X

După Paris și Bruxelles-ul este sub asediul „vestelor galbene”. În prezent este atacat Parlamentul European

Mișcarea Vestelor Galbene este exportată în Belgia. La Bruxelles, în acest moment, sunt peste 400 de protestatari care s-au adunat la Parlamentul European luându-l cu asalt.

Situație foarte tensionată în Belgia unde sute de veste galbene atacă la această oră Parlamentul European. Sunt tensiuni foarte mari în capitala belgiană

Au fost o sută de arestări, majoritatea înaintea evenimentului, în timpul controalelor preventive, titrează actu.orange.fr. Blocajele poliţiştilor au fost desfășurate în jurul districtului european, unde se concentrează instituțiile europene, Comisia, Consiliul și Parlamentul European. Aceştiaîncearcă să împiedice accesul veste galbene.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Revolte
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

3 comentarii

  1. Demagogia,jocurile murdare antinationale,sustinerea migratiei economice,dublul standard in materia nivelului de trai,aruncarea tarilor in lupta pentru ciolanul fondurilor europene,furtul traditiilor popoarelor ,judecata nebunului care a zis un sinea lui”nu este Dumnezeu” si rugaciunile dreptilor ortodocsi vor darama uriasul cu picioare de lut-Uniunea Europeana satanista.

  2. Sintem in filmul „gogoasa infuriata”, sau altel zis : cum sa ambalezi un „rahat” intr-o forma apetisanta.
    NOM impotriva fNOM!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.