X

Evenimente supranaturale au îngrozit poliția ce îl interoga pe celebrul medium brazilian João Teixeira de Faria

João Teixeira de Faria, supranumit Ioan al lui Dumnezeu, sosește la Casa Dom Inacio de Loyola din Abadiânia, Brazilia

Evenimentele supranaturale îngrozesc poliția, în timp ce îl interoghează pe celebrul medium João Teixeira de Faria, datorită plângerilor împotriva sa privind abuzurile sexuale, computerul ”trezindu-se la viață” și aparatele electrice scurtcircuitându-se

  • Vindecătorul spiritual João Teixeira de Faria, de 76 de ani, a fost acuzat deabuz sexual
  • Aproximativ 300 de alte femei pretind că Faria le-a asaltat sexual
  • Poliția care îl interoghează pe Faria a spus că echipamentele electrice din încăpere au început să funcționeze defectuos

Detectivii care îl interoghează pe un medium celebru din Brazilia, acuzat de abuz sexual de mai bine de 300 de femei, au relatat evenimente înfricoșătoare în timpul celor două ore de interogatoriu.

Incidentele inexplicabile, de la un incident ”bizar” cu calculatorul, până la ”scurtcircuitul” brusc la cablurile aparatelor electrice, par să sugereze că forțe supranaturale erau în joc în acel timp.

Problemele misterioase i-au descurajat pe polițiști, dar nu i-au împiedicat să înregistreze mărturia vindecătorului prin credință, João Teixeira de Faria, cunoscut sub numele de João de Deus – Ioan al lui Dumnezeu, duminica seara în Goiânia.

Detectivul  Karla Fernandes, responsabilă cu coordonarea grupului de lucru care investighează acuzațiile, a susținut că, pe măsură ce guru-ul spiritual a început să vorbească, au început să se întâmple lucruri ciudate.

Ea a declarat pentru Folha de Sao Paulo: ”Deodată, computerul folosit pentru a transcrie răspunsul suspectului la acuzații părea că se trezește la viață proprie și comenzile de pe tastatură nu ar mai fi funcționat”.

”Când grefierul a încercat să introducă declarația mediumului, tastatura s-a blocat pe o anumită literă și OOOOOOO s-a înregistrat continuu pe ecran, timp de câteva secunde.” (n.t. grefierul scria în acel timp, probabil că a apăsat mai tare pe tasta O)

Deși acest lucru nu s-a mai întâmplat niciodată, agenții uluiți au pus incidentul pe seama unui calculator defect.

Detectivii care l-au interogat pe vindecătorul spiritual (centru) pretind că echipamentele electronice din încăpere au început să funcționeze defectuos

Dar când imprimanta din cameră a început să tipărească fără a primi nicio comandă (n.t. poliția și IT-ul = baba și mitraliera; imprimata de rețea tipărește primind comandă de la orice computer din rețeaua respectivă, nu numai de la cel din încăpere!) și un frigider s-a ars, gândurile lor s-au îndreptat către o interferență paranormală.

Det. Fernandes a spus: ”A fost cald în sala de interogatoriu și am decis să pornesc aerul condiționat.”

”Am conectat cablul la o extensie partajată cu un mini-frigider, iar cablajul electric a explodat brusc, arzând frigiderul. Toată lumea din cameră a strigat de frică.” (n.t. tot din categoria baba și mitraliera’: când pui unul sau mai mulți consumatori puternici pe o priză, nu e deloc neobișnuit ca priza să se topească și ai parte de un scurtcircuit! )

Potrivit ofițerului, vindecătorul spiritual de 76 de ani, care este acuzat de molestarea sexuală a femeilor în timpul consultațiilor private la clinica sa, a rămas tăcut.

Ea a spus: ”Deși aceste lucruri care s-au întâmplat ne-au surprins, nu au reușit să interfereze cu munca noastră. El (Ioan al lui Dumnezeu) nu a spus un cuvânt.”

12 femei l-au acuzat pe vindecătorul spiritual brazilian Joao Teixeira de Faria, 76 de ani, că le-a abuzat sexual, când le trata la clinica Casa Dom Inacio de Loyola din Abadiânia

Documentele Curții arată că Teixeira a încercat să retragă aproape 9 milioane de dolari, înainte de a se preda duminică poliției. Documentele văzute de The Associated Press fac parte din hotărârea judecătorului de respingere a cauțiunii.

Fagner Pinho, de la procuratură, a mai spus miercuri că anchetatorii au găsit arme de foc și cantități mari de numerar, într-o casă folosită de Teixeira ca refugiu spiritual.

Anchetatorii cred, de asemenea, că două incidente inexplicabile, care s-au petrecut înainte ca Teixeira să se predea, ar putea fi legate de ocultism.

Un ofițer de poliție, care urma să transcrie mărturia vindecătorului prin credință la secția de poliție din orașul rural Annapolis, a fost implicat într-un accident de mașină și și-a rupt brațul (n.t. coincidență).

Anchetatorii intenționau inițial să îl interogheze pe suspect la acest mic avanpost. Dar acest incident neașteptat a făcut ca interviul să fie transferat în Goiânia, capitala statului Goiás.

Și vineri, când presa a pichetat casa lui Ioan al lui Dumnezeu în orașul Abadiânia, au început să circule zvonuri că ”spiritele” i-au blestemat pe reporterii, fotografii și echipele TV de filmare, care au stat acolo timp de aproape 24 de ore, așteptând ca vindecătorul psihopupu să se predea, după ce a fost emis un mandat pentru arestarea sa.

Zilnic, la clinica lui se aducă sute (de oameni), pentru șansa de a fi vindecați de Faria, despre care se spune că are puteri supranaturale

Durii profesioniști au recunoscut că au început să se roage, atunci când fotografului unei agenții de presă i s-a făcut rău dintr-o dată și și-a pierdut cunoștința pentru câteva minute (n.t.: probabil a făcut lipotimie după ce a stat acolo ore în șir; în Brazilia e vară acum).

Mulți dintre cei care au fost reticenți în a admite că ”episodul” a fost asociat cu ”puterile mistice” ale lui Ioan din Dumnezeu, au recunoscut că o legătură paranormală nu ar fi prea ”îndepărtată”.

Det. Fernandes a fost de acord că întâmplările inexplicabile nu pot fi respinse ”cu ușurință”.

Ea a spus: ”Accept că avem de-a face cu o situație care implică credințe și energii mistice”, adăugând că ea crede că Ioan al lui Dumnezeu are puteri supranaturale.

”Sunt spiritualistă (n.t. adeptă a spiritualismului, o altă rătăcire) și cred în lumea spirituală și în paranormal. Deși nu mi-e teamă, am un respect sănătos pentru necunoscut.”

Discipolii lui Faria își așteaptă rândul, la ”centrul de vindecare” Casa Dom Inacio de Loyola, în Abadiânia, la 120 km sud-vest de Brasilia

Teixeira a negat acuzațiile că a abuzat sexual sute de femei, inclusiv pe fiica lui, sub pretextul administrării de tratamente mistice.

Avocatul lui a afirmat că clientul său este ”persecutat”, iar plângerile a sute de femei, numărul tinzând acum către 500, provin de la ”oameni care vor să-l distrugă”.

Mulți oameni spun, de asemenea, că erau minori/minore la momentul abuzului.

Misticul a fost reținut în custodie, iar luni, când agenții au început percheziția la sediul vindecătorului prin credință, o instanță i-a refuzat apelul pentru cauțiune.

Acuzațiile-bombă au trimis valuri de șoc în întreaga lume.

Ioan al lui Dumnezeu a devenit faimos pentru realizarea de ”operații miraculoase” pe sute de mii de oameni din întreaga lume. El profesează din 1976 și este venerat ca o forță spirituală ”puternică”. El a fost intervievat de Oprah și l-a tratat pe Bill Clinton.

Mulți adepți au fost vindecați de cancere, dizabilități, boli psihologice și numeroase alte afecțiuni, în timp ce au fost internați la clinica sa alternativă de tratament, din vestul Braziliei centrale.

Femeie fotografiată rugându-se la clinica lui, în 2012. Faria a negat acuzațiile de abuz sexual.

 

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Înșelări
cuvinte cheie
NOTĂ OrtodoxINFO

Comentariu saccsiv:

Sunt de alta parere decat traducatorul. Consider ca nu prostia, ci dracii sunt cauza acelor manifestari.

Cititi va rog si:

CAZUL ELISA LAM si CIUDATENIILE DIN HOTELUL CECIL (Los Angeles) – „Exista mistere care sunt atat de stranii si ciudate ca iti bantuie gandul pentru zile in sir” …

Video: ATAC DEMONIC IN MASA? 80 de elevi din Peru au suferit simultan convulsii si au descris cum un barbat in negru incearca sa-i omoare. S-au jucat cu PLACA OUIJA?

De ce s-ar fi manifestat dracii astfel in timpul interogatoriului? Pentru ca acel “vindecator” oricum lucra cu diavolii iar prin astfel de manifestari, politistilor si publicului li s-a intarit convingerea ca respectivul ar avea puteri.

Sa nu uitam nici ca:

ATENTIE MARE! Sfantul IOAN GURA DE AUR: De ce uneori VRAJITORII ii fac pe bolnavi SANATOSI iar DRACII chiar TAMADUIESC?

 

Articole asemănătoare

2 comentarii

  1. Da si eu sunt convinsă că dracii lucrează prin el,si el cu dracii….Auzi ce nume și.a luat ,Ioan a lui Dumnezeu 🙉blestemat să fii diavole cu toata ceata ta…Păcat ca sunt oameni creduli și chiar cred ca ii poate vindeca, ce inselare,..Trebuie sa tinem arma împotriva diavolului, adică Sf Cruce,care îl arde cu Puterea lui Hristos 🙏🙏🙏

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.