X

Românii care NU acceptă căsătoriile gay și minoritățile, considerați EXTREMIȘTI și ÎNGÂMFAȚI

Iată ce putem citi pe adevarul.ro ca ar fi concluzia unui ,,studiu”:
Românii se consideră superiori din punct de vedere cultural altor naţii şi afirmă că nu ar accepta musulmani sau evrei ca parte din familie.
Concluzia se desprinde din cel mai recent studiu făcut de Pew Research Center, conform căruia trei sferturi din români resping căsătoriile între persoane de acelaşi sex.

Concret, 66% din români se cred superiori cultural altor naţii, ţara noastră fiind pe locul 3 la nivel european din această perspectivă, într-un top condus de Grecia şi Bulgaria.

În ceea ce priveşte nivelul de toleranţă, doar 29% din români ar accepta ca din familia lor să facă parte un musulman sau un evreu, situaţia fiind similară în cazul vecinilor, pe care nu i-ar accepta daca ar fi musulmani sau evrei.

Acelaşi studiu notează că trei sferturi din români resping ideea căsătoriei dintre persoanele de acelaşi sex, mai înverşunaţi ca românii fiind doar bulgarii, unde 79% din populaţie nu ar fi de acord cu aşa ceva.

Studiul mai arată că 74% consideră religia ca parte din identitatea naţională şi afirmă că a fi creştin este egal cu a fi cu adevărat român. În plus, 98% dintre adultii din Romania se considera a fi crestini, notează cercetarea. Totodata, 46% dintre romani considera ca Guvernul ar trebui sa promoveze valorile si credintele religioase.

Atitudini şi valori extreme

La nivel general, studiul Pew Research Center demonstreaza ca, in unele cazuri, diferentele continentale privind atitudinile si valorile pot fi extreme. De exemplu, in toate tarile din Europa Centrala si Estica, mai putin de jumatate dintre adulti spun ca sunt gata sa primeasca in familie un musulman, in timp ce procentul acestora in Europa de Vest este de peste 50%, iar o atitudine similara este intalnita si in ceea ce priveste evreii.

La nivel general, studiul Pew Research Center demonstreaza ca, in unele cazuri, diferentele continentale privind atitudinile si valorile pot fi extreme. De exemplu, in toate tarile din Europa Centrala si Estica, mai putin de jumatate dintre adulti spun ca sunt gata sa primeasca in familie un musulman, in timp ce procentul acestora in Europa de Vest este de peste 50%, iar o atitudine similara este intalnita si in ceea ce priveste evreii.

Studiul mai arată că dacă ţări precum Cehia, Estonia, Bulgaria acceptă avortul legal, în Polonia, Rusia, Ucraina, majoritatea e de părere că avortul ar trebui considerat ilegal.

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

6 comentarii

 1. Hristos îmi da voie sa mă deosebesc de cei ale căror păcate nu le accept. Dacă stai lângă un butoi de benzina, mirosi a benzina. De când toleranta fata de păcat a devenit o virtute?

 2. Municipalitatea din Kungsbacka, situată la sud de Gothenburg, are o „criză acută de locuințe” și, prin urmare, dorește ca suedezii să-și deschidă casele pentru migranții din Orientul Mijlociu și Africa, raportează Fria Tider.
  Swedish town wants the public to take in hundreds of migrants – in their homes
  https://voiceofeurope.com/2018/10/swedish-town-wants-the-public-to-take-in-hundreds-of-migrants-in-their-homes/?fbclid=IwAR3Srni4bz4a9QYDN-WeWry9wmWgrLLkcBPuRu3xUvDHI073QSPEXzNAv9o

  1. La noi deocamdata se pregateste construirea IN MARE VITEZA de locuinte pentru imigranti. Cine traieste in anumite zone din Romania, de exemplu la periferia Timisoarei, intelege ce spun.

   „Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) pregăteşte pentru luna decembrie a acestui an o hotărâre de guvern care vizează construcţia de locuinţe noi destinate integrării cetăţenilor din alte state veniţi în România cu o formă de protecţie.

   Intenţia MDRAP face parte din planul de acţiune pe 2018 pentru implementarea strategiei naţionale privind imigraţia. Acest plan urmează să fie adoptat în şedinţa de astăzi a Guvernului.

   Ministerul Dezvoltării vizează dezvoltarea unui program şi a unei strategii guvernamentale prin care să se reamenajeze unele clădiri dezafectate sau să se construiască locuinţe noi destinate persoanelor cu o formă de protecţie. Banii necesari acestui proiect ar urma să fie asiguraţi din bugetul statului român sau din fonduri europene.

   Tot în şedinţa de astăzi a Guvernului se votează modificarea ordonanţei privind integrarea socială a străinilor care au dobândit protecţie internaţională sau un drept de şedere în România.

   În noua variantă se precizează faptul că dacă primăriile nu pot asigura locuinţe imigranţilor sau spaţii de cazare, Inspectoratul General pentru Imigrări poate acorda sprijin în vederea cazării beneficiarilor unei forme de protecţie înscrişi în programul de integrare, prin decontarea, lunară, în limita fondurilor disponibile, pe perioada desfăşurării programului de integrare, dar nu mai mult de 12 luni, a cheltuielilor cu închirierea unei locuinţe private sau din fondul locativ de stat, precum şi utilităţile lunare aferente.

   În anul 2017 s-a înregistrat cel mai mare număr de solicitanţi de azil pe teritoriul României, respectiv 4.820 de cereri de protecţie internaţională.

   De asemenea, începând cu anul 2011 şi până în anul 2017, au beneficiat de programul guvernamental de integrare 2.584 de străini cu o formă de protecţie, se arată în nota de fundamentare a legii de aprobare a strategiei naţionale privind imigraţia pentru perioada 2015-2018.”

   https://www.incorectpolitic.com/cu-banii-tai-se-construiesc-locuinte-pentru-imigranti/

   Aviz in primul rand celor care traiesc in Timisoara, Cluj-Napoca, Iasi, Brasov.

   https://www.incorectpolitic.com/urmeaza-500-000-de-refugiati-in-romania/?fbclid=IwAR0vBFx-GRiP4s81nrin1HbirKHIlsz2g0k2L0rLxdWedwU3-GgyhIzy4oA

   http://gazetadecluj.ro/marele-proiect-al-lado-cluj-prin-care-aduce-imigranti-si-refugiati-la-cluj/?fbclid=IwAR1_xtC4KvlB2uXBaPjFaFo93S9H8SXzCvIl_PQo90ZiEKI2fB_4nfQQoHk

   Zonele in care sunt centrele pentru imigranti ale Iezuitilor

   https://jrsromania.org/harta-interactiva/

   Acolo unde primariile nu se misca bine, poate adoptam solutia suedeza:

   https://voiceofeurope.com/2018/10/swedish-town-wants-the-public-to-take-in-hundreds-of-migrants-in-their-homes/?fbclid=IwAR3FrU49EnIno9GhEV6N7BMYSgFtcevEhzxVW2Hq7m60asmbXi2dkk4NkPg#.W9nprT094xM.facebook

   Vine inca un val:

   https://www.incorectpolitic.com/val-nou-de-refugiati-in-balcani/?fbclid=IwAR1uyZSGlvej5XokOunubZwTpPPJJYjJt9adduXb5ukYJABImAo5NacSdlM

 3. asa, si cei „deschisi tolerantei” primesc ca bonus violarea persoane de sex feminin (de preferinta minore) si eventual convertirea cu cutitul la gat la „religia pacii”. adevarat ca traim vremurile de pe urma..

 4. astea nu sunt studii! sunt pacaleli facute de firme de propaganda sodomita sa ii faca pe oameni sa se simta inapoiati si sa cedeze, sunt menite sa manipuleze politicienii si presa sa aiba „surse de incredere”
  Aceleasi firme de propaganda fac aceste studii de zeci de ani , sunt 3-4 in toata lumea, doar pe ale lor le citeaza presa neomarxista

  1. Procente scoase din burta, studiul nu e conform cu realitatea si are ca scop manipularea tineretului si indemnul la atitudini agresive asupra persoanelor conservatoare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button