X

Video: Armata de insecte a Pentagonului

Roiuri de insecte, care transportă virusuri infecÈ›ioase modificate genetic, ataca culturile agricole ale unei țări È™i distruge producÈ›ia de alimente – acest lucru nu este un scenariu science-fiction, ci un plan care este, de fapt în curs de pregătire de către DARPA.

https://www. youtube.com/watch?time_continue=445&v=_RXW_sga-Ks

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Video: Armata de insecte a Pentagonului

Roiuri de insecte, care transportă virusuri infecÈ›ioase modificate genetic, ataca culturile agricole ale unei țări È™i distruge producÈ›ia de alimente – acest lucru nu este un scenariu science-fiction, ci un plan care este, de fapt în curs de pregătire de către DARPA, Apărare avansată AgenÈ›ia pentru Proiecte de Cercetare a Pentagonului .

Cinci oameni de È™tiință de la o universitate franceză È™i două universități germane au dezvăluit această informaÈ›ie în revista Science, una dintre cele mai prestigioase reviste È™tiinÈ›ifice din lume. În editorialul lor, publicat la 5 octombrie, au pus la îndoială în mod serios ideea că cercetarea DARPA, intitulată “aliaÈ›ii insectelor”, era destinată doar utilizării declarate de AgenÈ›ie – protecÈ›ia agriculturii americane împotriva agenÈ›ilor patogeni prin utilizarea insectelor ca vectori ai viruÈ™ilor infecÈ›ioÈ™i modificaÈ›i genetic. AceÈ™ti viruÈ™i sunt transmiÈ™i la plante È™i își modifică cromozomii. Această capacitate – aÈ™a cum au declarat cei cinci oameni de È™tiință – pare a fi “foarte limitată”.

Cu toate acestea, în mediul È™tiinÈ›ific, programul este “perceput pe scară largă ca un efort de a dezvolta agenÈ›i biologici în scopuri ostile È™i mijloacele lor de livrare”, cu alte cuvinte “o nouă formă de arme biologice”. Acest lucru încalcă ConvenÈ›ia privind armele biologice, care a intrat în vigoare în 1975, dar care a rămas inactivă, în principal din cauza refuzului SUA de a accepta inspecÈ›iile propriilor laboratoare.

Cei cinci oameni de È™tiință precizează că “simplificări uÈ™oare ar putea fi folosite pentru a genera o nouă clasă de arme biologice, arme extrem de transmisibile unor specii de culturi sensibile din cauza dispersiei insectelor ca mijloc de livrare”.

Acest scenariu al unui atac asupra culturilor agricole din Rusia, China și alte țări, condus de Pentagon cu roiuri de insecte care transportă virusul, nu este o fabulă științifico-fictivă. Programul DARPA nu este singurul care folosește insectele ca armă de război. Biroul american de Cercetare Navală a cerut cercetări de la Universitatea Washington din St Louis pentru a transforma lăcustele în drone biologice.

Folosind un electrod implantat în creier È™i un emițător mic pe spatele insectelor, operatorul de la sol poate descifra ceea ce antenele lăcustei detectează. Aceste insecte au o capacitate olfactivă capabilă să perceapă instantaneu diferite tipuri de substanÈ›e chimice în aer – ceea ce permite identificarea depozitelor de explozivi È™i a altor locaÈ›ii care pot fi lovite de atacurile din aer sau de rachete.

Chiar È™i scenarii mai înspăimântătoare au fost menÈ›ionate în editorial de către cei cinci oameni de È™tiință din revista Science. Programul DARPA – subliniază – este primul program privind dezvoltarea viruÈ™ilor modificaÈ›i genetic care pot fi răspândiÈ›i în mediul înconjurător È™i care ar putea infecta È™i alte organisme “nu numai în agricultură”. Cu alte cuvinte, fiinÈ›ele umane ar putea fi enumerate printre organismele potenÈ›ial afectate de viruÈ™ii infecÈ›ioÈ™i purtaÈ›i de insecte.

Știm că în timpul războiului rece, în laboratoarele din SUA È™i alte naÈ›iuni, s-au efectuat cercetări privind bacteriile È™i viruÈ™ii – când aceÈ™ti agenÈ›i sunt răspândiÈ›i de insecte (păduchi, muÈ™te, căpuÈ™e), ele pot declanÈ™a epidemii în naÈ›iunea adversă . Printre acestea se numără bacteria Yersinia Pestis, cauza ciumei bubonice (teribilul «Death Black» din Evul Mediu) È™i virusul Ebola, care este atât contagios cât È™i letal.

Prin tehnicile disponibile astăzi, este posibil să se producă noi tipuri de agenți patogeni, răspândiți de insecte, pentru care populația vizată nu ar avea apărare.

Molima menționată în Biblie trimisă de Dumnezeu pentru a lovi Egiptul cu roiuri enorme de țânțari, muște și lăcuste, astăzi pot fi trimise cu adevărat de ființe umane pentru a lovi întreaga lume. De data aceasta nu suntem avertizați de profeți, ci de oamenii de știință care și-au păstrat umanitatea.

Reclame

NOTÄ‚ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button