X

SUA: Proiect de lege pentru reglementarea microciparii angajatilor

Conform http://www.wmcactionnews5.com/2019/01/18/bill-regulate-microchipping-employees-introduced/ un parlamentar din Arkansas a declarat săptămâna aceasta că proiectul său de lege pentru reglementarea microcipării angajaților va proteja drepturile acestora, proiectul său fiind primul de acest fel din Statele Unite.

Potrivit unui raport al postului de televiziune Little Rock, Kark, Rep. Stephen Meeks, R-Greenbrier, a depus săptămâna aceasta la Casa Capitolului Casa Bill 1177. Meeks a spus postului de televiziune, că nu există cadru legislativ în Statele Unite pe această temă, deși tehnologia este deja disponibilă.

„Ideea este de a stabili regulile de bază înainte ca tehnologia să vină în statul nostru pentru a proteja lucrătorii”, a declarat Meeks pentru KARK.

Proiectul de lege ar permite companiilor să ofere microcipurile angajaților, dar nu ar forța angajații să le folosească, a anunțat KARK, remarcând că companiile ar trebui să raporteze și cum folosesc datele colectate de la microcipuri.

Proiectul de lege a fost trimis în această săptămână la Casa de Sănătate Publică, Bunăstare și Comitetul Muncii.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Cipuri
cuvinte cheie
NOTĂ OrtodoxINFO

Foarte pervers proiect de lege. Adica totul e ca angajatul sa vrea. Daca nu e fortat, e ok.

Articole asemănătoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.