X

#URA: Dezlănțuirea unei activiste pro-avort într-un campus universitar / VIDEO

Shocking video: Pro-life activist attacked in Toronto

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Activist pro-viață atacat de un protestatar pro-avort într-un campus universitar

Poliția investighează un incident filmat din Toronto în care un protestatar de pro-avort atacă un activista pro-viață.

Gabriela “Gabby” Skwarko, studentă la Universitatea Ryerson din Ontario, care lucrează pentru biroul școlii de inovație socială și face parte din Colectivul pentru Justiție a Reproducerii Ryerson, este văzută într-un film în care atacă doi membri ai Toronto Against Abortion (TAA).

“Am fost șocată și înspăimântată”, a declarat directorul TAA, Katie Somers, pentru Fox News. “Când am strigat de durere, am crezut că mă va lăsa în pace, dar nu părea să aibă nici o importanță pentru ea”.

Blaise Alleyne, președinte și fondator al TAA, a declarat că Skwarko a lansat atacul de nicăieri, pe măsură ce grupul anti-avort se pregatea să incheie protestul din ziua respectivă.

“Nu-mi place să-mi văd prietenii bătuți pe stradă”, spuse Alleyne.

“Suntem hotărâți să expunem violența pentru a-i pune capăt. Să evidențiem acest comportament deplorabil. Atacarea cuiva doar că discută un subiect nu este acceptabila. Vrem să expunem acest comportament și să-l terminăm.”

Skwarko le-ar fi vizat pe Somers și Alleyne pentru rolul lor în grupul pro-life. A lovit pancardele, a căzut pe unul din ele, ca în final să aterizeze pe Somers. Apoi a aruncat un coș de metal către Somers, a alergat spre ea, i-a apucat rucsacul și l-a scotocit, a scos sticla de apă din oțel inoxidabil și a aruncat-o pe pământ. A împins-o pe Somers și apoi a lovit-o pe Alleyne în piept.

“Să mergem! Hai!” spuse Skwarko, care tachinează pe demonstranții pro-viață. EMS și poliția au fost imediat chemați. Serviciul de Poliție din Toronto și Oficiul de Conduită al Studenților Ryerson investighează situația.

Se interzice temporar lui Skwardo să intre în contact cu Alleyene, student la Ryerson, și să meargă la mai puțin de 100 de metri de ea sau cu orice demonstrație pro-viață.

Ca urmare a atacului lui Skwarko, Somers si-a luat timp liber de la muncă pentru a se vindeca, incluzând o rană la încheietura mâinii și zdrobirea piciorului drept.

Incidentul vine la doar o zi după ce un film a devenit viral al unui activist pro-alegere, Jordan Hunt, un salon de coafură din Toronto , care a pierdut locul de muncă și a fost arestat saptamana trecuta pentru lovirea violent un activist pro-viață după ce a încercat să le fure pancardele.

“Dorim ca violența împotriva protestelor pașnice pro-viață să se oprească, dar, mai mult decât orice, ne-ar plăcea ca violența împotriva copiilor prenatali să se oprească”, a spus ea. “În ciuda acestui atac, vom continua să luptăm pentru prenatali.”

Somers a spus că nu e încă gata să se întoarcă acolo, deși acesta este scopul ei. Ea a postat un videoclip pe Facebook de la TAA despre motivul pentru care va continua să ajute la mișcarea pro-viață.

“În acest moment, nu mă simt în siguranță pentru a reveni la protestele pașnice”, a declarat ea pentru Fox News. “A fost foarte greu și chiar înfricoșător. Sunt obișnuita cu opoziția față de mesajul pro-viață, dar nu sunt obișnuita cu faptul că oamenii sunt dispuși să recurgă la violență în opoziție cu aceasta”.

TAA demonstrează în campusul din Toronto o dată pe săptămână, dar nu este oficial recunoscută de universitate ca un club, cum ar fi grupul pro-choice.

Universitatea nu a răspuns la cererea de comentarii.

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Marturia unei persoane care lucreaza in Germania la azilul de migranti: 50-60% dintre ei au cazier din tarile de unde vin, fiind criminali, hoti si traficanti de droguri. Se stie ca Libia, Afganistan au deschis portile inchisorilor si le-au dat drumul in Europa. Putini vin din Siria.

    https://stiripentruviata.ro/marturia-unei-persoane-care-lucreaza-in-germania-la-azilul-de-migranti-daca-nu-se-face-nimic-europa-va-fi-distrusa-50-60-dintre-ei-au-cazier

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button