X

[VIDEO] Dăncilă vrea ca papa Francisc să vină în România „ca să mai reducă dezbinarea dintre români”

Poate că ar trebui cineva, de preferință preot, că de la ierarhi nu ne putem aștepta, să-i explice prim-ministrului că papa nu poate spovedi un ortodox, iar invitarea lui în România nu este agreată deloc de cetățenii ortodocși activi. Asta în cazul în care nu urmează vreo agendă ecumenistă, perfect aliniată cu cea a ierarhiei românești, trădătoare în masă la pseudo-sinodul din Creta. Totuși, întâlnirea are un final fericit: Dăncilă și-a recuperat poșeta (vedeți video pentru detalii).

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Înșelări
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

9 comentarii

 1. Din cauza ca sunt mai greu la minte, nu reusesc sa inteleg gluma ereticului cu geanta.

  Care-i mesajul lui?

  Dupa cum spune Dancila, nici ea nu a inteles-o, doar si-a dat seama pana la urma ca e o gluma si a apreciat spiritul ghidus al ereticului, dar gluma are o insemnatate pe care sunt convins ca falsa blonda nu a inteles-o.

  Poate ne lamureste cineva.

  Si iar nu am inteles despre care dezbinare dintre romani e vorba: face referire oare la faptul ca cei lepadati de Hristos cum ar fi #rezistentii, impreuna cu fanii LGBT, ii considera retrograzi si cimentati in mentalitati de ev mediu pe cei putini ce incearca sa pastreze credinta si traditiile curate?

  Papa ar putea fi catalizatorul care sa niveleze si sa uniformizeze aceste divergente dintre romani???

 2. Tâlcul ,,glumei” este acesta : Cine vine la noi e ,,luat” …cu geantă cu tot…mai ales că cine-l caută pe dracu îl găsește.

 3. Trista si paguboasa confuzie religioasa: la Papa, la [pseudo] – jidani si la arabi isi acopera capul cu „ceva”, la Biserica – NU! Cautati poze pe net si veti vedea cam cu se pozitioneaza: repecta pe dusmanii lui Hristos dar nu isi arata respectul fata de Biserica.
  Sa ne miram ca a fugit din tara cand a fost Referendumul pentru familie…?

 4. Eu cred ca si-a cam batut joc de ea ereticul papa. Intai a luat-o peste picior, intreband-o ce problema are de a vrut sa-l vada, apoi faza cu geanta a fost o aluzie la români, considerați hoți în Italia. Prin urmare, ereticul sa stea acasa…

  1. @ Nicu

   La aia ma gandeam si eu, ne-a facut popor de hoti. De aceea nu am vrut sa inteleg „gluma” lui. Sunt curios daca avea tupeul sa faca o gluma similara legata de camatarie, cu cineva din guvernarea Israelului.

   Sa ramana ereticul colo unde este, impreuna cu maimutele musulmane ce-i invadeaza Italia.

   Am vazut intr-un documentar realizat de niste englezi in sudul Italiei, nu cu multa vreme in urma. Le-a fost furata masina jurnalistilor de catre mafia locala, adica italieni. Era o masina destul de scumpa, un Defender model mai nou.

   Asa ca sa ne lase cu apropourile lui sugubete.

  2. Răspunsul e simplu: El vine in Romania, dar nu degeaba!

   Dar „proasta satului, pardon, statului” se preface că nu înțelege.

 5. Feri baci sa ne lase-n pace. Avem noi destui eretici pe-aici, de ce sa-l avem pe capul lor? Pentru ne-ardeleni, Feri baci ar fi nenea Francisc, ala care-i papa la Vatican. Il mai avem si pe kir Bartolomeu, eretic si schismatic cu acte in regula. Tanti Viorica nu-i prea purtata pe la biserica, asa ca poate vorbi orice. Ea cu Iohannis are ce are. Alt eretic calificat. Ori pe unde o intoarcem, tot de ei dam.
  Sa avem grija de sufletele noastre, ca pe eretici nu-i putem opri din delirul lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.