X

VIRUSI TERIBILI trec de la ANIMAL la OM prin intermediul VACCINURILOR. Descoperirea a bagat-o pe doctor Indy A. Mikovitz la INCHISOARE

https://vimeo.com/274114936

Om de stiinta incarcerat pentru ca a descoperit ca virusi cauzatori de moarte ajung in corpul uman prin intermediul vaccinurilor

Doctor Indy A. Mikovitz, cercetator in biologie moleculara, a fost trimisa la inchisoare dupa ce a descoperit ca retrovirusi cauzatori de moarte ajung in corpul uman prin intermediul vaccinurilor.

O poveste adevarata, tulburatoare, publicata mai intai in  Natural News, in care dr. Mikovitz a gasit dovada “ca retrovirusi cauzatori de moarte au fost introdusi in corpurile a 25 milioane de americani prin intermediul vaccinurilor”.

Dr. Mikovitz a lucrat cu retrovirusi umani si s-a concentrate pe cercetari in imunoterapie si SIDA.

In 2009 a facut cercetari in domeniul bolilor neurologice, incluzand autismul, ocazie cu care a descoperit ca multi dintre pacienti aveau probleme medicale serioase precum cancerul, probleme neuromotorii si sindromul oboselii cornice.

Collective-evolution.com consemneaza:

Ea (Dr. Mikovitz) credea ca un virus este cauza acestor stari anormale de sanatate si prin cercetarile efectuate a izolat virusii care s-au dovedit a proveni de la soareci.

“Se asemana cu un virus, “mirosea” ca un virus, era un retrovirus, pentru ca acestia sunt tipurile de virusi care distrug sistemul imunitar. In anii ’90 multi cercetatori au izolat retrovirusi de la pacienti, dar guvernul a spus ca sunt “contaminanti” care in fapt nu exista si nu au nimic in comun cu boala.

Astfel, noi am izolat o noua familie de virusi care erau denumiti “xenotropie leukemia virus-related virus”. Asadar, acesti virusi erau “murine leukemia viruses” care se gasesc la soareci.

In urma cu doi ani am trimis si s-a publicat un articol referitor la aceasta descoperire, in revista “Science” din 8 octombrie 2009, una din cele mai bune publicatii de stiinta din lume. Un astfel de articol ar fi asigurat cariera oricarui cercetator, insa in cazul meu a dus la distrugerea vietii mele ca om de stiinta, asa cum o aveam pana atunci.”

Virus transmis prin vaccinuri

Publicarea descoperirii doctorului Mikovitz nu a infuriat imediat industria farmaceutica. Insa, cand dupa doi ani, intr-un alt articol s-a facut legatura dintre vaccinuri si acest virus nou, rezultatele cercetarii doctorului Mikovitz au devenit prea periculoase pentru “Statul paralel” .

Iata cum explica dr. Mikovitz intr-un video :

“In 2011, un alt cercetator al bolii SIDA, a scris un articol si s-a publicat in revista “Frontiers in Microbiology”, articol care m-a costat enorm pe mine. N-am stiut de intentia acestuia de a scrie acest articol in care sa arate ca, cel mai probabil, acesti “murine leukemia virus-related viruses” ajung in corpul uman prin intermediul vaccinurilor.

Asadar, cand am inceput vaccinarea populatiei? In anii ’30 cu antipolio, cand pentru a obtine virusi atenuati, mai putin patogenici, mai putin toxici, ii treceam prin creierul soarecilor, insa, cei ce lucrau cu acesti virusi, oameni de stiinta angajati ai Institutului National al Cancerului, recunosteau ca atunci cand tesut uman intra in contact cu tesut de soareci, exista posibilitatea ca un vaccin sa se contamineze cu un virus “adormit” care nu afecteaza soarecii, insa omoara omul sau ii cauzeaza probleme serioase de sanatate.”

Statul paralel vine si bate la usa

Nu mult dupa publicarea articolului, “Statul paralel” a concluzionat ca este un pericol pentru industria vaccinurilor si si-a pus in miscare puternicele mecanisme specializate pe minciuna, musamalizare, inselaciune:

“Am fost concediata, trimisa la inchisoare fara motiv, fara a fi audiata, lipsita de orice drept civil, pur si simplu am fost insfacata din casa si incatusata pe data de 18 noiembrie 2011. Am refuzat sa anunt public ca rezultatele cercetarii ar fi incorecte, sa spun ca a fost o eroare in cercetare, avem rezultatele cercetarii, le-am aratat, le-am prezentat tot, doar am refuzat sa neg public rezultatele muncii mele.

Mi-au recomandat sa spun tuturor ca a fost o farsa si astfel voi fi libera sa ma intorc acasa, altfel ma vor distruge. Si m-au distrus!”

Dr. Mikovitz a fost arestata fara mandat de arestare si tinuta in arest timp de cinci zile, fara posibilitatea de a iesi pe cautiune, primind apoi o pedeapsa de 4 ani, perioada in care nu mai avea voie sa iasa public cu rezultatele cercetarilor ei. Cariera i-a fost distrusa.

Povestea ei este cuprinsa in cartea “Calamitate: Un om de stiinta face cercetari in cautarea adevarului despre retrovirusii umani si sindromul oboselii cornice, autism si alte boli” (Plague: One Scientist’s intrepid Search For the Truth about Human Retroviruses and Chronic Fatigue Syndrome, Autism, and Other Diseases.)

In mod ironic, FDA (Agentia Federala a Medicamentului din statele unite) a aprobat acum un protocol pentru testarea si detectarea retrovirusilor din rezervele de sange ale statelor unite, care valoreaza milioane de dolari, bazat in mare parte pe cercetarile doctorului Mikovitz, dar este sub conducerea Big Pharma.

Astfel, in timp ce acest distins om de stiinta este falit si fara loc de munca, se presupune ca altii trag foloase pe munca si descoperirile lui, castigand milioane de dolari pentru a curata rezerva de sange a Statelor Unite.

NOTĂ OrtodoxINFO
Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

12 comentarii

 1. Cred că numele corect al acestei remarcabile și adevărate cercetătoare în domeniul științei medicale, care a dovedit că este și o luptătoare formidabilă pentru adevăr, este Judy Mikovits.

 2. “Am fost concediata, trimisa la inchisoare fara motiv, fara a fi audiata, lipsita de orice drept civil, pur si simplu am fost insfacata din casa si incatusata pe data de 18 noiembrie 2011.”
  Oficial a fost concediata si arestata pentru furt.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Judy_Mikovits
  „In October 2011, Mikovits was terminated by WPI for refusing to turn over her work to another scientist[1] and subsequently came under investigation for alleged manipulation of data in her publications related to XMRV.[2] On November 18, 2011, Judy Mikovits was arrested in her Ventura County, California home. Her lawyer said she was arrested on charges of theft brought by the WPI, but that the charges had no merit.[3] By November 28, after negotiations with the WPI, 18 missing notebooks were returned.[4] Later, the criminal charges against her were dismissed by the Reno, NV District Attorney’s office.”

 3. “Am fost concediata, trimisa la inchisoare fara motiv, fara a fi audiata, lipsita de orice drept civil, pur si simplu am fost insfacata din casa si incatusata pe data de 18 noiembrie 2011. Am refuzat sa anunt public ca rezultatele cercetarii ar fi incorecte, sa spun ca a fost o eroare in cercetare, avem rezultatele cercetarii, le-am aratat, le-am prezentat tot, doar am refuzat sa neg public rezultatele muncii mele.

  Mi-au recomandat sa spun tuturor ca a fost o farsa si astfel voi fi libera sa ma intorc acasa, altfel ma vor distruge. Si m-au distrus!”

  Fix ca in cazul Daquin:
  https://ortodoxinfo.ro/2018/11/23/gigantul-chinez-zte-ajuta-venezuela-sa-implementeze-noul-card-inteligent-de-identitate/#comment-44572

  Fix tot niste „agenti de informatii”, aceleasi metode brutale.
  Acesti agenti sunt satanisti si totusi nu exista o replica.
  Nimeni pana acum nu a dat un raspuns clar, de ce nu luptam cu ei?
  Stefan cel Mare a devenit Sfant tocmai pentru ca a luptat. Inamicii erau mai multi, mai bogati, mai bine inzestrati si cu aliati puternici. Si tot a luptat.

   1. Mi-ar placea sa pot vorbi cu omul acesta. Este logic ce spune. Nu vorbeste in stereotipuri.

    1. Cu mila si ajutorul lui Dumnezeu, ortodoxia iti da posibilitatea de a vb cu sfintii..chiar daca ei sunt in ceruri.
     Rugaciunea este convorbirea noastra cu Dumnezeu…si sfintii (prietenii) Lui!
     Ce am remarcat astazi …. s-a citit „evanghelia tanarului bogat” ….exact atunci cand actualul „patriarh” Danie Ciobotea, ia dat in cap cu carja, parintelui Adrian Fageteanu cand i-a spus in gura mare..ereticule!..nu ai voie sa schimbi nimic la cuvintele Mantuitorului!
     https://youtu.be/0tiekrq3-uA

 4. Cu cine sa lupti mai omule? Cu umbrele si cu adierile de vant? Cati „agenti de informatii, .”securiști” cunoști? Daca i-ai cunoaste, ar mai fi ei securisti?

  Pentru o singura lupta am fost chemati de Mantuitorul, anume pentru Adevar, pe care trebuie să-l arătăm si cu fapta mai intai, si cu cuvantul. Degeaba ne facem tot felul de planuri omenesti, si ne straduim pentru ele, cand unul singur ar trebui ne fie scopul, pocainta, care implica toate acestea. Cum zicea Parintele Arsenie Papacioc, „pune-te la punct pe tine insuti”, ca scris este „Cel ce nu culege cu Mine, risipeste”. Pai de cate ori nu au incercat să-L ridice Împărat cu sila pe Mântuitorul, dar el se lepăda zicând „Imparatia mea nu-i de pe lumea aceasta” și se maniau asupra Lui, ca nu le indeplineste pofta. Cam asta vad si eu oamenii poftesc la o Împaratie lumeasca uitând de cea la care cu adevărat au fost chemati Împărăția cerurilor. Mai mira pe careva ca iudeii cand i–a intrebat Pilat, pe cine vreti? Pe Acesta sau pe Baraba? Iar oamenii l-au ales pe Baraba, care era un razvratit impotriva stapanirii romane, care fusese intemnitat ca ucisese cativa ostasi romani intr-o ambuscada. Deci omul era un revolutionar, liberator al poporului asuprit de stapanirile straine, care lupta pentru Împaratia lumeasca a lui Israel.

  Deci asta sa cautam, ce dorim cu adevarat: Pe Acesta(Imparatia Lui Dumnezeu) sau pe Baraba?

  1. Coprie fara sa te jignesc, raspunsul tau este ilogic.
   Stefan cel Mare si Sfant a omorat turci. Si i-a indemnat si pe moldoveni sa faca asta. Si este Sfant.

   Pilda cu Baraba este ilogica. Oamenii care au ales nu erau in postura de a isi apara viata in fata unui pericol iminent.

   Ce fac astia e un pericol iminent. Abuzurile o sa se inmulteasca. Vin cu un cip care daca nu il iei mori de foame. Cine poate accepta sa moara de foame de bunavoie? Sa ii vada pe cei dragi in situatia asta?
   Voievozii n-au acceptat asta. Nici macar taranii nu au acceptat sa moara de foame, s-au rasculat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.