X

Rabinul Pinchas Winston avertizează că ciocnirile din Gaza ar putea marca începutul unui război biblic “mai oribil decât orice ne-am putea imagina vreodată”

Pinchas Winston, fost rabin al Forței de Apărare a Israelului (IDF), a declarat că consideră că situația actuală din Gaza are potențialul de a escalada

Rabin avertizează că ciocnirile din Gaza ar putea marca începutul unui război biblic “mai oribil decât orice ne-am putea imagina vreodată”

  • Fostul șef rabin al armatei israeliene, Pinchas Wilson, a declarat că războiul ar putea să se escaladeze
  • El a avertizat că o escaladare ar putea duce la un conflict apocaliptic global 
  • Palestina și Israelul trag în prezent rachete peste graniță
  • Zeci de persoane au fost ucise și sute rănite în luptele devastatoare 
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un fost rabin al armatei israeliene a avertizat că ciocnirile actuale din Gaza ar putea marca începutul unui război sfânt. 

Pinchas Winston, fost rabin al Forței de Apărare a Israelului (IDF), a declarat că el consideră că luptele actuale din fâșia Gaza sau lupta Israelului cu Siria vecină ar putea provoca un război apocaliptic.

Winston a declarat pentru Breaking Israel News că IDF ar trebui să fie pregătit pentru un război biblic care ar putea incepe “în orice moment fără nici un avertisment”.

Israelul și Palestina au făcut un baraj cu rachete de mare putere cu explozii văzute de ambele părți ale frontierei

“Orice elev care a studiat istoria știe că retrospectiva este de 20-20, dar în acest moment nu știi niciodată ce poate declanșa un război”, a spus Winston.

Winston a declarat că el consideră ca actualul conflict din Gaza ar putea fi asemănător cu “războiul lui Gog și Magog” al Vechiului Testament, un război atât de devastator încât va grăbi izbăvirea mesianică. 

“Primul război mondial a fost declanșat de asasinarea arhiducelui Ferdinand. Același lucru este valabil și pentru Războiul lui Gog și Magog, dar și mai mult. 

Este vorba despre faptul că armata israeliană a anunțat că va consolida marți Corpurile blindate și infanteria în apropierea Fâșiei Gaza, a declarat purtătorul de cuvânt.

Forțele aeriene din Israel au lovit peste o sută de ținte Hamas și Jihadul Islamic, în cursul zilei de Luni, inclusiv un depozit de muniții, o fabrică de arme și un complex militar și oficii de securitate publică ale Hamas, a declarat purtătorul de cuvânt.

Oamenii se uităm la molozul unei clădiri din orașul Gaza, pe 13 noiembrie, după o bombă israeliană devastatoare
Rabbi Winston a comparat situația actuală cu un război apocaliptic. Imagine: Copii palestinieni în molozul fostei lor case

Israelul a intrat sub un baraj de foc cu rachete din Fâșia Gaza, luni, o zi după explozia unei rachete în care un ofițer israelian și șapte palestinieni au fost uciși.

O rachetă antitanc lansată din Gaza a lovit un autobuz în sudul Israelului, rănind grav un soldat de 19 ani.

Forțele de apărare ale Israelului au declarat că sistemul de apărare antirachetă de la Iron Dome a interceptat aproximativ 100 din 370 de lansări din Gaza. 

Ambasadorul UE în Israel, Emanuele Giaufret, a scris de asemenea pe Twitter ca răspuns la escaladare: “Urmărim cu mare îngrijorare situația și atacul cu rachete asupra zonei de sud a Israelului.

“Atacurile asupra civililor sunt inacceptabile și trebuie să se oprească. Toată lumea trebuie să renunțe la confruntare. 

Rachete lansate spre Israel interceptate de sistemul Iron Dome
Numeroase persoane au fost ucise și sute rănite în violența recentă, care se petrece de zile întregi

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Recunosc ca stau mai prost cu matematica, dar mie nu imi iese nicicum 90%, daca au fost interceptate 100 din 370. Mie imi pare ca iese undeva pe la 27%.

    Probabil trebuie inceput un conflict mai consistent, pentru a putea fi eliminata moschea, pentru ca templu :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button