X

Bebelușii MOR pe capete în spitale, iar statistica îngrozitoare este ÎNGROPATĂ de Ministerul Sănătății

Potrivit unor statistici pe care Ministerul Sănătății le-ar vrea îngropate, copiii românilor mor pe capete în spitale și arată că îngrijirea neonatologică este la cotele cele mai joase, fiind „rușinea Europei”, cu cea mai mare rată de mortalitate infantilă.

TOP 5

Județele morții sunt:

Botoșani – 12,5 bebeluși morți la mia de nașteri,

Călărași – 12 la mie,

Caraș Severin – 10,8 la mie,

Brăila – 9,1 la mie,

Bistrița – 9 la mie.

Rata națională ajunge la 7,6 la mie, mult peste media europeană.

Categorii
Sănătate
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

    1. Adica 7.6 la mie inseamna cam 0.76%, deci cam 1%. Deci cu alte cuvinte la 100 si ceva de nasteri unul moare… Iar daca se nasc de ex in jurul a 300000 de copii pe an, 3000 mor in clinici

  1. Este de la vaccinuri. Primul vaccin la nou născut se face in primele 6 ore, o crima. In UE , vaccinarea se face la un an după naștere. Vaccinarea trebuie interzisa. Este o crima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.