X

[VIDEO] Dăncilă vrea ca papa Francisc să vină în România “ca să mai reducă dezbinarea dintre români”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Poate că ar trebui cineva, de preferință preot, că de la ierarhi nu ne putem aștepta, să-i explice prim-ministrului că papa nu poate spovedi un ortodox, iar invitarea lui în România nu este agreată deloc de cetățenii ortodocși activi.  Asta în cazul în care nu urmează vreo agendă ecumenistă, perfect aliniată cu cea a ierarhiei românești, trădătoare în masă la pseudo-sinodul din Creta. Totuși, întâlnirea are un final fericit: Dăncilă și-a recuperat poșeta (vedeți video pentru detalii).

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. Din cauza ca sunt mai greu la minte, nu reusesc sa inteleg gluma ereticului cu geanta.

    Care-i mesajul lui?

    Dupa cum spune Dancila, nici ea nu a inteles-o, doar si-a dat seama pana la urma ca e o gluma si a apreciat spiritul ghidus al ereticului, dar gluma are o insemnatate pe care sunt convins ca falsa blonda nu a inteles-o.

    Poate ne lamureste cineva.

    Si iar nu am inteles despre care dezbinare dintre romani e vorba: face referire oare la faptul ca cei lepadati de Hristos cum ar fi #rezistentii, impreuna cu fanii LGBT, ii considera retrograzi si cimentati in mentalitati de ev mediu pe cei putini ce incearca sa pastreze credinta si traditiile curate?

    Papa ar putea fi catalizatorul care sa niveleze si sa uniformizeze aceste divergente dintre romani???

  2. Tâlcul ,,glumei” este acesta : Cine vine la noi e ,,luat” …cu geantă cu tot…mai ales că cine-l caută pe dracu îl găsește.

  3. Nu stiu de ce se mai mira cineva cand primul-ministru deschide gura. Se stie ca din doua, numai inteligenta are limite.

  4. Trista si paguboasa confuzie religioasa: la Papa, la [pseudo] – jidani si la arabi isi acopera capul cu “ceva”, la Biserica – NU! Cautati poze pe net si veti vedea cam cu se pozitioneaza: repecta pe dusmanii lui Hristos dar nu isi arata respectul fata de Biserica.
    Sa ne miram ca a fugit din tara cand a fost Referendumul pentru familie…?

  5. Eu cred ca si-a cam batut joc de ea ereticul papa. Intai a luat-o peste picior, intreband-o ce problema are de a vrut sa-l vada, apoi faza cu geanta a fost o aluzie la români, considerați hoți în Italia. Prin urmare, ereticul sa stea acasa…

    1. @ Nicu

      La aia ma gandeam si eu, ne-a facut popor de hoti. De aceea nu am vrut sa inteleg “gluma” lui. Sunt curios daca avea tupeul sa faca o gluma similara legata de camatarie, cu cineva din guvernarea Israelului.

      Sa ramana ereticul colo unde este, impreuna cu maimutele musulmane ce-i invadeaza Italia.

      Am vazut intr-un documentar realizat de niste englezi in sudul Italiei, nu cu multa vreme in urma. Le-a fost furata masina jurnalistilor de catre mafia locala, adica italieni. Era o masina destul de scumpa, un Defender model mai nou.

      Asa ca sa ne lase cu apropourile lui sugubete.

    2. Răspunsul e simplu: El vine in Romania, dar nu degeaba!

      Dar “proasta satului, pardon, statului” se preface că nu înțelege.

  6. Feri baci sa ne lase-n pace. Avem noi destui eretici pe-aici, de ce sa-l avem pe capul lor? Pentru ne-ardeleni, Feri baci ar fi nenea Francisc, ala care-i papa la Vatican. Il mai avem si pe kir Bartolomeu, eretic si schismatic cu acte in regula. Tanti Viorica nu-i prea purtata pe la biserica, asa ca poate vorbi orice. Ea cu Iohannis are ce are. Alt eretic calificat. Ori pe unde o intoarcem, tot de ei dam.
    Sa avem grija de sufletele noastre, ca pe eretici nu-i putem opri din delirul lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button