X

STIINTA DIAVOLULUI: Guvernul SUA finanteaza crearea de SOARECI UMANIZATI folosind COPII AVORTATI la 24 de saptamani

NIH cheltuiește 13,5 milioane de dolari pe părți ale copiilor avortați pentru a le transplanta țesutul cerebral în șoareci

Un nou contract guvernamental descoperit de către CNS News dezvăluie faptul că guvernul federal continuă să cheltuiască banii contribuabililor pe cercetări utilizând părți ale copiilor avortați.

Contractul Institutului Național de Sănătate a fost încheiat cu Universitatea din California – San Francisco și acordă fonduri pentru părți corporale fetale pentru a se desfășura experimente implicând “șoareci umanizați” conform reportajului. NIH este o agenție a Departamentului American de Sănătate și Servicii Umane.

Contractul, cu data de începere în decembrie 2013, va continua până în decembrie 2020, potrivit NIH.

“Suma totală asigurată de contract, incluzând toate opțiunile, este de $13.799.501 pentru o perioadă „de performanță deplină pâna la data de 5 decembrie 2020”, a declarat NIH pentru CNSNews.com. “Am furnizat $9.554.796 până la momentul actual.”

Părți ale corpului utilizate în experimente sunt extrase de la copii nenăscuți sănătoși de termen înaintat. Potrivit reportajului, copiii avortați aveau între 18 și 24 de săptămâni de gestație provenind de la “femei cu sarcini normale înaintea terminării elective din motive ne-medicale”.

Cercetătorii au utilizat intestine in experimente conform unui articol din 2017.

Un alt articol indică faptul că ficații și timusurile copiilor avortați au fost de asemenea folosite. Potrivit reportajului:

“În mod similar, un articol din 2008 descrie felul prin care un profesor UCSF a folosit ficați și timusuri umane provenind de la copii cu o vârstă gestațională cuprinsă între 20 și 24 de săptămâni.

Contractul – denumit de NIH “Modele de șoareci umanizați pentru dezvoltarea terapeuticii HIV” – urmează după încheierea unui contract similar (“Modele de animale mici bazate pe țesuturi pentru decoperirea de medicamente HIV”) pe care NIH l-a menținut cu USCF de la data de 6 decembrie 2006 până la 5 decembrie 2013.

Valoarea totală a contractului precedent a fost de $14.628.247, potrivit NIH.

Sprijiniți LifeNews! Pentru a asista LifeNews, vă rugăm să contribuiți cu o donație.

Deși NIH a răspuns la întrebarea CNSNews.com cu privire la valoarea monetară a acestor două contracte, nu a răspuns specific la 16 întrebări legate de actualul său contract cu UCSF, “Modele de șoareci umanizați pentru dezvoltarea terapeuticii HIV”. CNSNews.com a adresat aceste întrebări către Departamentul de Sănătate și Servicii Umane (din care NIH face parte) și USCF. NIH și Universitatea din California au răspuns cu declarații.”

Administrația președintelui Donald Trump a luat măsuri pentru a preveni achiziția de părți ale copiilor avortați cu bani proveniți din taxe.

În septembrie a anulat un contract aparținând Food and Drug Administration de a achiziționa părți provinte din copii avortați pentru a fi transplantate în așa-numiții șoareci umanizați.

Contractul anulat fusese încheiat cu Advanced Bioscience Resources, o companie ce cumpără și vinde părți ale copiilor avortați de la Planned Parenthood și alte centre.

Deși măsura a fost un pas bun, un grup pro-life susține că e nevoie de mai multe piedici pe viitor pentru a se asigura că FDA și HHS nu semnează alte contracte pentru a achiziționa părți ale copiilor avortați.

“Anularea unui contract și desfășurarea unei evaluări constituie un mic pas înainte, dar în ansamblu este insuficient”, a zis președintele Susan B. Anthony List, Marjorie Dannenfelser, într-un comunicat.

Departamentul pare să se îndrepte în această direcție. Într-un comunicat din septembrie, administrația Trump a declarat că HHS a efectuat de asemenea un audit a tuturor achizițiilor implicând țesuturi umane fetale pentru a “asigura conformitatea cu legile și regulamentele privind procurarea și cercetarea acestora”.

Agenția a declarat că va continua să examineze alternative la țesuturile umane fetale în cercetările finanțate de HHS “și se va asigura că eforturile de a dezvolta astfel de alternative sunt finanțate și accelerate”.

Anterior, aproximativ 48 de lideri pro-life naționali și statali au rugat HHS să pună capăt utilizării teșuturilor fetale pentru cercetarea guvernamentală și să se îndrepte spre alternative etice.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Avort
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.