X

”Incredibilul Hulk” Lou Ferrigno spitalizat după ce vaccinarea a mers groaznic de rău

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

”Incredibilul Hulk” Lou Ferrigno spitalizat după ce vaccinarea a mers groaznic de rău

O celebritate faimoasă de la Hollywood este în spital după ce a prezentat o serie de efecte adverse îngrozitoare după vaccinul pneumococic. 

Lou Ferrigno, de 67 de ani, care l-a jucat pe Hulk în Incredibilul Hulk, a pus pe twitter o imagine cu el însuși aflat într-un pat de spital, cu linii intravenoase atașate la braț, împreună cu descrierea unor detalii ciudate, care explică ce s-a întâmplat.

”Am mers pentru vaccinul pneumococic și am aterizat aici cu lichid în bicepsul meu”, a declarat Ferrigno. ”Voi fi bine, dar este important să aveți grijă la cine vă face injecția și să vă asigurați nu numai că tamponează corect locul, ci și că vă vedeți acul ieșind din pachet”.

Pentru mai multe știri despre vaccinuri, verificați și Vaccines.news.

Vaccinul pneumococic aprobat de CDC vine cu efecte secundare serioase

Ceea ce a vrut să spună Ferrigno în comentariile sale despre tamponare și pachet rămâne în mare măsură neclar. Se pare că Ferrigno ar fi primit vaccinul greșit, deoarece vedem că există două tipuri de vaccinuri pentru pneumonie aprobate în prezent de către Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA (CDC).

Există PCV13 și PPSV23, ambele fiind recomandate adulților precum Ferrigno, cu vârsta de 65 de ani sau mai mult. Vaccinurile sunt comercializate pentru a ajuta pacienții să evite infecțiile cauzate de diverse boli pneumococice, cum ar fi meningita, infecții ale sângelui, pneumonie și infecții ale urechii.

Ambele vaccinuri sunt cunoscute ca având efecte secundare, deși se spune că PCV13 provoacă probleme suplimentare în ceea ce privește umflarea, conform CDC.

Alte rapoarte sugerează că Ferrigno ar fi primit vaccinul corect, dar că a devenit oarecum contaminat odată ce a părăsit pachetul și i-a intrat în braț.

Studiile dezvăluie că vaccinul pneumococic nu reduce riscul de deces de pe urma pneumoniei

Cealaltă problemă cu vaccinurile pneumococice este că acestea nu tocmai funcționează. Cercetările efectuate în Australia au descoperit că adulții care sunt vaccinați împotriva pneumoniei au același risc de deces cauzat de pneumonie, ca și adulții care nu sunt vaccinați.

Și apoi există multele riscuri asociate cu vaccinul pneumococic, incluzând infecții, infecții respiratorii și, da: chiar pneumonie.

Dacă Lou Ferrigno ar fi cercetat în prealabil vaccinurile pneumococice, probabil că nu ar fi făcut unul

Putem spune cu siguranță că Lou Ferrigno probabil nu și-a făcut temele privind vaccinul pneumococic, înainte de a fi de acord să-i fie descărcat conținutul în biceps. Pentru că, dacă ar fi făcut-o, s-ar fi putut gândi de două ori înainte de a fi de acord să fie injectat.

Așa cum am raportat anterior, oamenii din Regatul Unit, care au primit vaccinul pneumococic Prevenar, au dezvoltat o formă mai gravă de pneumonie decât forma dată de tipul sălbatic – un tip cunoscut ca serotipul 1, care pune viața în pericol.

Alt articol publicat în revista Pediatrics a descoperit că oamenii care sunt vaccinați pneumococic au un risc mai mare de a face infecții pulmonare. Cercetătorii de la Universitatea Davis, California au descoperit că ratele de spitalizare asociate empiemului (acumulare de puroi într-o cavitate a organismului) au crescut constant în decursul anilor, ca urmare a vaccinului.

Niciunul dintre acestea nu prevestește preocupări satisfăcătoare în ceea ce privește siguranța și eficacitatea vaccinurilor pneumococice. Părinții care își petrec timpul pentru a cerceta această informație, vor ajunge probabil la concluzia că este probabil cel mai bine să renunțăm complet la vaccinare – ceva care, din nou, s-ar fi putut întâmpla în cazul lui Lou Ferrigno, dacă ar fi avut timp să vadă ce se va injecta în corpul său.

Nu putem decât să sperăm că această sperietură nefericită îl va face ca Ferrigno să se uite mai atent la știința din spatele vaccinurilor și să ia decizii mai bune în domeniul sănătății în viitor.

Pentru a afla mai multe despre pericolele vaccinurilor, vizitați și VaccineInjuryNews.com.

Surse ale acestui articol:

The Incredible Hulk’s Lou Ferrigno Hospitalized After Pneumonia Vaccination Goes Wrong- MSN.com

Lou Ferrigno Hospitalized After Receiving Pneumonia Shot – GenerationIron.com

Pneumococcal vaccines do not appear to reduce the risk of death from pneumonia in adult populations – GreenMedInfo.com

12 Abstracts with Vaccination: Pneumococcal Research – GreenMedInfo.com

Life-threatening Pneumonia Caused by Pneumonia Vaccine – NaturalNews.com

Vaccine Study Shows Higher Rates of Chest Infections – NaturalNews.com

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Lou Ferrigno pe vremea cand era culturist, alaturi de Arnold Schwarzenegger:

Foto: http://www.infoculturismo.com/f29/american-movie-and-tv-god-lou-ferrigno-26236/

Si interpretandu-l pe Hulk:

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button