X

Semne ca programul de credit social distopian din China va fi implementat si în America

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Va fi un program de credit social distopian în America?

De Tyler Durden

Autor Daisy Luther via The Organic Prepper blog

Ați auzit de programul de credit social distopian din China? Dacă nu, există un infografic înfricoșător de la Bored Panda, la care voi face referiri prin intermediul acestui articol. 

Vestea bună este că se întâmplă în China, unde știm cu toții că un guvern de tip comunist le îngrădește libertatea cetățenilor săi. Ați putea crede că asta nu vă afectează pentru că sunteți în America, Slavă Domnului, dar am văzut de atâtea ori cum o “idee măreață”, aplicată în cadrul unei țări, fără a ține cont că este o distopie, se poate răspândi ca o boală contagioasă.

Vestea rea este că e incredibil de aproape să se întâmple și aici. Chiar se întâmplă și aici.

Nu credeți că deja se întâmplă? Să aruncăm o privire.

Iată niște informații despre colectarea datelor în Statele Unite.

Cu toții știm că datele noastre personale sunt prelucrate și vândute pe internet celui care plătește cel mai mult. Cu puțin timp în urmă, căutam să închiriez ceva pentru atunci când îmi va expira contractul de închiriere. Am primit ceva emailuri de la proprietari de la Craiglist, am făcut o înțelegere cu unul dintre ei, și apoi, a doua zi, o companie de utilități pe care nu am contactat-o niciodată mi-a trimis un email înfiorător în care mi se reamintea perioada de timp de care voi avea nevoie pentru a programa relocarea serviciului meu.

Tot ce faci online este scanat și trimis altor persoane care profită.

Dacă cineva de la Facebook, Twitter, G-Mail, Yahoo Mail, Outlook sau oriunde altundeva de pe internet ar colecta fiecare lucru pe care l-ai scris, tot ce ai citit, tot ce ai căutat?

Dacă toate informațiile au fost folosite pentru a crea o imagine a ta, a convingerilor tale, a principiilor morale și a modului în care gândești?

Nu vă amăgiți gândindu-vă că asta e doar în China. Acest program se va răspândi bazându-se pe “eficiența” sa.” Eficient la ce?” vă întrebați. Eficient la a prezice fiecare mișcare a voastră, probabilitatea de a plăti o factură sau de a onora un contract, pe cine cel mai probabil veți vota la viitoarele alegeri.

Acesta este motivul pentru care Mark Zuckerberg a trebuit să meargă în Congres, să stea pe un teanc de cărți și să depună mărturie. Deoarece informațiile pe care le-a colectat și vândut sunt incredibil și înfiorător de detaliate. Când veți citi următorul infografic, veți vedea unde vreau să ajung.

Aceste informații deja se colectează în Statele Unite. Ești urmărit peste tot atunci când ești online.

Nu poți face foarte multe în privința asta, dar uite niște opțiuni.

Desigur, lipsa informațiilor disponibile te poate face să pari dubios în ochii celor care vor să spioneze. Știți vechea zicală “Nu ai de ce să te îngrijorezi decât dacă ai ceva de ascuns”. De fapt, acest lucru nu mai este chiar adevărat. Intimitatea este importantă.

Acum, în China, acest program este opțional. Dar, pe măsură ce tot mai mulți furnizori de servicii se vor alătura acestui program, va fi tot mai dificil de a-l evita. Vedem același lucru întâmplându-se aici, în Statele Unite. Am umblat, pur și simplu, aproape zece ani fără niciun telefon. Fără telefon mobil, fără telefonie fixă. Când lumea mă întreba numărul de telefon și eu spuneam că nu am, toți credeau că mint. În final, numărul meu de telefon sau lipsa acestuia a devenit așa un impediment că am fost obligat să-mi iau unul ca să pot participa la lucruri care erau importante pentru mine.

Același lucru este valabil despre conturile din bănci. În ultimii 20 de ani sau cam așa ceva, odată cu apariția depozitului personal și a retragerilor personale, pur și simplu nu poți funcționa în această țară fără un cont bancar. Apoi, desigur, băncile se pot ajuta între ele cu taxe profitabile de la toată lumea, și toți banii care intră și ies pot fi urmăriți. Vremuri bune.

Apple, apropo, deja acordă oamenilor “scoruri de încredere” bazate pe apelurile telefonice și emailurilor. Doar în caz că veți crede că exagerez.

Iată cum acest lucru va fi “vândut” oricărei țări care adoptă această practică.

Va face viața mai “ușoară”. Va face lucrurile mai “ieftine”. La urma urmei, dacă ești o persoană “bună”, n-ar fi o problemă, nu-i așa?

Ce drăguț. Ei, poate.

Dar dacă intri într-o lumină nefavorabilă? Ca un candidat nepopular sau filosofie politică? Îți scolarizezi copiii acasă în loc să-i trimiți la școală? Ai ceva probleme cu banii? Ai “prea mulți” copii? Crezi că prietenii tăi sunt idioți în privința unui lucru și vrei să-i ajuți prin intermediul discursului să vadă că greșesc ?

Ups. Nu mai e așa de bine.

Și asta e doar pentru începători. Lucrurile ar putea chiar să se înrăutățească. Bun venit la înregistrarea raționalizării și restricționarea tuturor aspectelor vieții.

Situația s-ar putea schimba foarte ușor într-una în care nu poți funcționa, să ai bani sau să fii angajat decât  dacă urmezi calea digitală.

Aspectul social din poza de mai sus? Am văzut asta din plin în America la ultimele alegeri. Câți oameni și-au pierdut prietenii din cauza politicii? Câte familii au observat relații încordate între candidați? Câți oameni cred că foștii lor prieteni sunt complet idioți? Câți oameni chiar și-au pierdut slujbele și promovările la care au muncit pe brânci?

Să trecem la următorul nivel. Dacă opiniile voastre populare v-ar putea distruge viața? E puțin probabil ca mulți oameni să vorbească despre asta, dacă s-ar întâmpla acest lucru. Și nonconformismul este calea în America. Țara noastră s-a NĂSCUT practic din nonconformism.

Iată un exemplu despre cum ar putea să iasă rău dacă ești de partea “greșită” a gardului politic. Dacă ești încadrat pe lista neagră, dintr-o dată tot pentru ce ai lucrat și construit în toată viața ta S-A DUS.

Dacă nu crezi că s-ar putea întâmpla aici, trebuie doar să te uiți la Alex Jones. Nu-mi place de el mult, dar el a pierdut tot, deoarece câteva companii s-au înțeles să-l pună sub interdicție. Și-a pierdut toate conturile pe rețelele sociale. Și-a pierdut lista de emailuri. A pierdut posibilitatea de a accepta PayPal. Vă asigur că este doar o problemă de timp până ce nu va mai fi posibil să accepte cărți de credit. Dacă nu-și poate finanța afacerea și nu poate ajunge la oameni prin intermediul rețelelor sociale, este redus complet la tăcere. Dacă site-ul meu costă două mii pe lună pentru a funcționa, costurile lui cresc exponențial cu stafful lui numeros de scriitori și capacitatea serverului  pentru tot traficul de care are nevoie.

Nu trebuie să-l simpatizezi sau să-l suporți pe Alex Jones pentru a vedea perspectiva, ce anume l-a înlăturat. Niciunul dintre noi care are profil public nu e imun.

Am scris mai multe despre epurarea din social media aici. Doar pentru că nu te afectează în mod direct sau nu ești pe rețelele sociale nu înseamnă că acest lucru nu va rămâne fără efect.

Politicile înșelătoare se derulează tot timpul pe furiș în timp ce atenția ne este distrasă de lucruri ridicole ca audierile Kavanaugh, Familia Kardashian sau Kaepernicks of the world. Oamenii se sperie de fotbal în timp ce algoritmii care guvernează pe ascuns, nu sunt verificați.

Puteți găsi acel episod din Black Mirror pe Netflix. Este înfricoșător pentru că poți vedea limpede că se întâmplă.

Începe să te distanțezi de “sistem” cât de repede poți. Apoi, luptă cu porcăria asta din răsputeri. Noi, oamenii buni din America am ridicat vocile înainte cu privire la lucrurile care ni se păreau nedrepte și am câștigat.

Asta este lupta vieții noastre. Este lupta PENTRU viețile noastre. Dacă se aplică la scară largă așa cum este în China, SINGURA scăpare ar fi să scoți din priză. Să termini cu sistemul în totalitate și să te întorci înapoi cu 200 de ani pentru a o lua de la capăt. Fără rețea, fără sistem.

Sper că nu se va ajunge niciodată la asta, dar sunt departe de a fi optimist.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Staretul Ignatie spunea: „Ceea ce a inceput in Rusia se va incheia in America”

Era vorba despre noua lume adusa de Revolutia Bolsevica in Rusia acum un secol:

REVOLUTIA BOLSEVICA si SEXUL / Nationalizarea femeilor, orgii publice educative, educatie sexuala cu practica in tabere scolare, abolirea familiei, copiii rezultati apartin statului, parade homosexuale nud, avort fortat / A fost o reusita implementare a DOCTRINEI NOII ORDINI MONDIALE in cea mai mare tara ortodoxa si curand ASA VA FI pe intreg PAMANTUL …

Dar revolutia aia n-a aparut acolo din senin, ci a facut parte dintr-un plan mai vechi in care prima etapa a fost Revolutia Franceza iar ultima va fi Noua Ordine Mondiala. O ordine cu semnul fiarei si antihrist. Iar China nu este decat un soi de macro experiment pentru anumite componente ale sistemului, ce vor fi mai apoi implementate pe intreg Pamantul. O spun de 10 ani:

CHINA, sinistru laborator al NOII ORDINI MONDIALE

Pentru cei ce nu stiu inca ce se petrece actualmente in China:

VIDEO: Dictatura digitala din China

Autorul articolului de pe Zero Hedge scrie la final niste chestii, dar care sunt bune doar pana la un punct. Cititi va rugam si:

Stăm. Și stăm rău. Ne-am cimentat în asfalt…

Ele nu sunt insa solutia, ci pregatirea pentru solutia finala, care va fi fuga:

Ce spun Sfintii Parinti despre FUGA de ANTIHRIST?

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button