X

VAMPIRISMUL pe cale să devină tratament acceptat pe scară largă

Tratamentul consta in inocularea vârstnicilor cu sange de adolescent

Scena din serialul „The 100”. Cat va dura pana cand sangele va fi luat cu forta? Foto: https://www.bustle.com/articles/47635-why-does-mount-weather-need-grounders-blood-on-the-100-they-could-be-looking-for-a

Un nou tratament medical inoculează adulții în vârstă cu „sânge de adolescent” recoltat de la tineri… vampirismul pe cale să devină „medicament” acceptat pe scară largă

Printr-o întorsătură șocantă a evenimentelor, mass-media recunoaște în mod deschis faptul că „elita” cheltuiește banii mulți pentru a obține infuzii de „sânge tânăr” de la adolescenți, despre care ei cred că, conține un fel de izvor al tinereții.

Rapoartele indica faptul ca un nou studiu clinic, cunoscut sub numele de „ambrosia”, testeaza efectele sangelui de la tineri, care contine factori de crestere speciali care nu se găsesc în sangele celor mai in varsta, despre care unii cred că pot ajuta la inversarea procesului de îmbătrânire.

„Sunt oameni din majoritatea statelor, oameni din străinătate, oameni din Europa și Australia”, a declarat dr. Jesse Karmazin, care lucrează la proiect, pentru CBS Philadelphia despre tipurile de participanți implicați în proces.

Cei care obțin transfuzii de sânge de la tineri sunt plătiți cu 8 000 de dolari pentru a vedea cum îi afectează – și dacă totul va fi un succes, după cum speră dr. Karmazin, atunci intenționează să înceapă o întreagă afacere de vânzare de sânge tânăr pentru profit.

Explicând ceea ce susține, spune că a observat deja la șobolanii de laborator care au primit transfuzii o inversare a procesului de îmbătrânire.

„Creierii lor sunt mai tineri, inimile lor la fel”, a spus el. „Părul lor, dacă era gri, se întunecă din nou.”

Cercetatorii de la Stanford testeaza acum „sângele tânăr” pe pacienții cu Alzheimer

Cercetări similare au loc, de asemenea, la Universitatea Stanford, unde cercetătorii testează efectele sângelui tânăr pe pacienții cu Alzheimer.

Potrivit dr. Sharon Shaw, cercetător al bolii Alzheimer la Stanford, sângele de la tineri arată deja dovezi că ajută la îmbunătățirea abilităților funcționale ale pacienților cu demență.

„Am descoperit că este sigur și fezabil să administrăm săptămânal perfuzii de plasmă tânără”, a declarat ea pentru mass-media. „Este foarte interesant faptul că pot exista componente în sânge care pot vindeca”.

Pentru mai multe știri asemănătoare, asigurați-vă că citiți Twisted.news.

Oamenii folosesc deja „sânge tânăr” în așa-numitele „estetice vampir” pentru a lupta împotriva ridurilor

Ar fi o greșeală, totuși, să credem că utilizarea sângelui tânăr în terapia anti-îmbătrânire se află încă în faza de testare. Aceleași rapoarte indică faptul că terapia este deja utilizată ca parte a așa-numitelor “vampire facials” pentru a trata ridurile, precum și rănile la nivelul articulațiilor și țesuturilor.

Plasma bogată în plachete, cunoscută și sub denumirea de PRP, implică prelevarea sângelui din propriul corp al pacientului, numai pentru a-l aplica local ca tip de „ser” de vindecare pentru a aborda o varietate de probleme de sănătate, inclusiv efectele dăunătoare ale procesului de îmbătrânire.

În unele cazuri, „esteticele vampir” sunt aplicate pe capetele pacienților în încercarea de a regenera părul.

„De fapt, putem folosi propriul sânge pentru a stimula corpul”, susține dr. Hooman Khorasani, care conduce Divizia de Dermatologie și Chirurgie Cosmetică la Sistemul de Sănătate din Muntele Sinai.

În timp ce cercetările actuale asupra acestei aplicații particulare sunt în desfășurare, dr. Khorasani spune că ceea ce a fost deja descoperit „pare foarte pozitiv”.

„Există încă o mulțime de necunoscute și de factori pe care nu-i știm când de fapt injectăm factorii de creștere și substanțele nutritive ale unei alte persoane în noi”, a recunoscut el.

În cazul transfuziilor de sânge administrate în alte scopuri, este deja cunoscut faptul că unii oameni vor avea efecte secundare dăunătoare, inclusiv probleme precum urticarie, leziuni pulmonare și infecții mortale. Aceste și alte efecte adverse pot să însoțească transfuzii de sânge de la tineri, de aceea și preocupările Dr. Khorasani.

Dar niciuna din aceste lucruri nu pare să oprească trenul de sânge de la scoaterea din stație, ilustrând încă o dată că aproape nimic nu este sacru pentru medicina modernă, inclusiv furtul forței de viață de la tineri și injectarea în cei bătrâni – și în special la cei care sunt bogați și bătrâni.

Pentru a ține pasul cu ultimele știri dintr-o perspectivă independentă și necenzurată, asigurați-vă că vizitați Awakening.news.

Sursele pentru acest articol includ:

Philadelphia.CBSLocal.com

NaturalNews.com

 

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Știință - bizar
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.