X

Doua eleve sataniste de 11 si 12 ani din Florida au vrut sa-si ucida 15 colegi si sa le bea sangele

In Florida s-au introdus din 2014 manuale satanice in scoli

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Iata si ce putem citi la Două eleve cu vârstele de 11 şi 12 ani au vrut să îşi ucidă colegii şi să le bea sângele de pe Romania tv:

Cele două fete de școală generală din SUA, care au fost arestate de poliția din Florida, pentru că plănuiau să își ucidă cel puțin 15 colegi de școală, să le  bea sângele și să „le mănânce carnea”.

Elevele le-au spus polițiștilor că sunt sataniste și că plănuiau să-și omoare colegii într-un ritual satanic. Cele două au mărturisit că țelul lor era să-și ucidă cel puțin 15 colegi de la Școala Gimnazială Bartow.
Marți, polițiștii le-au percheziționat pe fete și au descoperit că acestea se înarmaseră cu mai multe arme, inclusiv cu un satâr, un cutter pentru pizza și mai multe foarfece, informează digi24.ro.
Elevele le-au spus anchetatorilor că plănuiau să le bea sângele victimelor și „posibil să le mănânce carnea”. Criminalele aşteptau ca elevii mai mici care se aduceau la toaletă, pentru a-i face victimele lor.
Poliția din Bartow a explicat, într-un comunicat de presă, că autoritățile au găsit mesaje pe telefoanele elevelor, în care acestea plănuiau atacul. De asemenea, au găsit un bilet scris de mână: „Mergem la baie să ucidem”.

Sa ne amintim ca:

SCOALA lui SATAN in Florida: Pentru asa-zisa libertate religioasa, in 2014 se introduceau in scoli MANUALELE SATANICE

Cititi va rugam si:

ABUZUL RITUAL SATANIC – ghidul politistului / Torturi si crime specifice / Zile speciale / Simboluri / Alfabetul vrăjitoarelor / Alfabetul runelor

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. ”Pe alocuri vor fi cutremure, semne mari în cer, veți auzi de războaie și vești de războaie”
    Asta ne spune Sfânta Scriptură – asta vedem limpede, cu ochii noștri!
    Dumnezeu să aibă milă de noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button