X

SORINA MATEI atacă furibund Biserica, credincioșii, Sfintele Icoane și Sfintele Moaște

Foto: https://www. ziuaconstanta.ro/diverse/stiri-calde/pagina-de-media-jurnalista-sorina-matei-trece-in-echipa-digi24-578321.html

De Referendum a atacat cumplit Biserica. Acum a vazut Catedrala si a atacat din nou. Nu a criticat Ierarhii pe motiv de ecumenism, ci a atacat furibund Biserica, credinciosii, Sfintele Icoane si Sfintele Moaste. A facut-o prin cuvinte de ghetto si a incheiat cu un “Hai Sictir!”.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Iata ce putem citi la Sorina Matei s-a dezlănțuit la adresa BOR: ‘Totul e despre a da bani! Mafiaincorporated! HaiSictir!’ de pe Stiripesurse din 26 noiembrie 2018:

Jurnalista Sorina Matei s-a dezlănțuit la adresa Bisericii Ortodoxe Române după sfințirea Catedralei Neamului. Aceasta a comparat BOR cu mafia, într-un text postat pe Facebook.

““Le-a dat bani” Vanghele, e bun.
“Le-au dat bani” credincioșii, “e” buni.
Totul e despre “a da bani”, epicentrul “credinței” lor, ca nu le mai ajunge de lacomi ca nu plătesc taxe, nu contează din ce furăciuni sunt că banii n-au miros ci doar valoare. Dacă intra vreun parchet peste Trinitasul Incorporated e de prison mulți ani. Cică asta se numește credință. Bani de la mafioți care fură de la oameni.
Din restul de bacșis și din buzunarul gloatei, ridici plebei o măgăoaie. Mare, mare, ca nesătulul, sa se vadă de pe Luna, cum gândea și Ceaușescu. Mare sa vina gloata care se omoară să pupe icoane și aduce copiii sa pupe toate moaștele. S-o ținem așa in mizerie timp de generații, nene. Vine mafia și defilează și se pupă intre ei. Ii vede plebea. Vai, vai ce oameni credincioși. Vin alegerile, le dai și un kil de mălai, vine popa ce pupa mana mafiotului in ziua alegerilor, zice cât de pios e mafiotul, gloata pune ștampila, mafiotul devine ales. Și iar e bun Vanghelie ca “le-a dat bani”, iar e bun credinciosul supus ca “le da bani”, pupa toate icoanele și voteaza ce i se spune, deși îl țin cu intenție in mizerie și prostie, circuitul mafiot in natura merge mai departe.
#MafiaIncorporated #HaiSictir .

Ziarista a fost pana in 2011 la Antena 3, dupa care la B1 si mai apoi la RTV. La ultimele doua a fost angajata “ca urmare a interventiilor venite de la persoane din SRI”, conform spuselor lui Dan Andronic:

https://www.flux24.ro/noi-dezvaluiri-in-scandalul-sorinamateisri-a-fost-angajata-la-b1-si-rtv-la-cererea-sri/

Iata si ce spunea referitor la Referendum, conform articolului Rezultat referendum 2018. Sorina Matei: Nu vă cunoașteți poporul, inteligenților! din 8 octombrie 2018, de pe DC News:

Cât de idiot trebuie să fii să faci referendum pe o temă care nu interesează pe nimeni în realitate?

Cât de cretin să fii să faci un referendum de revizuire a legii fundamentale doar din fixația şi obsesia unor retrograzi ai Bisericii, să te pliezi oportunistic din interese politice după niște încuiați și oameni de peșteră?

Cât de prost să fii să te iei după presiunile infernale ale Bisericii, pe multe planuri și in institutii, în speranța că te va ajuta în alegerile politice? Păi și pe Ponta l-a susținut deschis în prezidențiale, îndemnând oamenii să-l voteze în duminica alegerilor, și uitați-vă unde a ajuns Ponta.

Cât de tembel trebuie să fii să bagi cu toptanul și forța în societate o discuție absolut falsă iar prin manipulări și intoxicări infernale să divizezi, să polarizezi, sa inflamezi și mai mult intern țara, să afectezi drepturi și libertăți fundamentale, consfințite la nivel european și in plan international?

Cât de imbecil trebuie să fii să faci un referendum care la nivel internaţional este văzut worldwide retrograd, homofobic, în zona fanatismului religios? Mai deschideţi un ziar, un site, o decizie CEDO, mai uitaţi-vă la legislaţiile statelor democratice.

Cât de stupid trebuie să fii să te iei după SC Daniel SRL, patriarhul mafioso, transpartinic și mizeria de CpF, și toate rahaturile lor subterane puturoase, uriașe tranzacții și circuite financiare, bune toate de investigat de procurori care, din păcate la noi, n-au sânge în instalații, doar în speranța că te ajută și mafioso cu ceva manipulând masele în momente politice? Bine că-i băgaţi bani publici în Catedrale uriaşe de nu-i mai ajuns, că, nah, nu-s de la voi din buzunar, sunt de la fraieri, iar Biserica nu plăteşte niciun impozit că şi ei se cred deasupra legii.

Cât de tâmp trebuie să fii să crezi că românii sunt fanatici, când lehamitea se simte în orice tur de alegeri? În 2016 in București prezenta in locale a fost de 33%, Firea a câștigat cu nici 250.000 de voturi o primărie generala, într-o capitală de țară cu aproape 2 milioane de electori?

Uite atât. Trebuie să te numești Daniel, patriarhul lui peste, Orban, Turcan, Dragnea, Dăncilă, Firea, Pandele, Tomac, Basescu, Becali, Neamțu. Și toate zecile de surogate ale lor de 2 lei.

Noroc cu românii. Nu vă cunoașteti poporul, inteligenților! Mai dați-vă fundurile jos din masini și mergeţi pe stradă. Nu îi mai pupaţi mâna lui Daniel cu fundul în maşini cu girofar. Dacă ştiţi engleza, mai deschideţi o depeşă internaţională. Că nu vă muşcă. Suntem în 2018. Informaţia e gratuită şi accesibilă tuturor.

Habar n-aveți pe ce lume trăiți. Credeți că dacă ţineţi oamenii în mizerie şi în standard de viaţă scăzut, oamenii sunt automat proşti, credeţi că absolut toți românii sunt atât de imbecili și atât de ușor manipulabili, inclusiv pe rețele de socializare, încât să înghită orice mestecați și manipulați voi şi să meargă aşa, ca oile, unde doriţi voi cu retrograzii voştri. Că dacă nu-i suferă pe unii, votează automat cu alţii. Gândire primitivă. Ghinion, uite că românii nu-s proşti, nu-s animale, uite că nu merg unde îi împingeţi voi!

Când sunt bune drepturile şi libertăţile tuturor românilor? Când sunteţi voi la putere şi în opoziţie, şi vreţi să îngrădiţi drepturile şi libertăţile unora, doar din slujgărnicia interesată pentru alegeri politice în faţa unor oameni de peşteră din Biserică, sau când sunteţi victime şi vă aduceţi aminte de ele să le slăviţi? Voi sunteţi specialişti în aplicarea dublelor standarde, nu românii.
Românii, cei guvernaţi, au dovedit şi probat fără dubiu că sunt europeni. Cu mintea mult mai luminată, cu mult mai deştepţi, inteligenţi și toleranți decât voi, efemerii, vremelnicii lor conducători şi guvernanţi”, a scris Sorina Matei pe Facebook.

Cand vorbesti astfel, esti cu satana. Indiferent ca o recunosti sau nu, indiferent ca porti sau nu pentagrame la gat. Nu exista a treia cale. Esti cu Biserica sau cu dracul. Poti sa te inchipui si ateu, tot cu dracul esti.

Sorinei Matei ii plac la nebunie catusele pe mainile altora, dar tocmai ea este cea care instiga public și incita la ură și discriminare impotriva ortodocsilor.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Daca ar fi opinia unei femei oarecare din presa m-ar fi mirat tenacitatea prosteasco-negativa a unei atee.
    Dar pentru ca e vorba de soneria matei ,ofiter acoperit din presa ,trebuie sa ne amintim toate rautatile vietii ei facute impotriva Romaniei .
    Nu stim pentru cati 30 de arginti o face dar stim ca cei care o manevreaza il rastignesc zilnic pe Domnul Iisus.
    Rusine.

  2. Biata de ea…
    Sa spuna IN CE CREDE EA!
    Sa ne arate nu ce zice oarescine in engleza pe net sau la tv… ci bogatia de idei, frumusetea si armonia filozofiei SALE de viata… O fi urmas de maimuta…. o fi super-masinuta intoarsa cu cheia?… o fi experiment supravietuirtor de-al Anunaki-lor?
    Nu e frumos sa te “iei” de altii, sa te definesti prin “nu”, “anti”, “contra”…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button