X

Educație sexuală la o grădiniță din Brașov. Programul este derulat de organizația impropriu numită ,,Salvați Copiii”

Conform site-ului organizației Salvați copiii aceasta derulează și în România un program de educație sexuală de la vârsta preșcolară până la cea a elevilor de liceu.

Recent părinții unei grădinițe din Brașov au primit un formular prin care ar trebui să își exprime acordul ca , copiii lor să participe la unele sesiuni informative care includ și educație sexuală.

De asemenea, conform unui site destinat „cadrelor didactice” deja de dinaintea Referendumului din 6-7 octombrie organizații care se ocupă cu implementarea ideologiei de gen derulează cursuri în parteneriat cu două licee din Bucureștiunul din Comănești, Bacău și o școală gimnazială din Ciulnița, Ialomița sub titulatura „Formare de Formatori pentru educația de gen în școli”…

Vom asista nepăsători la asaltul dat asupra inocenței copiilor noștri? Sau vom lupta din răsputeri pentru a stăvili acest cancer care amenință să se extindă pe zi ce trece?

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
"Educația" copiilor
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

4 comentarii

  1. In primul rand nu trebuie sa ne dam acordul pentru asa ceva si nu numai atat: IN MOD IMPERIOS NECESAR, COPII CARE FAC EDUCATIE SEXUALA SEPARATI DE CEILALTI, IN CLASE DISTINCTE. CEL MAI SANATOS ESTE RETRAGEREA COPILULUI DIN ASTFEL DE UNITATI DE „EDUCARE”.

  2. Nu, n-asistam nepasatori, cel putin noi, cei de la Noua Dreapta. N-am fost niciodata spectatori in fata ofensivei sodomitilor. Impreuna cu celelalte organizatii nationaliste o sa facem ce putem, sa mai stavilim din Raul care s-a abatut asupra noastra odata cu abdicarea marsava de la valorile nationale, printre care familia normala si copiii Romaniei ocupa primele locuri, a 80% din poporul român.

  3. singura sansa pt copii este sa nu faca gradinita, iar cand intra la scoala sa stie de acasa ca orice idee pe teme de sex si aparat genital este de la satana. Dumenzeu le-a facut pe toate sa fie bune la timpul lor, nu inainte!

    1. Tocmai de aceea se dorește ca și grădinița să devină obligatorie! Iar care părinți mai oferă o educație adevărată copiilor, nu doar „să învețe”, adică să fie spălați pe creier de „școală”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.