X

Ce spun EVREII despre PROFETII, despre marele METEORIT descoperit recent de NASA care “va intersecta traiectoria Pamantului in 2023” si despre rolul lor inainte de MESIA?

(Shutterstock.com)

NASA: Posibilitatea unei ciocniri meteorice cataclismice în 2023

Și vă voi arăta semne minunate în cer și pe pământ: sânge, foc și stâlpi de fum“ (Ioil 3:3)

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

National Aeronautics and Space Association – NASA a anunțat săptămâna aceasta că un asteroid mare este pe cale să intersecteze traiectoria pământului în 2023, dar spune că există motive puține de alarmare, stabilind șansele unei coliziuni cataclismice egale cu 1 la 30 de milioane. Un expert în astronomia zilelor din urmă pretinde că acest asteroid face parte din valul de dinaintea lui Mesia, în care evreii sunt deosebit de dăruiți, ca să participe.

Asteroidul a fost etichetat cu LF16, atunci când a fost descoperit, pe 14 iunie. Proiecțiile prevăd 62 de traiectorii diferite de impact potențial cu Pământul, în următorii 100 de ani. Prima întâlnire ar putea avea loc peste cinci ani, la 8 august 2023. Alte date apropiate iminente de impact vor fi 3 august 2024 și 1 august 2025. Arcul de observare (timpul dintre prima și ultima observare) s-a extins la numai 2 zile, lăsând mari incertitudini în capacitatea oamenilor de știință de a prezice cu exactitate traiectoria asteroidului.

LF16 este estimat a avea lungimea de 700 de metri și în prezent călătorește cu aproximativ 34000 mile pe oră. Se estimează că un impact cu un asteroid de această dimensiune ar avea același efect ca o bombă nucleară de 57 de megatone sau ar fi de aproximativ 3000 de ori mai puternic decât primul dispozitiv nuclear lansat în 1945, care a distrus Hiroshima.

În comparație, un asteroid având mai puțin de 150 de picioare (45,72 m) a explodat peste Tunguska, Siberia în 1908, iar unda de șoc rezultată a pus jos 770 de mile pătrate (1994,291 km²) de pădure. Din fericire, nu au existat victime cunoscute. În 2013, un asteroid de 65 de picioare (19,812 m) a intrat în atmosferă nedetectat și a explodat peste Chelyabinsk-Rusia, rănind 1500 de oameni. Cu șaizeci și cinci de milioane de ani în urmă, un asteroid lat de 10 mile (16 km) a șters de pe fața pământului două treimi din toate formele de viață.

Experții NASA estimează că asteroidul are o probabilitatea de a se ciocni cu planeta noastră egală cu 1 la 30 de milioane și are o șansă de 99.9999967% de a rata Pământul. În general, asteroizii mari rareori se ciocnesc cu pământul. Agenția Spațială Europeană a declarat pe site-ul său că asteroizii mai mari de 330 de picioare (100,5 m) în diametru se intersectează de obicei cu traiectoria Pământului doar o dată la 1000 de ani.

Într-un caz tulburător de sincronizare, în iunie trecut, la doar șase zile după descoperirea lui LF16, NASA a anunțat o ”vulnerabilitate” în sistemul lor de apărare împotriva asteroizilor. Acest defect a fost descoperit după ce un asteroid lat de 6 picioare, care călătorea cu viteza de 38000 mile pe oră, a fost detectat cu doar câteva ore înainte de a exploda deasupra Botswanei, la începutul acelei luni.

Lindley Johnson, Ofițerul de Apărare Planetară al agenției spațiale, a descris specificul punctului-orb al NASA.

”Dacă obiectul intră în sistemul solar interior și se apropie de Pământ dinspre partea nopții … șansele noastre de a repera obiecte de aproape orice dimensiune sunt destul de bune, pe măsură ce se apropie de Pământ”, a declarat el pentru presă. ”Cu cât este mai mic, cu atât mai mult ar trebui să vină mai aproapede pământ pentru ca noi să îl detectăm.”

”Dar avem o vulnerabilitate dinspre partea zilei, dacă asteroizii au trecut deja de cea mai mică apropiere față de soare, care se numește periheliul lor, apoi se întorc înapoi în sistemul solar și se apropie de pământ dinspre partea zilei, capacitatea noastră de a-i detecta la timp este acum foarte limitată”.

Programul NASA, însărcinat cu detectarea asteroizilor, utilizează două telescoape optice care acoperă un câmp mare de vedere. Fiecare telescop are nevoie de trei săptămâni, pentru a acoperi întreaga secțiune a cerului care îi este atribuită. Ele sunt capabile să detecteze obiecte mai mari chiar și atunci când sunt încă departe de Pământ, dar nu reușesc cu totul să detecteze obiecte mai mici de 60 de picioare (18,28 m), până când nu sunt cel puțin la fel de aproape ca și Luna.

Yuval Ovadia, ale cărui videoclipuri despre Nibiru au adunat sute de mii de vizualizări, se referă la aceste fenomene astronomice, în conformitate cu ceea ce este scris în sursele clasice evreiești. El a prezis că observarea asteroizilor va crește în următorii ani.

”NASA dorește ca oamenii să creadă că ei văd totul”, a spus Ovadia către Breaking Israel News. ”dar chiar și acum, când ei sunt cei mai avansați oameni în astronomie, din punct de vedere tehnologic, mulți asteroizi trec peste ei și sunt observați de astronomi amatori sau sunt văzuți când cad pe pământ”.

Ovadia a explicat că renumitul savant medieval Maimonides a deslușit că profeția lui Valaam din Biblie descria fenomene astronomice, care l-ar prevesti pe Mesia.

Îl vad, dar acum încă nu este; îl privesc, dar nu de aproape; o stea răsare din Iacov; un toiag se ridică din Israel și va lovi pe căpeteniile Moabului și pe toți fiii lui Set îi va zdrobi.” Numerii 24:17

Zoharul, baza învățăturilor ezoterice evreiești, descrie steaua lui Iacov minuțios, în detaliu.

”După patruzeci de zile, când stâlpul se ridică de la pământ la cer în ochii întregii lumi și Mesia a apărut, o stea se va ridica la răsărit, strălucind în toate culorile și alte șapte stele vor înconjura acea stea. Și vor face război asupra ei.”

”Pe măsură ce steaua se apropie, resturile spațiale vor fi împinse în fața ei, ca un val în fața unei bărci”, a explicat Ovadia. El a menționat că aceasta va afecta gravitația pe Pământ, provocând inundații, furtuni și activități seismice.

”Dar evreii au primit o misiune în lume, special pentru acele vremuri în care lumea este amenințată, înainte de Mesia”, a spus Ovadia. ”Rolul nostru ca Împărăție de Preoți și Popor Sfânt nu este doar pentru a sluji scopurilor religioase. Am fost aleși pentru a ajuta lumea să treacă prin pericole”.

În cartea sa Comets, Jews, and Christians, publicată în 1996, John Hulley a menționat că evreii au primit de 25 de ori cota lor proporțională de premii Nobel pentru știință. Hulley a sugerat că evreii au fost înzestrați de Dumnezeu cu inteligență excepțională și ingeniozitate, pentru a salva omenirea de o amenințare globală.

”Acest lucru este adevărul curat”, a spus Ovadia. ”Așa au supraviețuit evreii de mii de ani, mult mai mult decât orice altă națiune, în ciuda faptului că au fost amenințați și atacați mult mai mult decât oricare alt popor. Cineva care nu are Torah în sufletul lor va auzi de această amenințare și va construi un buncăr pentru a se salva. Chiar dacă este un lider desemnat pentru a sluji națiunii. În sufletul nostru, noi gândim ca o națiune, pentru beneficiul public, și nu pentru individ. De aceea, Tora a fost dată la Sinai întregii națiuni și nu unui singur profet.”

Ovadia a subliniat că acest atribut benefic al evreilor este condiționat.

”Dacă evreii lucrează ca popor și pentru oameni, atunci mare bine vine din aceasta. Dacă transformă acest dar special spre câștig personal, pentru bani, atunci devine pervertit. Tora a fost dată evreilor în beneficiul întregii lumi și tocmai așa a fost scopul nostru divin ca popor. Dacă există o amenințare globală, puteți fi sigur că evreii vor fi însărcinați să găsească soluția.”

NOTĂ OrtodoxINFO

Acesti evrei vorbesc despre profetii dar si despre șaizeci și cinci de milioane de ani în urmă” sau definesc Pamantul ca fiind planeta cu traiectorie. Chiar nu-i zgarie deloc la urechi astfel de expresii? Se pare ca nu, ci au luat si ei de bune astfel de rataciri:

KABBALAH – Sursa teoriei BIG BANGULUI și a împielițatei EVOLUȚII

Referitor la proorocia lui Balaam de la Numerii 24:17, este evident ca se refera la Mesia. Care intre timp a si venit, se numeste Iisus Hristos, dar majoritatea evreilor nu l-au acceptat, asa ca inca mai asteapta pe altul. Iar acest altul va fi taman antihristul:

Mitropolitul Serafim de Pireu: MESIA asteptat de RABINI este ANTIHRIST

Yuval Ovadia a mai spus ca evreii au un rol important de jucat in ecuatia Sfarsitului Vremurilor si cu ocazia unei alte descoperiri NASA:

EVREU specialist in NIBURU vede in DESCOPERIREA NASA a celor 7 planete Trappist-1, ELEMENTUL OBLIGATORIU care-l precede pe MESIA

Acum insa dezvolta:

Dar evreii au primit o misiune în lume, special pentru acele vremuri în care lumea este amenințată, înainte de Mesia

Rolul nostru ca Împărăție de Preoți și Popor Sfânt nu este doar pentru a sluji scopurilor religioase. Am fost aleși pentru a ajuta lumea să treacă prin pericole.

Dacă evreii lucrează ca popor și pentru oameni, atunci mare bine vine din aceasta. Dacă transformă acest dar special spre câștig personal, pentru bani, atunci devine pervertit. Tora a fost dată evreilor în beneficiul întregii lumi și tocmai așa a fost scopul nostru divin ca popor. Dacă există o amenințare globală, puteți fi sigur că evreii vor fi însărcinați să găsească soluția.

Intr-adevar, evreii au un rol important, o spun clar si profetiile Sfintilor Parinti. Din nefericire insa, ei se pregatesc de zor sa-l instaureze pe mesia al lor…

Rabini: NETANYAHU deține cheile pentru „MESIA”

 

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

3 comentarii

  1. Parca nu stim cum se dau premiile Nobel… “Politically correct”!
    De-aia nu a avut loc Nicolae Paulescu – sa dau doar un exemplu!
    Chit ca Nobel are statuie in St. Pertersburg si vorbea rusa bine ca a locuit acolo!
    Se spune ca nu se da premiu pentru matematica fiindca i-a suflat prietena unul ytare in acest domeniu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button