X

Oras dezgropat in Antarctica?

Structuri ciudate in pustietatea de la Polul Sud

Ce este această facilitate secretă din Antarctica, lungă de doi kilometri, dezgropată de sub gheața care se topește?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

O serie de 22 de structuri sinistre, înșirate pe o lungime de 2 kilometri, a fost dezvăluită de gheața care se decongelează în Antarctica – sugerând că instalația este un adăpost pentru elita globală, în caz de al 3-lea război mondial, sau chiar o platformă de aterizare pentru extratereștrii care ar sosi. 

Experții spun ca șirul bizar de structuri este de mărimea unui mic oraș – și pare să fi fost îngropat de ani buni.

În partea de nord a așezării situate departe în interiorul Antarcticii – unde temperaturile pot scădea și la -90°C (-130°F) – pare să fie o pistă de aterizare și toată zona este acoperită de ceea ce par a fi urme de vehicule.

Conform unui cercetator în domeniul inexplicabilului, cea mai apropiată stație de cercetare științifică oficială este Troll, o stație de cercetări norvegiană localizată în Jutulsessen, la 200 mile nord est de structură, lângă  rincess Martha Coast în teritorul Queen Maud Land, revendicat de norvegieni.

Un investigator paranormal, care online se numește ‘Conspiracy Depot’, a descoperit strania instalație pe aplicația tip hartă globală Google Earth.

Mister antarctic: Ce este structura de 2 km, îngropată în pustietatea Polului Sud? (Imagine: Google Earth)
Structuri extraterestre: 22 de ”pietre funerare” în afara așezării din Antarctica (Imagine: Google Earth)

El a spus: ”Presupun că au legătură cu niște activități umane pentru scopuri de cercetare, dar m-am uitat la coordonate și la numărul tuturor locațiilor aparținând stațiilor de cercetare cunoscute din Antarctica, și cea mai apropiată este cea norvegiană, la 200 de mile depărtare.”

Urmărind un investigator paranormal cunoscut sub numele de Florida Maquis – care pretinde că este fost agent al US Military Intelligence Corps – aflăm că el a descoperit ceva chiar și mai straniu, privind imaginile din urmă, an după an, ale aceleiași zone din Antarctica.

Instalația – orice ar fi – rămâne invizibilă până prin 2001, când gheața care se topește începe să dezvăluie primile indicii ale unui loc îngropat.

Stația de cercetări Troll: facilitatea de cercetări antarctice, oficial a Norvegiei (Imagine: Wiki cc)

Instalația – orice ar fi – rămâne invizibilă până prin 2001, când gheața care se topește începe să dezvăluie primile indicii ale unui loc îngropat.

El spune: ”Este vorba despre un loc înfiorător, cum nu am văzut vreodată în viața mea”

”În 2001 începe să se vadă, în 2009 începe să devină mai evident și în 2013 apare. Ceea ce avem este o pistă și un centru operativ de un anumit fel.”

Aeroport extraterestru? O pistă pare să se desfășoare în partea de nord a bizarei structuri (Imagine: Google Earth)

”Am făcut niște masurători de bază și orice ar fi lucrurile acestea care ies prin gheață, ele măsoară cam 2000 de metri.”

Descoperirea a declanșat o avalașă de teorii ale conspirației, atât pe YouTube cât și pe forumuri, cineva sugerând că instalația era un bunker nuclear pentru elita mondială puternică și bogată, iar altul că este un loc străvechi de aterizare al extratereștrilor, care acum se decongelează pentru invazie.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button