X

Înșelare. Sinead O’Connor s-a convertit la islam și are alt nume: „Sunt mândră să fiu musulmană…Purtați un hijab”

Zilele trecute, cântăreața Sinead O'Connor i-a șocat pe toți cei care o cunosc, după ce a anunțat că s-a convertit la islam. Dezvăluirea a fost făcută pe Twitter, unde a și publicat imagini cu noua înfățișare, ținând să precizeze că are un nou nume.

„Vă anunț că sunt mândră că am devenit musulmană”, a scris O’Connor pe 19 octombrie, explicând că noua ei credință „este concluzia firească, în urma unei călătorii și a învățăturilor unui teolog”.

„Toată Scriptura duce la islam. Ceea ce face ca toate celelalte scripturi să fie redundante „, a adăugat ea, înainte de a le dezvălui că va fi cunoscută de acum înainte printr-un nume nou.

„Mi se va da nume nou. Va fi Shuhada”, a mai adăugat aceasta.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Pe lângă schimbarea numelui  pe pagina ei de  Twitter, cântăreața și-a înlocuit imaginea de profil cu o fotografie care însoțește mesajul  „Purtați un hijab”.  De asemenea, artista a ținut să precizeze că va bloca persoanale care vor posta mesaje rasiste.

„Vă informăm că cine postează mesaje rasiste sau ]mpotriva retoricii musulmane pe aceasta pagina va fi blocat”.

Într-una dintre imagini, Sinead O’Connor apare în fața unui semn care se traduce:

„Mi-ai luat trupul, mi-ai luat mintea, mi-ai luat copiii dar niciodată nu îmi vei lua vocea”.

Numele Shuhada provine din cuvântul Shaheed din Urdu, care provine inițial din dialectul arab „Shahid”. Traducerea efectivă a cuvântului este de martiri, și se referă la orice individ sau grup de indivizi care au fost uciși nevinovați pentru convingerile lor politice sau religioase.

În ultimul an, Sinead O’Connor a trecut printr-o perioadă dificilă. În 2017  și-a îngrijorat fanii cu un filmuleț publicat pe Facebook, în care vorbește despre intențiile sale sinucigașe, despre problemele de sănătate pe care le are și despre viața mizerabilă pe care o duce, scrie The Sun.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button