X

“Neatza cu Razvan si Dani” despre testul din 2019, cand in Romania se vor putea face plati cu cipul implantat in mana in anumite retele de hypermarket

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Cipuri
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

9 comentarii

 1. Iarta-ne Doamne ca nu stim ce facem! Cand o sa vina antihristul lumea deja o sa fie obisnuita cu astfel de tehnologie si o sa accepte fara nici o problema semnul bestiei. Sa ne fereasca Domnul de astfel de soarta!

 2. Doamne, Iisuse Hristoase, iarta-ne, căci habar nu avem că cipurile sunt cătușe electronice! Abia după ce vor avea cipuri implantate, oamenii vor prețui libertatea la care renunță cu prea multa ușurință pentru un blid de linte!

  Ortodocșii au motive întemeiate să nu primească cipuri. Pentru că nu pot să slujească la doi domni. Cipul pe mână arată că omul e o marfă ce poartă un număr, nu un nume de Botez! Calculatorul nu ne identifica după nume, ci după număr. În plus, semnul numărului ,,de om” fiind 666, se adevereste ca acestea sunt pecetile despre care se vorbeste in Apocalipsă, capitolele 13-15! Aceste numere sunt ale necuratului.

  Deja I se fac statui necuratului. Însă noi suntem ai lui Hristos, nu ai celui rău! Cine vrea să arate că îi slujește celui viclean să-și ia cip, dar sa nu-i oblige sau să-i constrângă și pe alții să procedeze la fel!

  1. La fel si cnp-ul si folosirea numelui LEGAL.
   NUMELE LEGAL ESTE FRAUDA SI MOARTEA OMULUI IN ACTE, DOCUMENTE.
   UN OM SE NUMESTE CRESTIN NU CETATEAN.

 3. Si altii pot cumpara pe banii tai. Doar e Wireless si tu controlezi undele. Doamne ce naivi sunt oamenii si dupa aceea spun vai ca nu mai putem face nimic. ,,El e dispus la sacrificii” poi frate iti sacrifici ultima forma de control pe care o ai tu si controlul va fi al bancilor, statului si cei care vor avea acces la cipul tau. Esti cel mai CYBORG sclav inventat vreodata. BAfta baieti. Sincer la Razvan si la Dani ar trebui sa le implanteze ceva minte ca nu prea au…

 4. Știm că Dumnezeu nu te va judecând după faptele făcute obligatoriu ci după cele făcute cu liberul arbitru.Ce ne vom face când nu vom mai putea sa alegem „binele pe care -l voiesc ci răul pe care nu-l voiesc pe acsta il fac”(sf .ap.Pavel)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.