X

CORNELIU VADIM TUDOR a fost LICHIDAT?

Acest articol a fost postat pe saccsiv in 15 septembrie 2015

de Saccsiv
Foto: http://www. vremeanoua.ro/alegeri-prezidentiale-2014-biografie-corneliu-vadim-tudor

Adica ar fi in categoria asta?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Video: ANTONIE IORGOVAN A VORBIT PREA MULT IMPOTRIVA MASONERIEI. Si atunci l-au ucis …

Louis Thomas McFadden a platit cu viata pentru lupta sa impotriva FEDERAL RESERVE

Jerome Corsi: A fost JOHN F. KENNEDY prima victima a Noii Ordini Mondiale?

Personalitati si organizatii: AARON RUSSO

Nu l-au iertat ei pe Bobby Fisher …

Scrii despre „teoria conspiratiei”? Risti sa te sinucizi dupa ce ti-ai omorat copii …

ALTUL? David Crowley, regizorul filmului GRAY STATE, a fost sinucis impreuna cu sotia si fiica?

Audio – FOARTE IMPORTANT: Ioan Vladuca despre Sfintele Noi Mucenite romance Daniela (2004) si Heruvima (1998)

Congressmanul Lawrence Patton McDonald LUPTA IMPOTRIVA NOII ORDINI MONDIALE. Sovieticii au doborat in 1983 zborul de pasageri KAL007 pentru a-l elimina?

L-AU SINUCIS SI PE ASTA: Cunoscutul doctor Jeff Bradstreet zicea de VACCIN = AUTISM …

IN ACEEASI LUNA au mai murit cinci medici asociati cu doctorul anti vaccin impuscat in piept

MIHAI EMINESCU – bagat la nebuni si ucis lent. O SCHEMA VECHE ce va fi aplicata cat de curand si in viitor …

O personalitate din zona manastirilor, care doreste sa-si pastreze anonimatul, nu exclude aceasta ipoteza. Iata doua texte ce mi le-a trimis pe e-mail, alese dintre ultimele postari ce-au aparut pe contul de facebook al lui CVT:

Cîteva întrebări pe adresa căpeteniilor Bisericii Ortodoxe Române: ALO, V-A LUAT DUMNEZEU MINŢILE? VĂ E MILĂ DE ARABII PĂGÎNI, DAR NU VĂ PASĂ DE MILIOANELE DE ROMÂNI PRIBEGI PRIN LUMEA LARGĂ? L-AŢI ABANDONAT PE IISUS PENTRU ALLAH ŞI PE BRÂNCOVEANU PENTRU OSAMA BIN LADEN? BIBLIA SPUNE SĂ FIM MILOSTIVI, DAR NU SINUCIGAŞI!

Duminică dimineaţă am urmărit o transmisie directă de la o manifestare religioasă, organizată la Cluj. Era ceva referitor la tineretul creştin. Amfitrion: Andrei Andreicuţ. Fost securist. Apoi monarhist. Pe urmă islamist. Fiindcă nu-mi explic altfel înfocarea cu care, în ultimele zile, le cere enoriaşilor să-i primească pe imigranţii arabi ca pe nişte fraţi. În acea zonă a Ardealului trăiesc – ca, de altfel, în toată ţara – numeroşi români săraci lipiţi pămîntului. Alţii au ales calea exodului în lumea largă. În urma lor, copiii se sinucid, sau devin victimele pedofililor. Ce nebunie! Locurile lăsate goale de românii creştini vor fi ocupate, sută la sută, de arabii musulmani. Fiindcă aşa vrea fariseul ăsta cu vorbire prefăcut-mieroasă. Aşa ar fi gîndit şi Andrei Şaguna? Tonul, însă, l-a dat Patriarhul Daniel.

Nu l-am auzit pe acesta luînd apărarea românilor prigoniţi de unguri, sau de Mafia Ţigănească. Brusc, el s-a înviorat şi s-a făcut propagandistul poruncii criminale, a unor minţi bolnave, de prin lumea largă. Unde îi ţii pe islamişti, părinţele? Pe unde scoţi cămaşa (sutana) atunci cînd vor viola, vor ucide, vor plasa bombe? Mai mult ca sigur că aşa se va întîmpla. Probabil îţi vei crea pretexte şi justificări şi atunci – după ce răul va fi comis. De ce nu-ţi vezi tu, Daniele, de cele sfinte? Nu te obligă nimeni să devii „avocatul diavolului” L-ai cocoloşit destul pe satanistul Traian Băsescu. Acum te apucă mila de nişte venetici, care nu toţi sînt amărîţi – unii sînt pregătiţi pentru tot felul de misiuni. Dacă nu poţi să faci bine, măcar nu face rău. România NU are nevoie de această migraţie a barbarilor. Nimeni nu ne sileşte, cu pistolul la tîmplă, să ne băgăm mortul în casă. Din nenorocire, într-un moment crucial, Biserica Ortodoxă e condusă de nişte pigmei. A trădat şi s-a rupt de popor. Ruşine!

CORNELIU VADIM TUDOR
7 septembie 2015

Trageţi clopotele, români!
Miting şi Marş de Protest în Capitală împotriva invaziei barbare, şi împotriva amenajării marelui focar de infecţie: Moscheea Mamut!

America a lansat asupra Europei o nouă şi devastatoare bombă atomică: Migraţia Barbarilor. Europa spumegă de furie. Nimeni nu se mai îndoieşte că valurile de imigranţi afro-arabi reprezintă o diversiune criminală, cu consecinţe incalculabile asupra Europei. Deranjează Europa Creştină – aşa că trebuie islamizată! Deranjează Europa Unită – aşa că trebuie destrămată! E o stare de război nedeclarat. Mă tot gîndeam: unde vor face provocări neoconservatorii yankei pentru a declanşa un nou război? Nişte minţi diabolice au clocit acest scenariu satanist: 1.000.000 de refugiaţi (deocamdată) din Nordul Africii şi Ţările Arabe au luat cu asalt Europa. Nu se duc în Rusia, China, Japonia, Australia, Noua Zeelandă – că nu li se permite. Nu se duc nici în America sau Canada – că nici n-apucă să se apropie de porturi, sînt scufundaţi. Ţinta este Europa. Care are milioane de şomeri şi e zguduită de propriile probleme. Atunci cînd printre principalii finanţatori am văzut numele lui George Sörös, mi s-a luat o pînză de pe ochi. Carevasazică, asta era!

Ce facem, însă, cu România? Ce logică e asta? Ne-au plecat milioane de români creştini în lume, după o bucată amărîtă de pîine, iar în locul lor ne sînt băgaţi pe gît, cu forţa, milioane de venetici musulmani? Devenim Paşalîc, sau Califat? Haida-de!

În următoarea perioadă, eu şi PRM vom organiza un mare Miting şi Marş de Protest în Capitală. Şi împotriva invaziei barbare, şi împotriva amenajării marelui focar de infecţie: Moscheea Mamut. Acum să vedem cine e creştin şi patriot. Felicitări venerabilului Neagu Djuvara, care, la vîrsta de 99 de ani, respinge, categoric, şi migraţia jihadistă, şi moscheea. Am să mor de gît cu derbedeii care încearcă să arunce în aer ţara asta. La nevoie, am să-mi amintesc că sînt ofiţer în rezervă al Armatei Române şi voi pune mîna pe armă! Nu, Jihadului! Stop experienţelor şi provocările diabolice ale evreilor şi yankeilor! Trageţi, clopotele, români! E pericol să dispărem ca Ţară şi ca Popor!

CORNELIU VADIM TUDOR
2 septembrie 2015

Comentariu saccsiv:

Si clopotele s-au tras. Dar pentru el …

Din multele sale poezii postate de cititori la rubrica de comentarii a articolului A murit CORNELIU VADIM TUDOR iata una intitulata:

Masoneria

Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie:
Scapă cât mai iute de masonerie!

Numai neamuri proaste, şmecheri, impostori
Toţi sunt Mari Maeştri (în a trage sfori).

Poartă şorţ, galoane şi-alte tinichele
Plini de semne sacre şi de lanţuri grele.

Ei se trag, cu toţii, din Hiram Abif
Ziditori de temple, scrişi în catastif.

Sunt colegi cu Mozart, Franklin, Casanova
Şi cu manelistul Jean de la Craiova.

Şi cu Fulgerică, zis şi Bragadel
Care face-n spume bere caramel.

Ce solemnitate! Şi ce jurăminte!
Toţi sunt Fraţi de Ordin şi de lucruri sfinte!

Plini de importanţă, nimeni nu-i ca ei
Au ceva din puiul rumen, cu mujdei.

E o stare bună, de suficienţă
Ei au luat caimacul, merg doar la esenţă.

Peste tot au oameni, siguri, la butoane
Ei adoră, zilnic, altfel de icoane.

Dumnezeu le este „Mare Arhitect”
Temple – nu Biserici, ce vreţi mai direct?

Cui jură credinţă, lăcrimînd pios?
Forţelor oculte, nu şi lui Hristos.

Toţi vor să parvină, brusc, pe scurtătură
Ei vor să răstoarne legile-n natură.

Funcţii şi onoruri aprig sunt vânate
Prostul avansează doar pentru că-i Frate.

Eu cunosc prea bine lumea de ocară
A masoneriei de la noi din ţară.

N-are idealuri, ci doar interese
Intrigă, şi bârfă, lupte tot mai dese.

Primitivi sunt unii, n-au nici o valoare
Nu ştiu nici să scrie, hoţi de drumul mare

Interlopi cu ştate vechi în puşcărie
Şi-au găsit refugiul în masonerie

Ocoliţi de Lege, fiindcă ei sunt fraţi
Chiar cu cei mai vajnici dintre magistraţi.

Iar de la o vreme, după cum se ştie
Şi muieri fac parte din masonerie.

Doamne, ce ridicol! Şi ce degradare!
Le priveşte lumea ca pe vrăjitoare.

Sunt femei cu barbă şi cu voce groasă
Nu au altă treabă? N-au copii acasă?

Au schimbat şi şorţul de bucătărie
C-un şorţ geometric, de masonerie.

Ele joacă rolul unor amazoane
N-au feminitate – doar nişte şabloane.

Lume subterană e masoneria
Şubredă ca fumul şi butaforia.

N-au zidit o casă toţi aceşti „zidari”
Ei, de trei milenii, sunt doar panglicari

Ritualuri false, ce s-au perimat
Ca o operetă într-un bâlci uitat.

Noi s-avem în viaţă doar un etalon:
Împăratul Lumii nu a fost mason.

Templul Lui slujiţi-l, nu un zid surpat
Mai e timp să puneţi capăt la păcat…

pamflet de Corneliu Vadim Tudor
13 septembrie 2014

N-am fost vreodata un fan al sau. Si nici nu l-am votat in acea mare batalie contra lui Iliescu, din simplul motiv ca stiam ca nu va fi desemnat castigator al alegerilor, chiar daca le-ar fi castigat. Si cred ca chiar le-a castigat.

L-am criticat in ultimii ani cand batea campii rau de tot:

CORNELIU VADIM TUDOR critica poporul roman ce sta la coada la MOASTE …

Video: CORNELIU VADIM TUDOR si EXTRATERESTRII

Iar in aceste doua texte de mai sus dovedeste ca nu-i ii era prea limpede ce se petrece pe planeta. De exemplu ideea sa cum ca papusarii ar fi deranjati de Europa Unita, de parca UE ar fi ceva de bine pe acest Pamant si nu tot o creatie papusareasca.

Dar atat cat vedea, combatea. Si o facea chiar bine, atat oratoric cat si in scris.

La finalul celui de al doilea text avea planuri mari. Nu mai era PRM-ul ce a fost odata insa cred ca personaliatea sa ar fi contat in ecuatia coagalurii unei miscari impotriva construirii moscheei si a unui eventual plan papusaresc de invazie islamica a Romaniei.

   In concluzie

Moartea sa survine intr-un moment oportun pentru maestrii haosului. Cu atat mai mult cu cat o alta voce, cea a lui Gigi Becali, tace, probabil omul facandu-si actualmente de lucru in ograda lui Dan Puric.

Asadar chiar daca nu sunt adeptul, teoretic nici nu pot exclude ipoteza eliminarii sale.

De remarcat si faptul ca mass-media anti ortodoxa si anti nationala a inceput inca de aseara un furibund atac impotriva memoriei sale.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace cu dreptii, fiindca pe langa pacatele sale, datorita temperamentului sau, si-a iubit cu sinceritate tara, a marturisit intotdeauna pe Dumnezeu Iisus Hristos, si a luptat contra hidrei antihristice.
    Dumnezeu sa-l odihneasca cu dreptii.

  2. 1) Ca om politic a fost ineficient. Daca te apuci sa-i critici pe fata pe evrei in plina dictatura a corectitudinii politice, devii neconditionat oaie neagra, fara perspective de a face ceva pt tara. Putin cat este de Putin nu se ia de evrei; nici chinezii. Din punct de vedee politic, Vadim+Funar au tinut in afara guvernarii 7-10% din electoratul roman, facand din UDMR un jucator principal in diverse guvernari.
    Marian Munteanu a scris cateva articole critice la adresa unor evrei in revista Miscarea. A inteles imediat ca nu va mai putea fi om politic si s-a retras. La fel trebuia sa faca si Vadim. Ramanea sa se ocupe de ziaristica…
    2) Pana la urma Vadim era BAPTIST, nascut in familie de baptisti. Ori conform canoanelor martirii ereticilor nu sunt martiri. In aceeasi situatie se afla si Iancu de Hunedoara si vlad tepesi trecuti la catolicism.
    3) A avut cel putin un copil din flori, …

  3. Macar 4 ani de l-am fi avut presedinte…

    A deranjat mult oculta. Intreaga presa a varsat voma peste imaginea acestui om.

    Cati dintre cei aflati in conducerea acestei tari, au scrise 40 de volume traduse in 12 limbi ?

    Tot ce a semnalat el, pentru care a fost foarte discreditat, scuipat si dat in judecata, s-a adeverit pana la urma.

    Dumnezeu sa-l odihneasca intre drepti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button