X

CNCD + Accept pregătesc profesori consilieri școlari pentru ideologia de gen (totul gratis+Hotel+masă+transport) și introducerea ideologiei homosexuale în școala românească

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

După publicarea în septembrie 2017 a Strategiei naționale „Egalitate, incluziune, diversitate” pentru perioada 2018-2022, ACCEPT și CNCD fac un nou pas către introducerea ideologiei homosexuale în școlile din România: în perioada 22-25 octombrie vor forma 20 de profesori consilieri școlari din diferite județe ale țării.

În afară de profesori sunt vizați și judecători, avocați și asistenți sociali.

Iată textul invitației adresat profesorilor:

Parteneriat pentru egalitatea persoanelor LGBTI

Sesiune de formare adresată profesorilor consilieri școlari

Invitație

Asociația ACCEPT și Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) implementează proiectul Parteneriat pentru egalitatea persoanelor LGBTI, finanțat de programul Drepturi, Egalitate, Cetățenie 2014-2020 al Uniunii Europene. Motivația comună pentru realizarea acestui proiect a apărut dintr-o necesitate clară la nivelul societății: în ultimii doi ani s-a constatat, cu îngrijorare, o creștere a gradului de intoleranță și homofobie din societate, manifestate printr-un discurs al urii din ce în ce mai apăsător față de comunitatea LGBTI.

Proiectul are ca obiectiv creșterea capacității autorităților publice și a profesioniștilor din domeniul justiției, sănătății, educației și asistenței sociale de a relaționa cu petenți, pacienți, elevi, studenți, clienți care aparțin comunității LGBTI. Un grup de 8 formatori ai ACCEPT și CNCD, pregătiți de experți europeni în domeniul egalității și nediscriminării, vor realiza în parteneriat 8 sesiuni de formare profesională pentru 160 de beneficiari, din domeniul justiției (judecători, procurori și avocați), educației (profesori și consilieri școlari), asistenței sociale (asistenți sociali), sănătății (psihologi și endocrinologi).

În cadrul sesiunilor de formare, cursanții vor avea ocazia de a dezbate și aprofunda teme precum: informații de bază privind problematica LGBTI, istoria comunității din România, informații generale privind prevenirea și combaterea discriminării, atribuțiile şi competențele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, proceduri administrative şi judiciare, dar și modalitatea de a gestiona practic situații de bullying și discriminare în mediul școlar.

Având în vedere colaborarea cu instituția pe care o reprezentați, avem rugămintea să ne sprijiniți în procedura de desemnare/selecție a participanților la aceste sesiuni de formare, participanți care să provină din diferite structuri ale instituției dvs.

Sesiunea de formare se va desfășura în perioada 22 – 25 octombrie 2018 și va cuprinde 3 zile de curs ( 23, 24 și 25 octombrie), pentru un număr de 20 de profesori consilieri școlari la nivel național, costurile legate de cazare, masă și transport urmând a fi suportate din bugetul proiectului. Menționăm că dorim să avem o acoperire geografică cât mai largă, deci putem înscrie maxim trei profesori consilieri școlari dintr-un județ. Cursul de va desfășura în Predeal, la Hotel Carpați, fiind asigurată cazarea în regim single și trei mese pe zi. În privința decontării cheltuielilor ocazionate de transport, acestea se vor realiza în baza biletului de tren, sau în limita a 7,5%l/100km conform normelor în vigoare.

Vă rugăm să confirmați participarea persoanelor desemnate Teodorei Ion-Rotaru, coordonatoare de program, până vineri, 19 octombrie, ora 12:00.

În speranţa unui răspuns favorabil, cu deosebită considerație,


===============

Teodora Ion-Rotaru
Coordonatoare de programe

ACCEPT

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

15 comentarii

  1. Poate se trezesc şi imbecilii care au ascultat “cugetările” filozofilor, “intelectualilor”, marilor “comici” ai neamului, vajnicilor luptători de “dreapta”, marilor deontologi şi “anticorupţi” (care fac propagandă gratis, nu-i aşa?). Numai că s-ar puitea să fie cam târziu.

    “Fiţi dar înţelepţi ca şerpii şi nevinovaţi ca porumbeii. “

  2. Rușine. De când minoritățile demonizate fac educația în România ortodoxă? Banii poporului cheltuiți pe mizerii. Slugile diavolului organizatorii dar și participanții.

  3. Poate se trezesc luati in suturi si huiduiti de parintii copiilor. Parintii ar trebui sa protesteze, sa faca un lant uman in jurul scolii, la parlament si sa-si retraga copiii de la scolile unde se intampla asta, sa vedem daca le-ar mai conveni directorilor sa le scada numarul de elevi.

    1. Paul, nu uita ca parintii lor ereau asteptati la referendum. si ghici ce au facut parintii lor, au ras de prostii de au mers. Ia intra in discutii cu parintii copiilor. Ia vezi ce spun de referendum. Rad si acum de tine ca esti un prost.
      Poporul acesta sa-ndracit rau de tot, sunt sigur ca 8 din 10 te vor considera batut in cap ca nu esti de acord cu ce spune doamna consilier sau diriga despre sex, orientare sexuala, acceptarea tuturor.
      Poporul asta …… vai lui.
      Nu va face nimeni nici un lant, poate 2-3 “habotnici” ca mine sau ca tine vor zice ceva, restu TE VOR LUA IN RAS.

  4. Old C.N.C.D. had a farm
    EL-GI-BE-TI-O
    And on his farm he had ACCEPT
    EL-GI-BE-TI-O
    With a moo moo here
    And a moo moo there
    Here a moo, there a moo
    Everywhere a moo moo
    Old C.N.C.D. had a farm
    EL-GI-BE-TI-O

  5. Din ce fonduri/bani?? Ar trebui o investigatie serioasa si transparenta totala … . Sa stim bine cine finanteaza asemenea miscari. Poate se edifica mai multa lume cum stau treburile ..

    1. CNCD este finantata de statul roman, deci chestia cu “costurile vor fi suportate integral de catre organizatori” inseamna ca vor fi suportate de catre stat, prin urmare statul este cel care initiaza, promoveaza si finanteaza nebunia cu reeducarea, iar entitatea antinatioanala numita CNCD este produsul politicii criminale a statului…

  6. Ma revolta faptul ca s.a facut atata valva in jurul referendumului, ca s.ar cheltui multi bani care ar fi fost mai bine sa fie investiti in scoli si spitale, salarii,ajutoare pt. copii, etc,etc…a fost atacata biserica la maxim, oamenii normali din tara asta care mai sunt normali si cred cu tarie in familia crestina- denigrati, calcati in picioare, facuti homofobi si retrograzi, intr.un cuvant si.au batut joc de cei 4 milioane de romani in cel mai jalnic mod, vin acum fara nici o rusine cu proiectele pregatite din timp si tinute la sertar, sa n.i le bage pe gat fortat.Fac asa zise”sondaje de opinie “PRO LGBT- sub diferite masti, numai seara dupa ora 20, sa poata trece toate aceste mizerii infecte!
    RUSINE SA VA FIE VOUA CELOR CARE AVETI CURAJUL SA TRECETI LA PUNEREA IN PRACTICA A VANZARII SUFLETELOR COPIILOR NEVINOVATI !!!!!
    Si nu uitati , si.. IUDA A VANDUT PE MANTUITORUL NOSTRU IISUS HRISTOS !!!

  7. Si cum vor pune proiectul in practica , este evident ca respectivi “profesori” risca sa fie aruncati pe geamul clasei de parintii furiosi.

  8. Romania nu e pregatita pentru asemenea mizerii si porcarii. Suntem popor ortodox si vom ramane asa pe veci, afara de cativa sclintiti ce agita apele. Sper sa se destrame cat mai repede UE, unde in parlamentul lor european peste 60% sunt Lgbt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button