X

DIASPORA. Un nou caz în care viitoarea mamă este UCISĂ de tatăl care NU vrea COPII

Andra Hiliţanu, tânăra mămică din Londra, însărcinată în 7 luni, a fost ucisă cu sânge rece de iubitul ei tocmai pentru că era însărcinată, iar bărbatul nu îşi mai dorea alţi copii.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ioan Câmpeanu, în vârstă de 44 de ani, este judecat pentru crimă la Tribunalul din Londra.

La ultimul termen din proces, Ioan Câmpeanu a declarat că şi-a ucis iubita, Andra Hiliţanu, în vârstă de 28 de ani, pentru că nu îşi mai dorea alţi copii, iar femeia era însărcinată în 7 luni.

Potrivit jurnaliştilor britanici, Câmpeanu era consumator de cocaină, iar în noaptea de 31 mai 2018, a ucis-o pe Andra cu o foarfecă.

Tânără mămică, ucisă de iubitul care nu îşi mai dorea copii

După oribila crimă, românul a sunat la 999 şi a anunţat că şi-a ucis iubita cu o foarfecă.

Cei doi locuiau într-un apartament din Neasden, o suburbie din nord-vestul Londrei.

Poliţiştii audiaţi în instanţă au declarat că au fost uimiţi de calmul cu care au fost întâmpinaţi de criminal. Aceştia au precizat că românul i-a întâmpinat la uşa apartamentului şi apoi i-a condus în locul în care a ucis-o pe tânăra mămică însărcinată.

Fiica lui Ioan Câmpeanu a fost, la rândul ei, audiată în instanţă şi a declarat că tatăl ei obişnuia să consume droguri care îl ‘distrugeau şi îl făceau să fie confuz’.

Mai mult, fiica a precizat că tatăl ei nu îşi mai dorea alţi copii.

În faţa instanţei, românul a pledat nevinovat pentru toate capetele de acuzare.

 

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button