X

Trump va permite trupelor staționate la granița cu Mexic să folosească forța împotriva imigranților

Șeful de cabinet al Casei Albe, John Kelly, a semnat un ordin prin care permite trupelor staționate la granița cu Mexic să folosească forța împotriva imigranților.

John Kelly a semnat astăzi o ordonanță care permite extinderea autorității trupelor de frontiere care include „utilizarea forței (inclusiv forța letală, acolo unde este necesar), controlul mulțimii, detenția temporală și căutarea sumară” pentru a proteja militarii, informează Axios.

Mii de imigranți din America Centrală au ajuns la granița Mexicului cu SUA. Autoritățiile americane au folosit baricade și sârmă ghimpată pentru închiderea parțială a posturilor de frontieră care duc în California. La granița SUA se află în prezent mii de militari americani.

Pe 9 noiembrie preşedintele american Donald Trump a semnat un decret care permite respingerea automată a cererilor de azil depuse de către persoane care au traversat ilegal frontiera cu Mexicul. Ministrul american al apărării, Jim Mattis, susține și el decizia administraţiei Trump de a desfăşura mii de militari la graniţa cu Mexicul, declarând că misiunea este „absolut legală”.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Refugiați
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.