X

Florin Zamfirescu confirmă cele spuse despre UE si adauga curajos si altele

Foto: https://www.stirilekanald.ro/anunt-dramatic-facut-de-actorul-florin-zamfirescu-nu-stiu-cat-mai-am-de-trait-as-vrea-insa-sa-apuc-momentul-cand-poporul-nostru-se-va-trezi-18043494

Florin Zamfirescu împărtăşeşte ideea din articolul de pe ortodoxinfo.ro, distribuit de deputatul PSD Vasile Cîtea, potrivit căruia a spus, într-o postare pe Facebook: „Dragă Uniune Europeană, eşti o curvă satanistă“. Contactat de „Adevărul“, actorul a explicat că este revoltat în ceea ce priveşte relaţia ţării noastre cu Uniunea Europeană, considerând că România e o ţară „de oameni trişti care sunt furaţi“.

Contactat de „Adevărul“ pentru a confirma sau infirma dacă a spus că „Uniunea Europeană e o curvă satanistă”, Florin Zamfirescu a susţinut că: „Eram foarte revoltat pe relatia ţării noastre cu Uniunea Europeană. Se dovedeşte în continuare a fi o batjocură, suntem o colonie, cum spune toată lumea, nu sunt singurul care spune asta“.

Totuşi, actorul consideră că ideea de bază e aceeaşi, şi anume că Uniunea Europeană are o vină majoră, aceea că ar strica educaţia copiilor noştri. „Nu ştiu ce au citat, dar ideea asta este. Cum poţi să spui despre cineva care strică educaţia copiilor, cum poţi să spui? Despre cineva care îi învaţă sexologie de la 6 ani, care ne spune «vezi că tu nu ştii dacă e băiat sau fată» . Adică să tăcem cu toţii şi să înnebunim că sunt unii la Bruxelles care sunt necrofili? – eu cred că sunt şi necrofili. Adică e ceva grav. Şi noi să tăcem şi să înghiţim, că vezi Doamne, că ne e ruşine? Dar lor nu le e ruşine? De ce să tăcem? Pentru că lucrurile sunt clare, nu e o părere, nu e o senzaţie. Ce atâta propagandă LGBT?“, a declarat actorul.

Zamfirescu spune că, în zilele noastre, nu mai putem da nicio definiţie unor cuvinte ca „perversiune“ sau „pervertire“: „Mai există termenul? Când perverteşti pe cineva ce înseamnă, când îl întrebi pe un băiat de 6 ani dacă e fată sau băiat? Dar chiar aşa, suntem nişte mameluci? Nişte oameni care tăcem şi lăsăm sa ni se verse toate lăturile în cap?“.

Actorul a mai adăugat că România nu e o ţară săracă, dar oamenii sunt furaţi. Mai mult, ţara n-ar avea nevoie de ajutor „francez sau englez, cred că ei ar avea nevoie de noi“. „Au nevoie de mâna noastră de lucru, au nevoie de toate cele pe care noi le dăm sau ni se iau. Păi, şi la un moment dat zicem «hai să tăcem, hai să înghiţim, că noi suntem proşti şi nu zicem nimic». Uite că nu suntem toţi proşti, despre asta e vorba“, a adăugat Florin Zamfirescu.

În momentul în care România a intrat în Uniunea Europeana, actorul se declarase, totuşi, fericit. A spus, atunci, „În sfârşit!“. Astăzi însă şi-a schimbat părerea: „Acum mă întreb dacă în asta am intrat, în căc*t? Atunci ce atâta mirare?“

Articolul de pe ortodoxinfo.ro provine dintr-o scrisoare deschisă pe care actorul a publicat-o pe Facebook, după cum a explicat acesta. Zamfirescu a punctat: a crezut în UE, dar nu mai poate crede, îi e scârbă: „Îmi pot cultiva grâul şi porumbul, avem zăcăminte. Numai lăsaţi în pace să fim. Dar de ce trag de noi sa ne înveţe, să ne educe? Să nu bagăm de seamă că ne fură toate bunurile, inclusiv femeile, inclusiv copiii, inclusiv inteligenţa, zacămintele, solul şi văzduhul! Şi noi tăcem. Ar trebui să multiplicaţi ce am spus eu acolo, pentru că sunt gândul şi vocea unui revoltat care nu mai poate trăi“.

Revolta actorului se răsfrânge şi asupra vicepreşedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, care nu ar trebui să dea directive în ceea ce priveşte România. „Eu să fiu binecrescut. Vine nemernicul ăla de Zimmerman sau cum îi spune – oricum, sunt mai mulţi – şi uitaţi-vă cum circulă beat non-stop. Îl sprijină să nu cadă de pe tribună. E pe internet, nu l-am filmat eu. Noi vorbeam de Băsescu… era beţiv, nu trebuia să fie şeful tării, că nu merita. Dar Zimmerman merită? Nu îndrăzneşte nimeni să zică nimic. Ce, sunt singurul care descoperă în ce am intrat?“, a completat actorul.

Deputatul PSD de Iaşi Vasile Cîtea a distribuit pe Facebook un articol de pe publicaţia ortodoxinfo, potrivit căuia actorul Florin Zamfirescu ar fi spus, într-o postare pe reţeaua de socializare: „Dragă Uniune Europeană, eşti o curvă satanistă“.

Categorii
Uniunea europeană
cuvinte cheie
NOTĂ OrtodoxINFO

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

  1. Se simte la nivel global , ruperea de Biserica lui Hristos infiintata de Duhul Sfant in anul 33. Incetul cu incetul, nepasarea oamenilor fata de viata lor, de sufletul lor, fata de erezii si semeni cu defecte duhovnicesti, patimi evidente cu comportament diavolesc. La Bruxel avem doar conducatori materialisti facuti din sperme congelate si dezghetai in eprubete, de oamenii satanei care au urmat din veacuri de la Nimrod incoace. Nepasarea da teren plevei fara simturi si fara rusine.

  2. Noi, cei dei la Noua Dreapta, alaturi de camarazi de la alte asociatii, chiar nu privim cu nepasare ce se intampla. Din septembrie incepand practic suntem in strada, plus petitii si memorii adresate autoritatilor statului. Dupa campania si esecul Refendumului, am iesit iar, alaturi de Fratia Ortodoxa, impotriva propagandei homosexuale. Ultima actiune, joi 01.11.2018, in fata Ministerului Educatiei. Am realizat cat de cat ceva, „Legea Reeducarii” a fost retrasa, ne pregatim sa dam in judecata asociatii ca Accept care organizeaza cursuri privind ideologia de gen fara a avea acceptul MEN. Joi, 22 noiembrie, incepem actiunea impotriva Pactului ONU privind migratia (Marrakech, 10-11 decembrie 2018), cu pichetare sediu MAE. Pe 10 si 11 decembrie avem in plan si un miting in acest sens – protest de mai mare anvergura. Pe 1 Decembrie mergem la fratii din Basarabia, la Chisinau, pentru ca România nu inseamna numai Alba Iulia. Problema este ca suntem foarte putini care chiar facem ceva concret….ma uit pe FB: o groaza de „nationalisti” care cred ca daca-si varsa naduful on-line si posteaza in nestire fac cu adevarat ceva. Ii mai si critica pe altii (multi injura Noua Dreapta), indeamna lumea la revolta cu mesaje de genul „ar trebui sa iesim in strada”, „merita sa-i impuscam”, „de ce nu se revolta lumea”?, dar ei n-ar iesi nici sa duca gunoiul de lene sau teama. Macar noi, cei care chiar actionam, o sa avem ce sa raspundem la „Judecata de Apoi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.