X

APOCALIPSA A ÎNCEPUT. Dar asta pricep doar cei ce înțeleg PROFEȚIA Sfântului Nil Athonitul

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Apocalipsa este de fapt un fel de a spune, asa, mai pentru incepatori. De fapt vorbim despre Sfarsitul Vremurilor descrise in Apocalipsa.

Cititi va rog incet si cu rabdare fraza cu fraza textul de mai jos apoi priviti in jur si comparati …

Profetia Sfântului Nil Atonitul, despre Antihrist si sfârsitul lumii
Pe la anul 1900, mergand spre jumatatea mileniului al optulea de la facerea lumii, acesta se va schimba si se va face de nerecunoscut.
Cand se va apropia vremea venirii lui Antihrist, se va intuneca mintea omului de toate patimile cele trupesti ale curviei, si foarte mult se va inmulti necredinta si faradelegea. Atunci omul va deveni de nerecunoscut, schimbandu -se fetele oamenilor, si nu se vor mai cunoaste fetele barbatilor de ale femeilor, pentru nerusinata imbracaminte si a parului din cap.
Oamenii din vremea aceea se vor inrai ca niste fiare salbatice, fiind inselati de Antihrist. Nu vor da respect parintilor si celor mai batrani, iar dragostea va pieri. Pastorii crestinilor, arhierei si preoti vor fi oameni cu slava desarta, afara de prea putini, cu totul nerecunoscând calea din dreapta de cea din stanga.
Atunci se vor schimba obiceiurile si traditiile crestinilor si ale Bisericii. Curatia va pieri de la oameni si va stapâni faradelegea. Minciuna si iubirea de argint vor ajunge la cel mai inalt grad si va fi vai de cei care vor aduna bani. Curviile, preacurviile, sodomiile, hotiile si omorurile, in vremea aceea, vor fi pe toate drumurile. Pentru savarsirea acestor mari pacate, oamenii vor fi lipsiti de darul Sfântului Duh, pe care l-au primit la Sfantul Botez, precum si de mustrarea constiintei. Bisericile lui Dumnezeu vor fi lipsite de preoti credinciosi si evlaviosi si va fi vai de crestinii care se vor afla in lume, caci isi vor pierde cu totul credinta, nevazând la nimeni lumina cunostintei.
Atunci se vor duce la locurile ascunse si sfinte (manastiri si schituri), ca sa gaseasca mangaiere sufletului de multele tulburari si ispite pe care le vor intampina zilnic; dar usurare nu vor gasi, caci peste tot vor fi piedici si sminteli. Si toate acestea se vor face pentru ca Antihrist va stapani peste tot, va domni in toata lumea, va face semne si minuni cu inselaciune si va insela pe oameni cu viclenie, ca sa nascoceasca si sa vorbeasca unul cu altul de la un capat al pamantului la celalalt (telefonul, radiotelefonul, televiziunea, n.n.). Atunci vor zbura prin aer ca pasarile (avioanele n.n.) si vor inota prin adancul marii ca si pestii (submarinele n.n.).
Si toate acestea le vor face oamenii, traind in tihna, necunoscand ca acestea sunt inselaciunile lui Antihrist. Si asa de mult va inainta stiinta vicleanului, ca sa insele prin nalucire pe oameni, pentru a nu mai crede in Dumnezeu Cel in Sfânta Treime inchinat.
Atunci, vazând Prea Bunul Dumnezeu pierzania neamului omenesc, va scurta zilele pentru cei putini care se vor mântui; ca se va sili Antihrist cu slugile sale sa insele – de va fi cu putinta – , si pe cei alesi. Atunci fara de veste va veni sabia cu doua taisuri si va omori pe inselatorul si pe cei ce- i slujesc lui.

Cuvant al Sfântului Nil pentru venirea lui Antihrist
Cand se va inmulti faradelegea se vor aduna toate pacatele si faradelegile lumii si se vor incuiba intr-o necurata fiica a desfranarii, care va fi lacas al preacurviei, mama a tuturor faradelegilor si a spurcatului Antihrist si va fi o femeie necurata si preaintinata in toata viata ei.
In aceasta femeie prea desfranata se vor aduna toate faradelegile lumii din care se va naste fiul pierzarii, Antihrist. Din pricina lipsei harului Duhului Sfant de la oameni, pentru pacatele lor, se vor aduna in pantecele ei toate faradelegile oamenilor
Dupa nasterea lui Antihrist va veni toata lipsa in lume. Intai, va lipsi dintre oameni dragostea, unirea, curatia si frica lui Dumnezeu. Orasele vor fi lipsite de pastori si de povatuitori credinciosi. Bisericile lui Dumnezeu vor fi lipsite de episcopi, de duhovnici si de preoti evlaviosi, asa cum au inceput inca de pe acum a lipsi.

La urma se va arata si necuratul Antihrist, dupa cresterea varstei lui, si se va umplea de sataniceasca putere, ca sa faca semne si minuni cu vrajitoriile lui inaintea oamenilor patimasi. Dar peste oamenii cei sfinti nu va avea nici o putere sa-i amageasca cu vrajile lui, ci numai pe cei intunecati de patimi.

La inceput se va arata bland, ca sa plece popoarele la inselaciunea lui, si sa-l puna imparat. De asemenea, se va arata cu pace si smerenie, ca sa i se inchine toti, fiindca hrana lui Antihrist este tulburarea oamenilor; caci, cand se vor tulbura oamenii, atunci el se va bucura. Lumea se va tulbura prin uitarea credintei si lipsa fricii de Dumnezeu. Caci atunci vor stapani in lume desfranarea, preacurvia, sodomia, iubirea de avere, iubirea de bani, pomenirea de rau, zavistia, uciderea de oameni, betia, avortul, stricarea familiei si celelalte greutati. Toate acestea vor cuprinde intreg pamantul si vor stapani toate orasele si satele, pentru ca nu se va gasi atunci alt om vrednic sa imparateasca lumea.

Atunci cand vor pacatui toti oamenii, vor crede ca isi lucreaza mantuirea lor. Atunci, in vremea lui Antihrist, se vor defaima Bisericile lui Dumnezeu si Sfanta Evanghelie si va fi multa lipsa in lume. Adica: semne si aratari de la Dumnezeu, foamete indoita, atat de hrana trupeasca cat si sufleteasca si de invatatura dreptei credinte. Caci se va incuia cerul, ca in vremea lui Ilie, si nu va ploua pentru faradelegile oamenilor. Apoi vor flamanzi oamenii de cuvantul lui Dumnezeu, ca nu se va gasi un om drept, cu fapte bune, ca sa-i invete cuvantul mantuirii. In vremea aceea se va ridica binecuvantarea lui Dumnezeu de la mancaruri si bauturi, caci cu cat vor manca mai mult, cu atat mai mult vor flamanzi.

Atunci se va zamisli rautatea Satanei in inimile oamenilor si va vietui paganatatea cu pecetea lui Antihrist, caci se va ridica darul lui Dumnezeu de la oameni, precum zice Sfanta Scriptura: „Nu va ramane Duhul Meu in oamenii acestia in veci, pentru ca sunt numai trup” (Facerea 6, 3). Atunci se vor imputina oamenii pe pamant, vor slabi si vor muri cei pecetluiti de Antihrist ca pasarile pe drumuri si vor manca oamenii trupuri de oameni morti, nemaiputand suferi lipsa si foamea. Iar intelesul pecetii lui Antihrist este acesta: „Al meu esti, iar eu sunt al tau; de buna voie vii la mine, iar nu de sila” . Vai si amar de cei pecetluiti de Antihrist. Atunci se va face mare tulburare in lume. Caci auzind oamenii ca in alte parti este pace, se vor muta acolo, dar, dimpotriva, vor gasi mai multa lipsa si vor auzi de la locuitorii locului aceluia, zicand: „Cum ati venit in acest loc blestemat, unde n-a mai ramas intre noi intelegere omeneasca?”. Atunci vor inceta oamenii de a se mai muta din loc in loc.

Iar din cauza fierberii marii si a focului de sub pamant, se va desfiinta pamantul, adica se va usca si nu va rasari iarba; copacii nu vor odrasli  vlastare si izvoarele apelor vor seca, iar animalele si pasarile vor muri de aburii marilor si a pucioasei.

NOTĂ OrtodoxINFO

Si va fi si semnul fiarei …

Dar sfarsitul vremurilor nu va fi ANTIHRIST, caci va fi si PARUSIA. Cititi va rog mai multe la:

Skartsiuni Dimitriu: “Profetii despre antihrist”

Vi se pare ca ati citit cu maxima atentie, fraza cu fraza, textul de mai sus? Ei bine, atunci cititi-l inca o data, dar acum cuvant cu cuvant, si nu mai ziceti: “ei lasa, ca pe astea le stim”.

Ca majoritatea dintre voi nu stiti nimic. Doar vi se pare ca stiti ceva. Dar la primul examen de doi bani, clacati total. Fie el si examen teoretic. Si asta, repet caci poate va intra in cap, deoarece ati zis ca stiti cand de fapt doar vi se parea ca stiti.

Ca daca luam oricare dintre pasajele din primul text si va invit sa le analizam, veti zice: “hai mai, lasa-ne ca stim”. Dar daca discutam dupa o vreme fix despre aceeasi tema raportandu-ne insa la cele ce ne inconjoara si va voi zice: “atentie, vremurile descrise in profetii bat la usi”, o sa sariti scandalizati in sus: “hai bai apocalipticule, ca nu-i chiar asa”.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

14 comentarii

 1. Va rog frumos, spuneti-mi mai multe despre apocalipsa, ma intereseaza foarte mult. Puteti sa-mi scrieti in privat pe mail.

 2. @ Ina

  Daca citesti cu atentie profetia de mai sus, e mai mult decat suficient. Asta asa repede ca si o informare rapida.

  Daca ai si timp de citit, atunci: Skartsiuni Dimitriu: “Profetii despre antihrist”, sau poti sa iei la mana cartile scrise de Sfantul Paisie Aghioritul. Dar bibliografia e foarte vasta legat de acest subiect.

 3. @ Ina
  Mai poti citi: Apostazia si antihristul,Ortodoxia si religia viitorului,Staretii despre vremurile din urma,Profetii si marturii crestine pentru
  vremea de acum,Semnele vremurilor,Apocalipsa Sf.Ioan (Arhiep.Averchie Tausev).Mie cea mai sintetica si de temelie mi se pare Apostazia si antihristul.De asemenea,sunt f bune de ascultat conferintele care s-au pastrat ale Cuv.Serafim Rose,doar ca sunt in engleza.

 4. Cine are urechi de auzit să audă.Cred Doamne , ajută mie păcătosul.Doambe nu cauta la fărădelegile noastre,ci că un bun și milostiv și iubitor de oameni iartă păcatele noastre pentru că greșim în tot ceasul.La venirea ta Doamne , fă să fie una cu tine,să ne bucurăm de slava ta cea mare că tu ești Dumnezeul nostru.Toți suntem lucrul mâinilor tale si să fim mântuiți la venirea ta.Tu Doamne ne vei feri și păzi de vicleanul fara de rușine,căci tu știi tot ceea ce este drept . Ispitele noastre care ne înconjoară fă să dispară ,cum se spulberă cenușa în bătaia vântului. Cu aceste cuvinte am dorit să arăt căci cine are credință cât un grăunte de muștar,va putea să mute munții din loc . Aveți credință în Dumnezeu și El nu vă va lipsi de la bunătatea lui și dragostea lui.Cine pătimește pe pământ ,acela este mântuit, căci Dumnezeu vrea că omul cel păcătos sa se îndrepte și să aibă viață veșnică alături de El . Toți care cred cu toată inima lor și cunosc credința în Isus Hristos aceia sunt mântuiți. Peste tot sunt ispite, dușmanii, fărădelegi și multe nenorociri.Aveti inima bună, plină de lucrarea lui Dumnezeu ,cu adevărat veți fi răsplătit i la venirea lui AMIN

  1. Musai numele se scrie cu doi de i, adica Iisus Hristos. Altfel e doar la sectari. Iar dreapta credinta este doar la orto(drept)-docsi. La adevaratii ortodocsi, adica doar la cei ingraditi de ecumenism, caci azi multi suntem ortodocsi, dar numai unii mai respecta cele 7 Sfinte Sinoade ecumenice(cei ingraditi, precum am spus).

 5. Tu zici ca Barron Trump este baiatul din picturile de la Bank of America si Aeroportul International din Denver:

  https://saccsiv.wordpress.com/2010/11/27/analiza-simbolurilor-oculte-de-pe-picturile-murale-din-sediul-bank-of-america/

  Seamana:

  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ae/Barron_Trump_2016.png

  Dar care ar mai fi motivul sa credem ca el e baiatul din picturi?
  Pe de alta parte, Barron Trump este fiul lui Melania Trump. Este ea evreica? Deoarece antihrist va fi fiul unei evreice.

 6. AH se face cunoscut După RM3,avand Tatăl necunoscut și mama preacurva la a 12 generație de acest gen.Asa ca nu mai bateți campii cu Baron Trump sau alții.

 7. Nu e din 1980 ci din 1893 si lucrul cel mai straniu este ca Barron Trump seamana leit cu personajul din ilustratie: https://archive.org/stream/barontrumpsmarve00lock#page/n7/mode/2up
  Autorul a scris si o carte intitulata “The Last President”.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Pseudonyms_of_Donald_Trump#%22John_Barron%22_(1980s)
  Trump has used the pseudonym “John Barron” (sometimes “John Baron”) throughout the 1980s, with its earliest known usage in 1980 and its last acknowledgment in 1990.

  The Washington Post said the name was a “go-to alias when [Trump] was under scrutiny, in need of a tough front man or otherwise wanting to convey a message without attaching his own name to it”.[4] Barron would be introduced as a spokesperson for Trump.[5]

  https://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/551048/John-Titor-Donald-Trump-time-traveller-mystery-warn-ISIS-nuclear-war-Nikola-Tesla-election
  After Tesla died in 1943, the National Defence Research Committee called on M.I.T. Professor John Trump to look into his work in case there was any military application.

  Trump spent three days by himself looking into the notes before concluding there was nothing of any significance.

  His report read: “(Tesla’s) thoughts and efforts during at least the past 15 years were primarily of a speculative, philosophical, and somewhat promotional character”.

  Conspiracy theorists claim Trump found theoretical designs for a time travelling machine.

  John G. Trump spent a lot of time with his nephew Donald before he died in 1985.

  In interviews Donald Trump regularly brought up his “uncle John” and references his warning over nuclear weapons and the damage they may cause.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button