X

Solutia fostului ministru francez al mediului pentru salvarea climei: trebuie să limităm nașterile noastre, pentru a primi mai bine migranții

Foto: https://fr.sott.net/article/33313-Limiter-nos-naissances-pour-mieux-accueillir-les-migrants-l-incroyable-derapage-d-Yves-Cochet

Pentru Yves Cochet, trebuie să „limităm nașterile noastre pentru a primi mai bine migranții”

Intervievat de L’Obs pe 3 ianuarie 2019, fostul ministru al mediului Yves Cochet își prezintă planul de salvare a climatului: „Trebuie să ținem seama și de demografie”, „pentru a reduce numărul de locuitori pe Terra, trebuie să faceți mai puțini copii.”

Dar acest ordin nu trebuie să se aplice tuturor, nu. Este vorba despre europenii care trebuie să dispară în favoarea „migranților”:

„Deci, clarific faptul că nu țintesc cele mai sărace țări, care fac mai mulți copii decât alții. Dimpotrivă. Țările bogate sunt primele care trebuie să scadă demografic. Aceștia sunt cei care au cel mai poluant stil de viață.

În plus, limitarea nașterilor noastre ne-ar permite să primim mai bine migranții care ne bat în ușă.”

Mai putem spune că „marea înlocuire” a populatiei este o fantasmă de extremă dreapta?

NOTĂ OrtodoxINFO

Sa ne amintim si ce spunea Nicolas Sarkozy, pe vremea cand era presedinte al Frantei:

Care este obiectivul? Vi se va parea controversat.
Principalul obiectiv este de a raspunde provocarii metisarii
Provocarea metisarii cu care ne vom confrunta in secolul al XXI-lea
NU ESTE O ALEGERE, ESTE O OBLIGATIE
Este imperios. Nu se poate alta cale, riscam sa ne confruntam cu probleme majore.Trebuie sa schimbam, (si) vom schimba in TOATE domeniile in acelasi timp, in afaceri, in administratie, in educatie, in partidele politice si ne vom obliga sa avem rezultate.

Daca acest voluntarianism nu va functiona pentru Republica atunci Statul va trece la masuri mult mai coercitive.

VIDEO: Fostul presedinte evreu al Frantei NICOLAS SARKOZY despre METISAREA CU FORTA

Cititi va rugam si:

Ați auzit de PLANUL KALERGI? Finanțare: evreii ROTHSCHILD și WARBURG / Obiectiv: OMUL VIITORULUI de RASĂ MIXTĂ, dispariția diversității vechilor rase și popoare / Conducătorii omului nou: EVREII…

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Refugiați
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

  1. Italienii s-au saturat de atata Europa
    Mișcarea 5 Stele (M5S), principalul partid de guvernământ din Peninsulă, a făcut luni un nou apel pentru închiderea sediului Parlamentului European (PE) din Strasbourg, numindu-l „o risipă de bani”.
    Parlamentul European are trei sedii: la Bruxelles, Luxemburg şi Strasbourg. Parlamentarii europeni călătoresc în oraşul francez în fiecare lună pentru a participa la şedinţele plenare.
    Sediul din Strasbourg “este folosit în jur de 40 de zile pe an şi costă un miliard de euro” pentru fiecare legislatură europeană, bani plătiţi de contribuabilii europeni, inclusiv italieni. Să îl închidem”, a declarat liderul M5S, Luigi Di Maio. https://www.agerpres.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.