X

O femeie pastor luteran topește inelele „creștine” de castitate, pentru a crea o statuie a vaginului

Nadia Bolz-Weber

O femeie pastor luteran topește inelele creștine de castitate, pentru a crea o statuie a vaginului

A existat o perioadă în care mișcarea pro-avort a fost mai degrabă pro-alegere. Ei au predicat toleranța și diversitatea în încercarea de veni în întâmpinarea altor opinii.

Acele zile s-au terminat.

Mișcarea pro-avort din zilele de azi nu se referă decât la ura față de creștinii pro-viață sau față de oricine îndrăznește să le sfideze avorturile, prin modul de a gândi, cu orice preț. În loc să îmbrățișeze alte puncte de vedere și să încurajeze societatea să facă același lucru, mișcarea pro-avort de astăzi are ca scop distragerea și ridiculizarea opiniilor celor care adoptă o altă perspectivă.

Acum, o femeie ”pastor” feministă își bate joc de creștinii care iau decizie serioasă de a fi abstinenți sexual până la căsătorie și de a rămâne fideli partenerului lor în căsătorie. Această așa-zisă ”pastor”  topește inele de castitate creștine, pentru a crea o statuie care glorifică vaginul. Acest act bolnav și sacrilegiu transformă ceva frumos și onorabil în ceva dezgustător. În loc să onoreze o decizie importantă care respectă o relație, ea se închină doar părților corpului feminin.

Iată mai multe:

În Denver, Colorado, o femeie pastor luteran, liberală, numită Nadia Bolz-Weber, face un apel la femei să-i trimită ”inelele de castitate” creștine, pentru ca ea însăși să le poată transforma într-o statuie a vaginului.

Christian Post afirmă că Bolz-Weber, fondatoare a Casei Denver pentru Toți Păcătoșii și Sfinții, a anunțat pe Twitter ”proiectul său artistic solid”, pentru a crea un idol de aur al organelor genitale feminine, în semn de protest față de puritatea evanghelică.

Urmăriți și LifeNews.com pe Instagram pentru fotografii pro-viață și ultimile știri pro-viață.

”Începând cu 12 noiembrie până pe 17 decembrie veți avea posibilitatea să trimiteți inelele voastre de castitate ca să fie topite și transformate într-un vagin de aur”, a explicat ea pe site-ul web propriu. ”Această sculptură va fi dezvelită la Conferința Producătorilor din 2019.”

Cei care îi trimit lui Bolz-Weber inelele lor, vor primi un ”certificat de Necurăție, precum și un inel de Necurăție NERUȘINATĂ”.

Bolz-Weber a explicat dorința ei de ”a doborî” cultura evanghelică puritană la Conferința Producătorilor din 2018. Vorbind la HuffPo, Bolz-Weber a afirmat că poziția ei este aceea de a determina pentru sine ceea ce este bun, nu ceea ce dictează ceilalți.

”Acest lucru despre femei, pe care biserica a încercat să-l ascundă și să-l controleze și care este o pânză pe care alți oameni își pot scrie propria lor justețe – este de fapt al nostru”, a spus Bolz-Weber. ”Această parte din mine este a mea și eu determin ce este bun pentru ea și dacă este frumoasă și cum o folosesc în lume”.

Biserica Evanghelică Luterană din America a dezvoltat în general opinii liberale despre avort, homosexualitate și universalism. Bolz-Weber a spus că denominația a sprijinit-o cu generozitate.

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

6 comentarii

 1. Zeul la care se inchina aceasta fiinta o va rasplati dupa ce va trece pe luma cealalta, ducand-o intr-un loc foaaaaarte calduros si cu miros de pucioasa.

 2. Isa, subscriu !!!!! Cred ca aceasta creatura e una care face parte din LGBT cu tot alaiul lor de spurcati !!!!!!!!!!!!!!

 3. O mega ratacita care abereaza non stop, pro LGBT si alte mizerii si din pacate are foarte multi urmaritori care cred ca e crestina. Tot ea incuraja prostituatele sa fie prostituate in continuare ca le iubeste Dumnezeu asa si nu mai conteaza…

 4. Într-o campanie GoFundMe pentru a strange 1.500 dolari pentru afișare, grupul își explică misiunea: „Templul Satanic-Chicago nu va mai permite o perspectivă religioasă să domine discursul din rotunda de la Illinois State Capitol în timpul sezonului de sărbători. ce puteți face pentru a ne ajuta să-l aducem pe Satan la Springfield! ”
  „Cunoașterea este cel mai mare dar”.
  Sculptura Satanică instalată în statul Illinois, exact la timp pentru vacanțe
  În luna rotundă din Illinois Capitol, în această lună sunt sărbătorite câteva tradiții. Există o scenă de naștere pentru Crăciun, o menorahă pentru Hanuka și apoi ceva puțin diferit: un braț care deține un măr, cu un șarpe înfășurat în jurul lui.
  Este un cadou de la filiala din Chicago a Templului Satanic . Numit „Snaketivity”, lucrarea are de asemenea un semn care citește „Cunoașterea este cel mai mare dar”.
  În apropiere se află un semn în care statul oferă o lecție civică – și explică că nu avea prea multe de ales,mai multe in articol:
  https://www.nowtheendbegins.com/just-in-time-for-christmas-satanic-sculpture-snaketivity-installed-at-illinois-statehouse-by-followers-from-chicago-satanic-temple/

 5. omul dintotdeauna a stricat (dupa poftele lui) asezamintele puse de Dumnezeu .. sau de altii, in cazul de fata. Acest om prea-spurcat, acest eveniment/fenomen e o rusine mare in asa zisa biserica crestina luterana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button