X

Video: Robotul Sophia in duet cu Jimmy Sing

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

    1. Acum este de ras dar in curand va fi de plans.

      Stai sa vezi cand nu va mai fi nevoie de oameni pe liniile de productie. Nu trebuie decat un pic de inteligenta artificiala pentru ca masinile care astazi sunt rentabile numai la volume mari si necesita cheltuieli suplimentare pentru ca produsele in curs de procesare sa fie pozitionate exact sa capete flexibilitate si sa aiba capacitatea de a se adapta usor noilor situatii (ex. un produs pozitionat altfel, interventii individualizate, specifice fiecarui produs etc). Valul va creste destul de repede si in maxim 10 ani robotii inteligenti specializati pe diverse operatii vor fi preferati oamenilor ca angajati. Sigur ca nimeni nu-i va opri pe oameni sa lucreze in continuare insa ei o vor face mai prost si mai scump decat robotii asa ca produsele facute de ei nu vor fi competitive pe piata. Cel putin pe productia de produse de larg consum nu va mai fi loc pentru angajati umani.

      Vedeti si in clipul de mai sus ce usor a invatat Sophia cantecul. Unui om i-ar fi fost mult mai greu chiar si in conditiile in care ar fi fost conectat online si ar fi avut o legatura cerebrala cu calculatorul astfel incat sa vada textul si sa auda melodia. Insa pana in momentul in care ar fi putut s-o interpreteze ar fi fost nevoie de efort si resurse consumate. Robotul a facut-o instantaneu. Intelegeti diferenta? Iar asta se va vedea in toate.

      Pilotul automat este deja o realitate. Adio asadar la sute de milioane de soferi. Si robotii casnici sunt destul de avansati. Deja fac curatenie mai bine decat oamenii si deja au intrat in zona de gatit. Mai au ceva de invatat pe partea asta dar nu sunt departe zilele in care va fi mult mai eficient sa ai un robot pe post de menajera. Adio la alte zeci de milioane, daca nu mai mult, de menajere. Iar exemplele pot continua. O sa spuneti ca in prima etapa numai bogatii si-i vor permite. Asa este dar va asigur ca in doar cativa ani orice occidental si-i va permite iar peste alti cativa ani vor deveni un produs pentru toata lumea (asa cum astazi tot saracul poate avea o masina).

      Ce vor face oamenii atunci? Vor bea si se vor veseli pentru ca robotii vor munci in locul lor? Ma indoiesc. Vor fi asemenea gandacilor de astazi care doar consuma si fac mizerie iar pentru asta faci eforturi sa scapi de ei cat mai repede. Pietrele din Georgia spun ca populatia ideala a globului ar fi undeva la 500 de milioane. Chiar si Bill Gates ne-a avertizat ca este nevoie de reducerea populatiei si ca vaccinurile sunt un instrument bun pentru asa ceva. Gandirea progresista de astazi (curat demonica dar uite ca s-a gasit un termen elegant de a o spune la adapostul caruia putini inteleg realitatea) are la baza si componenta ecologica care, sub masca “binelui” de protejare a “mamei” natura, ascunde infricosatorul spectru al eugeniei. Nimic nou de altfel ar spune initiatii (dracul ii vrea pe toti in iad cat mai repede) dar de neinteles din pacate de catre marea masa.

      Nebunia lumii de astazi (demonizarea ei de fapt) este in parte si rezultatul tehnologizarii societatii care vine la pachet cu duhul aferent. Tehnologia vine de fiecare data sa ofere ceva omului care astfel se leaga si mai tare de ea neconstientizand pe deplin ca prin asta renunta la daruri pe care i le-a lasat Dumnezeu devenind fara sa-si dea seama neputinciosi din punct de vedere fizic dar si mai grav chiar analfabeti functional atunci cand nu mai sunt in stare sa-si foloseasca mintea cum trebuie. Fenomenul #rezist este poate cel mai la indemana exemplu de sociopatie organizata dupa cum bine prezinta acest articol: https://gandeste.org/politica/sa-deschidem-ochii-miscarea-rezist-nu-este-decat-o-forma-de-sociopatie-organizata/91317

      Acesti oameni noi la propriu (cu trupul si mintea schimonosite) vor mai putea oare sa ramana intr-o relatie vie cu Adevaratul Dumnezeu? Ma indoiesc si eu la fel cum va indoiti si voi. Ar fi ce va de facut? Da, insa cine isi poate asuma: simplitate, simplitate, simplitate departe de lumea dezlantuita?

      1. Ai dreptate..e de plans.

        Numai cel care a inteles cu adevarat ca Dumezeu este real ..si sa participe prin traire la aceasta realitate, iar nu sa-L puna intr_un colt si sa-si aduca aminte din cand in cand de El (pr Arsenie Papacioc)…..atunci va putea scapa de toata nebunia tehnologiei si va descoperii frumusetea simplitati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button