X

Traian Băsescu a fost audiat la DNA de un procuror israelian. Legătura dintre campania sa electorală din 2009 și exploatarea de la Roșia Montană

Antena 3: Traian Băsescu, audiat la DNA: „Am fost martor la o comisie rogatorie”

Fostul președinte Traian Băsescu a fost audiat de procurorii DNA, timp de mai bine de trei ore. Potrivit unor surse judiciare citate de Antena 3, această anchetă ar fi pornit din Israel, acolo unde mai mulți oameni de afaceri extrem de influenți sunt acuzați că au sponsorizat campania electorală din 2009, în schimbul influenței lui Traian Băsescu la exploatarea de la Roșia Montana. „Am fost martor la o comisie rogatorie”, a spus Traian Băsescu, la ieșirea de la sediul DNA.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
anti-România
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

2 comentarii

 1. Acest impostor a beneficiat de serviciile a 2 evrei care i-au facut campanie si studii de sondare a publicului pentru a sti cam cate voturi trebuie tiparite ,stampilate si duse la ambasadele romanesti in strainatate .
  Astfel dupa marele jaf si instalarea sa la cotroceni, cand a trebuit sa dea aurul sfant al dacilor evreilor,iuda basista a ordonat pdl-ului sa nu voteze legea desi pe fata promitea cica locuri de munca plangand de mila saracilor mineri.
  Jidanii pacaliti au cerut aplicarea obligatiei statului roman de plata a penalitatilor de miliarde de $ ,prevazute de acestia in contract.
  Doar ca plata aceasta trebuie facuta de guvernul Dancila.
  Asa ca s-a cerut ajutor la Ierusalim care au zis ca singura cale, e anularea contractului fraudulos si anchetarea -arestarea si condamnarea actorilor.
  Cu siguranta banii evreilor vor fi luati de la iuda mincinosul, deoarece a inceput recuperarea banilor evreilor in toata lumea-vezi vanzarea bancilor Rotschild ,pentru demararea constructiei celui de al III-lea templu.
  Si dupa cum toti ortodocsii oprimati de evrei stiu ca ei nu pierd bani niciodata, romanii vor fi obligati sa faca curatenie in celula tortionarului visinescu pentru noul locatar.
  Dupa cadera capului mafiei urmeaza toti slujitorii sai.
  Dumnezeu sa-i ierte si sa -i indrepte caci desi pare imposibil e Atotputernic.

 2. Tot in legatura cu slugile care trebuie sa cada.
  Am vazut cu totii cum la ICCJ ,sefa securista tarcea joaca alba-neagra cu vietile romanilor punand in borcane ce a vrut si scotand din ele ce a trebuit ,adica biletele impaturite in jumatate pe care le citea ,ferindu-le pe cele impachetate pe sfert.
  Pentru ca nimeni sa nu vada din spate,a pus paza,si a blocat trecerea cu masuta.
  Asa bagau comisarii politici sovietici preoti,calugari si romani ortodocsi in mucenicia puscariilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.