X

Lege în Elveția: ,,Homofobia”, pedepsită cu ÎNCHISOAREA

Elveția a adoptat o lege prin care homofobia și transfobia pot fi pedepsite cu până la trei ani de închisoare. Cele două comportamente sunt incluse în aceeași categorie cu rasismul, scrie Pink News

Consiliul Național al Elveției a votat cu 118 pentru și 60 împotrivă, introducerea pedepsei cu închisoarea pentru acțiunile homofobe și împotriva persoanelor transsexuale.

 

 

„Acest vot reprezintă un succes magnific pentru drepturile omului!’, a declarat Consilierul național Mathias Reynard, inițiatorul proiectului de lege. „Decizia Parlamentului Elvețian este o veste bună, deoarece transmite mesajul puternic că homofobia nu este o opinie, la fel ca și rasismul este o încălcare a legii”, a mai spus Reynard.

Elveția este una dintre țările europene în care căsătoria între persoane de același sex este ilegală.

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Homosexualitate
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

  1. ultimul razboi mondial va fi unul ideologic. Acum se armonizeaza legile satanice in toata lumea „civilizata” fosta crestina. Aliantele se vor face ideologic. Aceasta lume va fi distrusa si cu ea toata rasa alba, asta e planul celor alesi. Special au gandit sodomizarea lumii crestine, sa se implineasca mania lui Dumnezeu…de fapt va fi anticristul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.