X

După Paris și Bruxelles-ul este sub asediul “vestelor galbene”. În prezent este atacat Parlamentul European

https://www. youtube.com/watch?v=AbkiknKi464

Mișcarea Vestelor Galbene este exportată în Belgia. La Bruxelles, în acest moment, sunt peste 400 de protestatari care s-au adunat la Parlamentul European luându-l cu asalt.
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Situație foarte tensionată în Belgia unde sute de veste galbene atacă la această oră Parlamentul European. Sunt tensiuni foarte mari în capitala belgiană

Au fost o sută de arestări, majoritatea înaintea evenimentului, în timpul controalelor preventive, titrează actu.orange.fr. Blocajele poliţiştilor au fost desfășurate în jurul districtului european, unde se concentrează instituțiile europene, Comisia, Consiliul și Parlamentul European. Aceştiaîncearcă să împiedice accesul veste galbene.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Demagogia,jocurile murdare antinationale,sustinerea migratiei economice,dublul standard in materia nivelului de trai,aruncarea tarilor in lupta pentru ciolanul fondurilor europene,furtul traditiilor popoarelor ,judecata nebunului care a zis un sinea lui”nu este Dumnezeu” si rugaciunile dreptilor ortodocsi vor darama uriasul cu picioare de lut-Uniunea Europeana satanista.

  2. Sintem in filmul “gogoasa infuriata”, sau altel zis : cum sa ambalezi un “rahat” intr-o forma apetisanta.
    NOM impotriva fNOM!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button