X

UEFA PEDEPSEȘTE ADEVĂRUL: De ce meciul România – Lituania s-a jucat fără spectatori? Ce banner dedicat românilor au afișat suporterii sârbi la meciul Serbia – Muntenegru?

Dar si ziaristii din mass-media din Romania sunt slugoi…

Partida dintre Serbia și Muntenegru, scor 2-1, o lasă pe România cu șanse foarte mici pentru clasarea pe primul loc în grupă.

La meciul de pe Arena Națională dintre România și Serbia, galeria „tricolorilor” a afișat un banner „Kosovo este Serbia”, mesaj pentru care națională a fost suspendată pentru un meci cu porțile închise.

Sârbii n-au uitat de ce s-a întâmplat la meciul retur, iar azi, la meciul contra Muntenegrului, au afișat un mesaj în limba română, dedicație pentru fanii români.

„Vă mulțumesc, frați români”, scria pe bannerul apărut în peluză.

Ultrașii sârbi mulțumesc fanilor români alături de care au strigat „Kosovo e Serbia” și „Basarabia este România”.

Telekom Sport anunță că bannerul a fost afișat în minutul 20, iar fanii l-au ținut sus timp de aproape 6 minute.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Sport
cuvinte cheie
NOTĂ OrtodoxINFO

Articole asemănătoare

4 comentarii

 1. Invazoia slavilor in sudul Dunarii are loc pe la anul 600, in timpul unei incercari de lovitura de stat a generalului obligat sa apere frontiera imperiului. Pana atunci acolo exista o populatie romanizata.
  Imparatul Iustinian cel Mare, ultimul imparat bizantin vorbitor de latina, s-a nascut in orasul Nis, Serbia de azi.
  Straromanii au fost deznationallizati cu salbaticie de slavi dar si de greci.

  Albanezii reprezinta o populatie bastinase, din pacate in majoritate islamizati. Rezistenta Albaniei ortodoxe inceteaza dupa moartea lui Skanderbek.

  ‘Legitimitatea’ slavilor sarbi, are loc dupa ce au invadat pamanturile locuite de traci, populatii romanizate, iliri (stramosii albanezilor) si greci; problema fraudei cu numele Macedoniei continua si azi.

  Sarbii si bulgarii sunt niste frati vitregi ai romanilor: asemenea rusilor si ucrainieniulor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.