X

Consecinta sexualizarii copiilor: O fetita de 4 ani a fost violata de colegii sai de gradinita

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Consecinta sexualizarii copiilor: O fetita de 4 ani a fost violata de colegii sai de gradinita
La Paris, o plângere civila a fost depusă la comisariatul politiei din arondismentul XIII la începutul acestei săptămâni, semnalând că o fetita în vârstă de 4 ani a fost violată de alți elevi din grădiniță.
Faptele au avut loc la jumătatea lunii septembrie și Brigada de Minori din Paris a fost sesizată, calificând cazul descris ca viol în grup cu copiii de 4 ani.
Violul a avut loc în curtea unei gradinite din arondismentul XIII din Paris, unde este scolarizata fetita. Victima a fost izolată de alți trei elevi care au dezbracat-o  pentru a putea efectua o “penetraratie digitală”.
Același tip de fapte ar fi avut loc de două ori pe parcursul anului școlar precedent.
Potrivit jurnalului “Le Parisien”, conducerea gradinitei, care era la curent de aceste fapte, ar fi sfătuit părinții micii victime să nu depună plângere la politie.
Cu toate acestea, cazul stârnește o mare agitație printre părinții copiilor din aceasta grădinița și este analizat foarte serios de investigatori.
Jérôme Coumet, primarul arondismentului XIII parizian, a indicat de asemenea că o “reuniune va avea loc foarte curând în școală”, în prezența unui psihiatru pentru copii, pentru a “explica in mod  profesional ceea ce s-a produs”.
La rândul său, Michèle Créoff, vicepreședinta Consiliului Național pentru Protecția Copilului (CNPE), a declarat că, deși acest tip de act “nu este frecvent”, nu este “nici excepțional„!
Toate acestea arată că sexualizarea copiilor impusă de conducătorii noștri are o consecință imediată.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

    1. Nu “vad” ca este telepatie, scuza-ma!
      Poate ne duce mintea la similitudine pentru ca nu vedem si nu auzim cum se face transmiterea..
      Telepatia presupune ne-materialitate – lucrarea duhurilor minciunii, ceea ce nu este cazul aici.
      De fapt este o interpretarea a impulsurilor electrice cerebrale si transmiterea prin unde radio intre emitator si receptor, urmata de re-interpretaea prin stimulare cerebrala – inducere de serii de semnale care “descriu” cuvinte.

      1. Adevarul este ca ne confruntam cu o noua realitate care nici macar nu poate fi usor definita in cuvinte: comunicarea fara fir intre om si masina.

  1. le va explica “in mod propesional” ca s-a produs ceva firesc, au facut ora de lucru manual/practica cu fetita…

  2. vicele de la prot copilului a spus pe ocolite ca e ceva normal, sunt o multime de cazuri asemanatoare, adica cateva exceptii din cateva milioane de cazuri potentiale.
    peste o generatie va fi ceva ilegal sa nu fie copilul dezvirginat la gradinita, ca asa invata sa se fereasca de avort, de boli rusinoase urat mirositoare, asa se eliberreaza de stress, de energii negative, isi contureaza personalitatea de mic, isi alege sexul mintal sau fizic….nu-i problema fratilor, dam o lege si schimbam si stiinta medicala, gramatica, legile fizicii, orice, numai copilul sa fie fericit sexual

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button