X

Olanda a emis primul sau pașaport cu genul neutru

Leonne Zeegers, în vârstă de 57 de ani, a primit un pașaport, care la rubrica sex are un X, în loc de M pentru bărbat sau de F pentru femeie.

Leonne s-a născut băiat, însă în 2001 a ales să își facă o operație de schimbare de sex, iar acum spune că are sex neutru.

Cititi va rugam mai multe pe BBC la:

First Dutch gender-neutral passport issued

 

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Pentru a descărca formularul 230, dați click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Transgender
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

  1. Nu trebuie acordat dreptul de intrare in oricare tara normala – este bolnav psihic periculos (mutilat permanent la cerere, lipsit de discernamant si incapabil de distingere a realitatii).
    A dovedit ca nu-i pasa de propria persoana si prin urmare, de ce i-ar pasa de altcineva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.