X

“Neatza cu Razvan si Dani” despre testul din 2019, cand in Romania se vor putea face plati cu cipul implantat in mana in anumite retele de hypermarket

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. Iarta-ne Doamne ca nu stim ce facem! Cand o sa vina antihristul lumea deja o sa fie obisnuita cu astfel de tehnologie si o sa accepte fara nici o problema semnul bestiei. Sa ne fereasca Domnul de astfel de soarta!

  2. Doamne, Iisuse Hristoase, iarta-ne, căci habar nu avem că cipurile sunt cătușe electronice! Abia după ce vor avea cipuri implantate, oamenii vor prețui libertatea la care renunță cu prea multa ușurință pentru un blid de linte!

    Ortodocșii au motive întemeiate să nu primească cipuri. Pentru că nu pot să slujească la doi domni. Cipul pe mână arată că omul e o marfă ce poartă un număr, nu un nume de Botez! Calculatorul nu ne identifica după nume, ci după număr. În plus, semnul numărului ,,de om” fiind 666, se adevereste ca acestea sunt pecetile despre care se vorbeste in Apocalipsă, capitolele 13-15! Aceste numere sunt ale necuratului.

    Deja I se fac statui necuratului. Însă noi suntem ai lui Hristos, nu ai celui rău! Cine vrea să arate că îi slujește celui viclean să-și ia cip, dar sa nu-i oblige sau să-i constrângă și pe alții să procedeze la fel!

    1. La fel si cnp-ul si folosirea numelui LEGAL.
      NUMELE LEGAL ESTE FRAUDA SI MOARTEA OMULUI IN ACTE, DOCUMENTE.
      UN OM SE NUMESTE CRESTIN NU CETATEAN.

  3. Si altii pot cumpara pe banii tai. Doar e Wireless si tu controlezi undele. Doamne ce naivi sunt oamenii si dupa aceea spun vai ca nu mai putem face nimic. ,,El e dispus la sacrificii” poi frate iti sacrifici ultima forma de control pe care o ai tu si controlul va fi al bancilor, statului si cei care vor avea acces la cipul tau. Esti cel mai CYBORG sclav inventat vreodata. BAfta baieti. Sincer la Razvan si la Dani ar trebui sa le implanteze ceva minte ca nu prea au…

  4. Știm că Dumnezeu nu te va judecând după faptele făcute obligatoriu ci după cele făcute cu liberul arbitru.Ce ne vom face când nu vom mai putea sa alegem “binele pe care -l voiesc ci răul pe care nu-l voiesc pe acsta il fac”(sf .ap.Pavel)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button