema ISTERIE – VACCINARE

Cele de mai sus tin de partea de afaceri. Dar mai e un aspect:

ADEVARUL DESPRE TAMIFLU

Iata ce spunea cu ani in urma dr. Fiona Godlee, editor in chief, British Medical Journal:

Conform Antigripalul Tamiflu ar putea fi ineficient, acuză o publicaţie medicală britanică de pe Adevarul din 13 noiembrie 2012:

Publicaţia de specialitate British Medical Journal pune la îndoială eficienţa tratamentului antiviral oseltamivir (denumire comercială – Tamiflu), produs de Roche, şi încurajează guvernele europene să dea în judecată compania farmaceutică.
Tamiflu a devenit medicamentul-vedetă contra gripei odată cu apariţia gripei aviare, în 2009. Atunci, zeci de state din întreaga lume şi-a asigurat stocuri întregi de Tamiflu pentru a ţine în frâu mai întâi pandemia de gripă aviară, apoi pandemia de gripă porcină. Anul trecut, acest tratament antiviral a fost inclus în lista „medicamentelor esenţiale” a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, o listă care acţionează ca o recomandare din partea autorităţii mondiale în domeniul sanitar pentru toţi medicii.

Nicio dovadă că ar reduce complicaţiile gripei
Cu toate acestea, publicaţia de specialitate British Medical Journal (BMJ) acuză compania Roche că nu are dovezi suficiente care să ateste eficienţa oseltamivirului împotriva gripei. De altfel, în 2009, BMJ şi oamenii de ştiinţă de la centrul independent de cercetare Nordic Cochrane au cerut companiei Roche să le furnizeze toate datele cu privire la antiviralul Tamiflu. La momentul respectiv, cercetătorii de la Centrul Cochrane erau anagajaţi de guvernul Marii Britanii să evalueze toate medicamentele care tratează gripa. Ei nu au găsit atunci nicio dovadă că Tamiflu ar reduce numărul de complicaţii în cazul persoanelor infectate cu virusul gripal.
[…]

În prezent, Tamiflu este folosit atât pentru a trata gripa obişnuită, numită şi sezonieră, cât şi formele noi de gripă, cum sunt gripa aviară şi cea porcină. Oficialul OMS Gregory Hartl a declarat, pentru agenţia de presă Associated Press, că „avem toate dovezile necesare că medicamentul opreşte sau încetineşte evoluţia gripei către afecţiuni severe, cum este pneumonia”.

Iata si ce putem citi in articolul ANALIZĂ Secretul companiilor farmaceutice: cât de eficiente sunt pastilele pe care le luăm? Antigripalul Tamiflu, o risipă de bani din 10 aprilie 2014 de pe Adevarul:

Astăzi, s-a anunţat oficial că medicamentul contra gripei Tamiflu nu funcţionează atât de bine pe cât se spunea, mai ales în cazul unei epidemii de gripă. Însă, secretul bine păstrat despre studiile clinice înseamnă că sunt multe lucruri pe care nu le cunoaştem despre medicamentele pe care le luăm, notează „The Guardian“ într-o analiză amănunţită a transparenţei studiilor clinice realizate de companiile farmaceutice.

Tamiflu este un medicament prescris de medici pentru a trata şi gripa sezonieră, şi cea porcină
[…]

Medicamentul contra gripei Tamiflu, care se regăseşte şi la noi pe piaţă, nu funcţionează aşa de bine după cum se promisese. „Roche“, compania farmaceutică elveţiană producătoare a Tamiflu, a ţinut ascunse, timp de jumătate de deceniu, informaţii vitale despre studiile clinice. O organizaţie globală non-profit, „Cochrane Collaboration“, din care fac parte 14.000 de specialişti din toată lumea, a reuşit să obţină, într-un final, toate informaţiile. Punând cap la cap dovezile, s-a descoperit că Tamiflu nu prea are niciun impact asupra complicaţiilor produse de infecţiile grave ale gripei, cum este pneumonia, anunţă „The Guardian“.

Aceste noi informaţii se transformă într-un scandal global, în special pentru că guvernul britanic a cheltuit 0,5 miliarde de lire sterline (606 milioane de euro) făcând rezerve din acest medicament în speranţa că va ajuta la prevenirea efectelor adverse grave produse de infecţia cu virusurile gripale.
[…]

Tamiflu – un exemplu perfect al minciunilor

Tamiflu este un model perfect. Problemele cu acest medicament ilustrează perfect nevoia de o transparenţă totală în ceea ce priveşte studiile clinice, importanţa accesului la documentaţia ţinută sub cheie, dar şi eşecul sistemului de reglementare a medicamentelor.   Este foarte important de ştiut că Tamiflu este şi o ilustrare a modului în care ştiinţa, la cel mai înalt nivel, se formează pe modele transparente care trebuie supuse criticilor şi îndoielilor, tocmai pentru a-şi susţine valabilitatea, mai ales dacă luăm în considerare că saga Tamiflu a început cu un simplu comentariu online.
Un comentariu online declanşează revoluţia Tamiflu

În 2009, a existat o îngrijorare mondială despre o pandemie de gripă, iar miliarde de euro au fost cheltuite pentru a se face stocuri de Tamiflu, peste tot în jurul lumii. Din cauza aceasta, guvernul britanic şi cel australian au solicitat organizaţiei „Cochrane Collaboration“ să-şi aducă la zi revizuirile anterioare ale medicamentului. Aceste rapoarte ale „Cochrane“ sunt un standard de aur în medicină: ele sumarizează toate datele despre un anume tratament, ei fiind într-un contact continuu cu această lume a medicamentelor, mai ales că dovezile se schimbă mereu şi, tot timpul, noi studii clinice sunt publicate.
Această verificare este la ordinea zilei pentru Cochrane. În raportul anterior, cel din 2008, s-au descoperit anumite dovezi că Tamiflu, într-adevăr, reduce rata complicaţiilor, cum ar fi pneumonia. Dar apoi, un pediatru japonez, pe nume Keji Hayashi a lăsat un comentariu în mediul online care a declanşat o revoluţie, mai ales în modul în care înţelegem funcţionarea medicinei bazate pe dovezi clinice.  „Cochrane a sumarizat toate datele din testele clinice, dar concluziile sale pozitive au fost un rezultat al unor date obţinute dintr-o singură lucrare: un sumar a zece studii clinice anterioare, conduse de un autor numit Kaiser. Dintre aceste zece studii anterioare, doar două fuseseră publicate în jurnalele de specialitate. Restul de opt, adică cele care conţineau singura informaţie disponibilă despre metodele folosite, proveneau dintr-un rezumat al unei surse secundare, creată de industria pharma. Acest lucru nu este de încredere“, nota în comentariu Hayashi.

Acest comentariu nu a fost în van. Doctorul Tom Jefferson de la Cochrane, autorul raportului din 2008 l-a luat în considerare. Atunci el şi-a dat seama imediat că făcuse o greşeală când a crezut orbeşte în datele oferite de numitul Kaiser. El a mărturisit asta, fără a avea vreo atitudine defensivă şi s-a pus pe căutarea informaţiilor de care era nevoie, notează „The Guardian“ în analiza sa.

Neconcordanţe imense în studiile clinice

Mai întâi au fost contactaţi autorii lucrării, cei conduşi de Kaiser. S-a primit răspuns că echipa nu mai este în posesia acestor documente şi că ar trebui să contacteze Roche. Aici au început problemele. Roche a spus că va preda asemenea informaţii, dar că analiştii Cochrane trebuie să semneze un acord de confidenţialitate.

Aici interveneau problemele. Rapoartele Cochrane sunt realizate pentru a fi dezvăluite, dar Roche le cerea să ascundă informaţii. Mai mult, contractul de confidenţialitate specifica faptul că nu au voie să discute termenii acestui acord secret sau măcar să recunoască public că există un asemenea acord.

Solicitarea Roche nu era ilegală, deşi imorală. Apoi, în octombrie 2009, compania a schimbat foaia. Le-ar plăcea să ofere datele, dar un alt raport de analiză al Tamiflu era condus în altă parte. Roche ar fi oferit acestui alt grup de analiză rezultatele studiilor lor, astfel că organizaţia Cochrane nu le putea avea. Lucru ciudat, deoarece nimeni nu interzice munca la un raport realizată de două grupuri separate. De fapt, acest lucru este chiar de dorit, pentru că întăreşte şi mai mult rezultatele clinice.

Într-un final, Cochrane a primit nişte documente, nu toate, dar tot era ceva. Devenea din ce în ce mai clar că există informaţii contradictorii despre Tamiflu. De exemplu, Administraţia Alimentelor şi a Medicamentului din SUA (FDA) spunea că nu există beneficii în cazul complicaţiilor gripei, dar Centrul pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor (CDC) tot din SUA spunea că aceste beneficii există. Japonezii nu spuneau nimic de complicaţii, dar Agenţia Europeană a Medicamentului (EMA) spunea că există beneficii.
Există doar două explicaţii pentru această situaţie, amândouă putând fi rezolvate prin transparenţă totală. Fie aceste organizaţii au studiat date diferite, caz în care trebuie „construită“ o listă colectivă, să se adune toate testele şi să se identifice efectele generale ale medicamentului. Or, acesta este un semnal de alarmă, şi este un dezacord rezonabil în interpretarea studiilor clinice, caz în care este nevoie de acces total la metodele şi rezultatele companiei Roche, pentru o dezbatere publică în cadrul comunităţii academice medicale.

Pneumonie declarată de pacient, fără analize medicale

Într-un test clinic pot apărea tot felul de probleme, fapt care îl poate scoate de pe lista testelor corecte. Acesta a fost sigur cazul multor studii clinice ale medicamentului Tamiflu, în care, de exemplu, participanţii nu erau reprezentativi pentru majoritatea oamenilor.

La fel, în studiile descrise drept „pe dublu orb“, în care nici doctorul, nici pacientul nu ar trebui să ştie dacă primeşte adevăratul medicament sau substanţa de test – placebo, pilulele erau de culori diferite. Şi mai ciudat, în aproape toate studiile Tamiflu, se pare că diagnosticul de pneumonie era pus de pacienţi, adică ei raportau dacă aveau pneumonie sau nu. Mulţi cercetători s-ar fi aşteptat la un diagnostic clar, susţinut poate de radiografii ale plămânilor, măcar.

Informaţiile de la Roche nu au venit, sau au venit cu ţârâita. Însă, prin analizarea detaliată a informaţiilor puţine, a studiilor clinice la care au avut acces, cercetătorii au reuşit să identifice discrepanţe ciudate. De exemplu, studiul clinic cel mai mare al celei de-a treia faze a testării Tamiflu nu a fost niciodată publicat şi nu prea este menţionat în documentele prin care se solicită licenţa medicamentului.
[…]

Abia anul trecut, în contextul acestei schimbări de atitudini la nivel mondial şi la solicitările neîncetate din parte Cochrane şi a „British Medical Journal“, după aproape o jumătate de deceniu, Roche a oferit toată informaţia necesară.

Funcţionează Tamiflu?

Din analiza Cochrane, complet făcută publică de data asta, Tamiflu nu reduce numărul spitalizărilor. Nu au existat suficiente date pentru a se vedea dacă reduce numărul deceselor. Reduce, într-adevăr, numărul cazurilor de pneumonie, cele raportate doar de pacient, neverificate. Dar când analizezi cele cinci studii clinice care au un diagnostic detaliat, nu se observă niciun beneficiu.

Tamiflu poate ajuta la prevenirea simptomelor gripei, dar nu la răspândirea ei asimptomatică. Şi aici dovezile sunt neconcludente.

Toate aceste „beneficii“ oferite de medicament vin însoţite de efecte adverse serioase. De exemplu, dacă un milion de oameni iau Tamiflu în cazul unei pandemii, 45.000 vor suferi de vărsături, 31.000 vor suferi de dureri de cap, iar 11.000 vor avea efecte secundare de ordin psihiatric (conform datelor puse cap la cap de Cochrane, deoarece documentele directe de la Roche sunt greu de parcurs şi de înţeles, chiar şi de specialişti). Trebuie să reţinem că aceste numere sunt raportate doar la un milion de oameni. În cazul unei pandemii, stocurile de Tamiflu ale statelor sunt suficiente pentru 80% din populaţia globului.

Roche a dat un comunicat de presă prin care contestă rezultatele celor de la Cochrane, însă nu a oferit niciun motiv pentru care nu este de acord.

Cititi va rugam si:

Pericolul TAMIFLU

Tamiflu, cunoscut si ca Oseltamivir, a fost dezvoltat de filiala din Statele Unite a Gilead Sciences și este în prezent distribuit de către Hoffmann-La Roche.

Gilead Sciences este o companie creata in 1987 de Michael Riordan initial sub numele de „Oligogen, Inc.”, si care a fost coordonata de una dintre cele mai influenti locotenenti ai papusarilor: Donald Rumsfeld. Detalii despre acest sinistru personaj la:

Personalitati si organizatii: DONALD RUMSFELD (DONALD HENRY RUMSFELD)

Acelasi Donald Rumsfeld a fost implicat si in urata afacere de vaccinare impotriva gripei porcine din 1976: Atunci, in urma unei morti suspecte a unui recrut de la Fort Dix, a inceput o mega campanie nationala de vaccinare a intregii populatii americane, in urma careia s-au imbolnavit sute de persoane, dintre care 52 decedand:

https://www.youtube.com/watch?v=8elE7Ct1jWw

Revenind la Gilead Sciences, in noiembrie 2005 George W. Bush cerea Congresului aprobarea unui fond de urgenta pentru pregatiri in caz de pandemie, din care un miliard sa fie alocati exclusiv pentru cumparea de Tamiflu.

Trebuie mentionat si ca in Board of Directors se afla George Schultz. Detalii si despre acesta la:

Personalitati si organizatii: GEORGE SCHULTZ (GEORGE PRATT SCHULTZ)

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. “E un diagnostic simplu: febră peste 39 de grade, dureri musculare, dureri articulare, dureri de cap, te simți ca bătut sau lovit de tren. Aia e gripă.”
    Eu n-am avut febra, sotia mea nu a avut febra, mama mea nu are febra, o matusa (care s-a vaccinat acum 2 saptamani!) nu are febra, alti cunoscuti nu au febra si totusi am avut/au gripa, unii forme mai usoare, altii au stat cu zilele in pat cu simptomele descrise de acest strain fara cercel, ce fel de “gripa” este asta, fara febra???

  2. Buna ziua, acum 2 ani am avut o puternica raceala care a durat aproape jumate de an, am luat fel si fel de medicamente, eram in Marea Britanie si lucram cu fel si fel de vopseluri si kituri pentru reparatii, am cumparat de pe amazon pulbere acerola cherry si am combinat cu ceai de salvie si rozmarin proaspat ,in mai putin de 10 zile eram ca nou, mai ales ca am avut nas infundat si tuseam grav nu pteam sa respir normal ,dormeam vreo 4,5 ore pe noapte dar m-am facut b8ne cu acel tratament

  3. Tamiflu efecte secundare: amnezii usoare, incetinire mentala, ameteli. Nu specifica in studii daca de scurta sau de lunga durata dar incetinire mentala? Nu destul ne-au prostit cu facebook, nu destul ne-au radiat creierile in septembrie 2017 cu asa zisa eruptie solara, nu destul ne imprastie chimicale cu antonovul…Am avut gripa fara febra considerabila si m-am tratat cu nurofen strepsils si amoxacilina plus suc de lamaie. Intr-adevar este o gripa mai agresiva decat celelalte, vine insotita de tensiune si palpitatii plus sinuzita ce blocheaza respiratia si pot apare si infectii in gat sau bronsite. Sa te lasi pe mana Tamiflu cu asa gripa? NU ! Ori mori ori te prostesti…Cu riscul de a parea conspirationist este un atac extern la viata romanilor si la securitatea nationala la fel ca HexiPharma sau mai amplu. Va doresc sanatate, postati aici daca aveti sau ati avut gripa sau daca cunoasteti decedati, lasati o adresa de email sa aflam adevarul.

  4. Tocmai a sunat mama mea. O cunoștință de la Dumbrăveni, județul Sibiu, Maier Pușa, 60 ani, a murit astă noapte (2 FEBRUARIE 2019), în urma unei viroze respiratorii…probabil gripă! Nu știu ce alte boli mai avea. A FOST LA BUCUREȘTI LA FINELE SĂPTĂMĂNII TRECUTE.

  5. Este foarte posibil ca numarul in crestere de imbolnaviri si cazuri mortale de gripa din ultimii ani sa se datoreze si expunerii prelungite a unei parti a populatiei, mai ales urbane si mai ales din 2016 incoace, la substantele toxice si neurotoxice de care e saturat aerul in multe zone din Romania, printre ele numarandu-se si neurotoxinele persistente aruncate in mediu in campaniile de dezinsectie, care au avut exclusiv scopul intoxicarii populatiei pentru a o mentine cat mai apatica si bolnava – o analiza logica a practicilor de protejare a Sanatatii Publice prin pulverizarea de neurotoxine in mediul in care traim, din perspectiva consecintelor ei asupra sanatatii populatiei arata foarte clar lucrul asta. In tarile in care practica asta are ceva vechime – de exemplu SUA, numai in ultimii 10 ani numarul bolilor provocate de expunerea la substante chimice toxice, intre care pesticidele sunt o categorie foarte importanta, a crescut de doua si chiar de trei ori, in anumite zone. Desi se recunoaste efectul devastator al otravurilor chimice asupra sanatatii populatiei, SUA prefera sa plateasca anumite sume de bani celor afectati, ca ajutor de handicap, decat sa inceteze otravirea populatiei.

    Am tot vorbit pe tema asta de vreun an incoace dar e greu sa faci oamenii sa inteleaga ca sunt mult prea fixati pe teoria virala si prea putini atenti la pericolul ingrozitor al otravirii continue prin inhalare de substante neurotoxice. E bine ca inteleg posibilele efecte ale pulverizarilor de chemtrails de la
    altitudini mari dar trebuie sa inteleaga ca se intampla si la nivelul lor. Daca oamenii sunt ingroziti de ideea de a le fi introduse otravuri direct in sange, printr-o viitoare vaccinare obligatorie, ar trebuie sa fie si mai ingroziti ca astazi le sunt deja introduse in mod frecvent otravuri direct in plamani si vor continua sa fie otraviti pana cand organismul lor va ceda.

    S-a fixat atat de bine in mentalul colectiv un anume fel de interpretare a simptomatologiei pe care oamenii o asociaza cu “gripa” – adica de consecinta exclusiva a actiunii unui virus, ca nimeni nu mai ia in calcul si o alta posibilitate. Atata vreme cat nu va intra in mentalul colectiv si ideea ca acelasi fel
    de simptome pot sa apara la fel de bine ca urmare a intoxicatiei organismului cu tot felul de substante toxice, intoxicatie asigurata in ultimii anii si prin aceste campanii de pulverizare de otravuri, oamenii vor cadea in capcana minciunilor despre epidemii virale si a necesitatii protejarii prin vaccinare, care nu doar ca va permite inocularea si a altor otravuri in organismul lor, dar ii va impiedica sa observe unde este pericolul in realitate.

    Otravirea cu substante chimice – pesticide, de exemplu, nu e inca suficient asociata in mintea oamenilor cu ideea de gripa, viroza sau alergie – cum ar fi alergia care a fost pusa in mod mincinos pe seama ambroziei, care este in multe cazuri tot o reactie a organismului la aceste substante “nocive si
    iritante”, asa cum sunt ele numite de producatorii lor, si nu o alergie la polen. Otravirea chimica ne face sa ne gandim mai degraba la cancer sau probleme neurologice. Si ratam primele semne ale intoxicatiei care ne pot pune in garda ca organismul nostru nu mai poate suporta agresiunea chimica si trebuie sa curatam mediul in care traim.

    Otravurile de tip biocid persistente in mediu luni de zile, care sunt aruncate de cativa ani de zile in multe zone din Romania, nu doar ca pot produce aceleasi tipuri de simptome ca si cele de viroza/gripa/alergie, care isterizeaza atat de repede lumea, dar pot fi aruncate in mod controlat si discret oricand se doreste suplimentarea lor in mediu pentru efecte mai vizibile asupra sanatatii oamenilor – Romania e plina de utilaje care pot pulveriza astfel de otravuri (si nu doar) in aerul pe care il respiram.

    Suntem otraviti si ni se spune ca suntem bolnavi de gripa. Nu e de mirare ca nu se doreste testarea pentru prezenta unui anumit virus (care nici macar nu e un organism viu ci doar un fragment de tesut care in opinia unora dintre medici nu ar fi capabil sa se multiplice in organism). In cel mai bun caz,
    nu va fi descoperit nici un virus, in cel mai rau caz va fi descoperita prezenta unei substante toxice in organism.

    Era previzibila aceasta inrautatire a situatiei in cazul gripei, asa cum a fost previzibila si inmultirea cazurilor de “alergii”, de “meningite”, care pot fi la randul lor chimice, produse prin otravire, de numeroase forme de cancer, mai ales leucemii (care sunt aociate in mod clar si cu expunerea la benzen, alt produs chimic aflat in exces in aerul respirat de romani), a cazurilor de infectii respiratorii, probleme dermatologice, oculare, auditive, neurologice si psihice. Daca otravirea nu e singura cauza, cu siguranta are o pondere mai mare sau mai mica in toate aceste situatii. Si ce-i mai rau e ca nu vorbim despre o otravire facute din nestiinta/ accidentala/ inevitabila, ci de una deliberata si facuta pe banii grei – chiar banii celor otraviti.

    E un adevar trist si greu de crezut, pe care va trebui sa il privim la un moment dat in fata, ca suntem executati pe banii nostri si prin otravire. Preferam sa credem teorii complicate depre celule moarte si sfartecate – care moarte fiind gasesc strategii inteligente sa se multiplice in organismul nostru, pe care trebuie sa le mai omoram odata prin metode Pharma, in loc sa privim in fata chipurile mostrilor care otravesc totul in calea lor ca sa puna in aplicare Agendele lor satanice (2021, 2030…).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button