X

VIDEO: Papistașii din România se pregătesc de venirea papei

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Ecumenism
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

4 comentarii

  1. Astia nu se uita in oglinda sa vada cat sunt de ridicoli, ca preoti sa se maimutareasca in halul asta? Nu mai au simtul penibilului si nici enoriasii lor nu mai observa. Ei vin la biserica ca sa se dea in spectacol, chipurile ca asa sa atraga enoriasii, enoriasi care sunt la fel de tacaniti ca ei. Unde au vazut ei ca Hristos s-a comportat ca ei?

  2. Doamne, fereste! Ce ar spune Sfântul Ioan Botezătorul despre asemenea dantuiala? Cum să coboare Duhul Sfânt daca auzul e spurcat cu asemenea muzicală? Ce duh vor să atragă în acest fel?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.