X

UEFA PEDEPSEȘTE ADEVĂRUL: De ce meciul România – Lituania s-a jucat fără spectatori? Ce banner dedicat românilor au afișat suporterii sârbi la meciul Serbia – Muntenegru?

Dar si ziaristii din mass-media din Romania sunt slugoi…

Partida dintre Serbia și Muntenegru, scor 2-1, o lasă pe România cu șanse foarte mici pentru clasarea pe primul loc în grupă.

La meciul de pe Arena Națională dintre România și Serbia, galeria „tricolorilor” a afișat un banner „Kosovo este Serbia”, mesaj pentru care națională a fost suspendată pentru un meci cu porțile închise.

Sârbii n-au uitat de ce s-a întâmplat la meciul retur, iar azi, la meciul contra Muntenegrului, au afișat un mesaj în limba română, dedicație pentru fanii români.

„Vă mulțumesc, frați români”, scria pe bannerul apărut în peluză.

Ultrașii sârbi mulțumesc fanilor români alături de care au strigat „Kosovo e Serbia” și „Basarabia este România”.

Telekom Sport anunță că bannerul a fost afișat în minutul 20, iar fanii l-au ținut sus timp de aproape 6 minute.

Categorii
Sport
cuvinte cheie
NOTĂ OrtodoxINFO

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

 1. Invazoia slavilor in sudul Dunarii are loc pe la anul 600, in timpul unei incercari de lovitura de stat a generalului obligat sa apere frontiera imperiului. Pana atunci acolo exista o populatie romanizata.
  Imparatul Iustinian cel Mare, ultimul imparat bizantin vorbitor de latina, s-a nascut in orasul Nis, Serbia de azi.
  Straromanii au fost deznationallizati cu salbaticie de slavi dar si de greci.

  Albanezii reprezinta o populatie bastinase, din pacate in majoritate islamizati. Rezistenta Albaniei ortodoxe inceteaza dupa moartea lui Skanderbek.

  ‘Legitimitatea’ slavilor sarbi, are loc dupa ce au invadat pamanturile locuite de traci, populatii romanizate, iliri (stramosii albanezilor) si greci; problema fraudei cu numele Macedoniei continua si azi.

  Sarbii si bulgarii sunt niste frati vitregi ai romanilor: asemenea rusilor si ucrainieniulor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.