X

Scoția este prima țară care sprijină predarea ideologiei LGBT în școli

Image result

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Scoția va deveni prima țară din lume care va include problemele legate de LGBT în programele școlare, după ce guvernul a acceptat recomandările făcute de un grup de conducere de vârf, scrie CNN.

Prim-ministrul adjunct, John Swinney, a declarat joi că școlile de stat din Scoția vor fi obligate să educe elevii cu privire la problemele legate de lesbiene, homosexuali, transsexuali și intersexualitate, inclusiv istoria, terminologia și identitatea LGBT, precum și modalitățile de combatere a homofobiei și prejudecăților.

Alte recomandări includ furnizarea de programe gratuite de instruire pentru profesori și oferirea de materiale didactice noi pentru abordarea problemelor LGBT.

“Sistemul nostru educațional trebuie să sprijine toată lumea pentru a-și atinge potențialul”, a spus Swinney. “De aceea este esențial ca programa școlară să fie la fel de diversă ca și tinerii care învață în școlile noastre. “Recomandările pe care le-am acceptat nu vor îmbunătăți numai experiența de învățare a tinerilor LGBT, ci vor sprijini pe toți cursanții să-și celebreze diferențele, să promoveze înțelegerea și să încurajeze incluziunea”.

Mișcarea guvernului scoțian vine după ce grupul care militează pentru introducerea educației LGBT a publicat un raport care prezintă 33 de recomandări cu privire la modul de combatere a hărțuirii LGBT în școli.

Co-fondatorul mișcării, Jordan Daly, a descris decizia guvernului scoțian de a adopta aceste recomandări în întregime ca o “victorie monumentală”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. pervertirea (sexualizarea bolnava/indracire) a copiilor de la varste fragede, caci ce inseamna in traducere abominatia asta..?.

  2. In capitolul 5 al Evangheliei după Matei, se spun următoarele:
    ,,13 Voi sunteţi sarea pământului; dacă sarea se va strica, cu ce se va săra? De nimic nu mai e bună decât să fie aruncată afară şi călcată în picioare de oameni.
    14. Voi sunteţi lumina lumii; nu poate o cetate aflată pe vârf de munte să se ascundă.
    15. Nici nu aprind făclie şi o pun sub obroc, ci în sfeşnic, şi luminează tuturor celor din casă.
    16. Aşa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, aşa încât să vadă faptele voastre cele bune şi să slăvească pe Tatăl vostru Cel din ceruri.”
    Dascălii au o menire sfântă pe care nu ar trebui s-o tradeze cu niciun chip. Cei care ii smintesc pe cei mici au de dat un mare răspuns lui Hristos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button