X

[VIDEO] Moaștele Sf. Sava cel sfințit au fost mutate într-o nouă raclă

O slujbă solemnă a avut loc în noaptea de 13 octombrie în Sfânta Lavră a Sfântului Sava cel sfințit dinafara Ierusalimului – pe teritoriul Palestinei, în timpul căreia moaștele marelui sfânt al secolelor al V-lea și al VI-lea au fost transferate într-o nouă raclă.

Moaștele Sfântului Sava se aflau în același raclă de la revenirea la Ierusalim din Veneția în 1965.

Categorii
Lumea ortodoxă
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!