X

Un sunet STRANIU străbate ANTARCTICA. Nimeni nu știe ce este

Oamenii de știință au descoperit un sunet straniu pe care îl produce ghețarul Ross Ice Shelf in Antarctica și cred că acest fapt se datorează schimbărilor climatice.

Acest lucru se întâmplă atunci când vântul bate cu putere peste dunele de zăpadă și face ca suprafața să vibreze. Aceste vibrații crează sunete seismice.

Sunetul este extrem de mic pentru urechea umană pentru a putea fi auzit, însă oamenii de știință susțin că aceste vibrații pot fi folosite pentru a monitoriza schimbările climatice dramatice din ultimii ani.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Incalzirea globală
cuvinte cheie
NOTĂ OrtodoxINFO

Articole asemănătoare

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.