X

Cum au votat tiganii?

Cei ce considera ca 20,41 % prezenta la vot la Referendumul din weekend este un rezultat excelent calculeaza cam asa:

– Pe intreg Pamantul nu sunt 18 917 495 de cetateni romani cu drept de vot. Ci doar vreo 15 milioane.

– Din cele 15 milioane scadem cateva milioane din diaspora, scadem ungurii si scadem si tiganii. Din rezultatul scaderii au votat 3 731 704 de romani, deci stam extraordinar de bine.

 

Intr-adevar, nici eu nu cred ca suntem aproape 19 milioane de cetateni romani cu drept de vot cu tot cu diaspora. In rest insa, nu sunt de acord cu calculele lor:

 • In primul rand nu stim cati suntem in mod real
 • De sa scadem diaspora?
 • Doar de unguri stim sigur ca au iesit firav la vot. Pe tigani de ce sa-i scadem de la socoteala?

 

Despre tigani vom discuta in articolul de fata.

Evident, nu stim cati au votat, caci nu i-a intrebat nimeni la urne daca sunt romi sau nu. Insa ca este gresit sa consideram ca procentul lor tinde spre zero prezenta la vot. Si iata motivul:

80 % dintre puscariasii cu drept de vot au mers la urne:

Puscariasii au votat la Referendum intr-un procent urias

Iar indiferent cat de corect sau incorect politic este s-o spui, realitatea indubitabila e ca majoritatea dintre puscariasi sunt tigani. Iar puscariasii au iesit la vot deoarece ei nu stau cu bulangii la masa. Si nu stau cu ei la masa din acest motiv:

(Adult +18) HOMOSEXUALITATEA implică SCATOFILIA. Adică SEX GAY fără CĂCAT în gură, nu se poate

Aceeasi parere o au si rudele lor din libertate. Nu stim cate dintre aceste rude au votat si ele, dar de ce sa presupunem ca n-a facut-o niciuna?

Ba mai mult, majoritatea tiganilor traditionalisti au fix aceeasi parere despre homosexuali. De ce sa presupunem ca n-au votat?

Stim, de exemplu, ca in judetul Giurgiu exista o importanta comunitate de tigani. Dar nu stim exact numarul, caci la recensamant majoritatea nu se declara romi. Iata prezenta la urne a localitatilor din acest judet:

Putineiu -71,10%
Clejani – 63,35%
Răsuceni- 62,18%
Toporu – 62,16%
Stoeneşti – 61,17
Gostinu – 57,60%
Bulbucata – 50,65%
Mihai Bravu -50,47%
Comana -50,46%
Ghimpaţi -50,06%
Colibaşi – 48,33%
Schitu – 45,24%
Letca Nouă -43,86%
Gostinari – 41,60%
Vărăşti – 40,51%
Slobozia – 39,67%
Gogoşari – 38,79%
Greaca – 38,04%
Singureni – 36,32%
Buturugeni – 35,94%
Iepureşti – 35,30%
Valea Dragului – 33,78%
Grădinari – 31,48 %
Săbăreni – 30,66%
Am ales localitatile cu un procent de peste 30 %. Cititi va rugam mai multe la:

Cum au votat giurgiuvenii: Comuna Putineiu este lider absolut – 71,10%

A presupune ca tiganii din judetul Giurgiu n-au votat deloc este fundamental gresit. Ba din contra, eu cred ca majoritatea dintre ei au fost la Referendum.

Altfel spus, de fapt, noi romanii stam mult mai rau decat presupuneam ca stam.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Homosexualitate
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

26 comentarii

 1. Cred ca toti acesti … progresisti si sustinatori elgibiti, care au facut atata lobby impotriva referendumului pentru familie, sunt posedati. Nu poti discuta cu ei, in mod rational, este imposibil, ca si cand ai vorbi cu un zid, ca si cand orice urma de ratiune le-ar fi disparut, ca si cand orice fel de simtaminte umane ar fi disparut complet din sufletul lor, lasand in urma doar dispret, ura, hula si alienare.

  1. Prefer o lume cu tigani lautari, spoitori, caldarari etc …chiar si hoti …decat lumea care se ni pregateste si in care posedatii vor face legile …

  2. Resping adevarul obiectiv imaguinandu-si nu doar propriul viitor ca o utopie umpluta cu poftele si pacatele lor – de aceea si urasc pe Dumnezeu si Crestinismul.
   Ceva in romaneste si ceva in englezeste – „demascari”/lamuriri psiho- … dupa alegerea lui Trump
   1. Stânga Psihiatrică. Reacții post alegeri prezidențiale americane
   https://ihincu.wordpress.com/tag/cultura-libertatii/
   „… Multi nu inteleg de ce tot vorbesc despre „Stanga Psihiatrica”.
   Adica ce? E o problema/tulburare psihica sa fii de Stanga? Da, este. More or less.
   [Ei] Nu inteleg pentru ca fie n-au baza referentiala necesara, fie pentru ca gandirea abstracta si capacitatea de a corela corect conceptul (ideea, notiunea) cu realitatea nu mai sunt la moda, se pare, cu atat mai putin in mediul intelectual – academic. Nu-i nimic. …”
   ——————-
   Problema de disonanta cognitiva careia eu i-as zice de-a dreptul schizofrenie..
   2. The cognitive dissonance cluster bomb
   http://blog.dilbert.com/post/153080448451/the-cognitive-dissonance-cluster-bomb
   ——————-
   3. Why Progressive ‘Elites’ Suffer from Cognitive Dissonance
   http://patriotsandliberty.com/lindas-latest/2017/1/7/why-progressive-elites-suffer-from-cognitive-dissonance
   „Progressive Liberals suffer from cognitive dissonance.
   The key
   – to understanding the cause of their cognitive dissonance
   – and why their thinking leaves them with no choice but
    to side at every turn with all that is evil, failed, abnormal, and wrong
    and reject everything good, normal, right, and successful
   is their rejection of their Holy Creator and His objective Truth:
   “To those who don’t do anything or make anything… the truth not only serves no purpose, it is, in fact, the enemy.” Truth is not just undesirable but [is] evil since without the one true God — who they hate – objective truth is unknowable, and since it is unknowable,
   “…those who seek it are fools and those who claim to have found it are bigots, phobics or greedy liars.” (p. 84)
   … Objective truth is evil because Progressives, who suffer from cognitive dissonance foolishly choose to reject Truth and believe the Lie because objective truth stands in the way of utopia, a sinners paradise. ”
   ——
   4. Why Progressive Christianity is not Christian At All – http://patriotsandliberty.com/lindas-latest/2016/12/6/why-progressive-christianity-is-not-christian-at-all-1
   „… Progressive Christianity is not true Christianity at all but rather a species of pagan materialism calling itself Christianity. …
   Materialism belongs to the family of Naturalism, … secular Leftism, is cultural determinism,… cultural determinism was birthed by the Darwinian idea that man is but a product of evolution—a soulless hominid, and therefore his identity is genetically determined by for example, his skin color or his sexual and/or erotic preferences.
   This proposition rejects the concepts of the human spirit/soul, personhood, individuality, free will, and morally informed conscience (paired with personal accountability and responsibility) because it emphatically denies the existence of the God of the Bible.
   … Consequently, and by extension, it also rejects the first principles of our liberty enumerated in the Declaration of Independence. These are our „unalienable rights, among which are life, liberty, and the pursuit of happiness.” Progressive Leftism (Marxism) must reject these because these principles of liberty „are endowed by our Creator,” who made man in His image. ”
   „Progressive Christianity is more about being properly positioned and seen as against manufactured evils,
   „….how “moral” and “religious” they look to other like-minded people choosing ‘love’ over ‘hate’ – rather than genuine concern for the people/groups these “evils,” it’s claimed, negatively effect.
   It’s self-congratulatory virtue vanity, it’s empty, and it violates Jesus’ admonition against practicing one’s righteousness before men instead of calling those they claim to represent to a higher standard of living as disciples of Christ.”

 2. Apropos de tigani..sa va povestesc ceva real…despre o țiganca din Bucuresti, cu fuste, cu 7 copii dar si cu ceva dare de mana…s-a mutat la Londra…Iesind cu copiii prin parcurile din zona apartamentului a vazut in mai multe randuri cupluri gay…la un moment dat, copiii au intrebat-o ce fac acei oameni care se pupă, ei fiind barbati amandoi…ce credeti ca a urmat…intrucat nu a stiut ce să la raspunda copiilor, tiganca a inchiriat apartamentul din Londra și s-a întors in tara….Nu este de acord cu asa ceva….Ne-a povestit asta cu ocazia Referendumului….
  Cat priveste numarul de votanti, trebuie sa avem in vedere si milionul de cetateni romani din Basarabia, facuti de basescu….

 3. Propunerea din legea pensiilor care ar permite femeilor cu minim 3 copii sa iasa mai devreme la pensie, cu conditia sa se implice activ în creșterea copiilor, până când aceștia împlinesc vârsta de 16 ani (mi se pare totusi cam mult, o mama care da nastere mai tarziu, la 47 de ani, de exemplu, nu va beneficia de aceasta lege):
  https://www.avocatnet.ro/articol_49030/Mamele-cu-cel-pu%C8%9Bin-trei-copii-vor-putea-s%C4%83-ias%C4%83-la-pensie-cu-ca%C8%9Biva-ani-mai-devreme.html

 4. Nu sunt decât niște presupuneri. Nu știm câți români au mers la vot, câți țigani, și câți din alte naționalități conlocuitoare. Nu știm câți tineri și câți bătrâni au venit la vot, câți bărbați și câte femei, și cred că dacă am știi asta, s-ar deschide nebănuite perspective asupra noastră ca neam. Se poate spune cu desul de multă precizie câți au votat din mediul rural și câți de la oraș. În ceea ce privește județul Giurgiu, nu știam că acolo sunt majoritari țiganii. Te pomenești că or fi majoritarii în toată țara. Și dacă este așa, înseamnă că prezența lor la vot a fost cam subțire.
  Cam multe laude pentru țigani în ultima vreme, și cam multe nemulțumiri la adresa românilor. Nu știu cum se face, dar tot timpul alții sunt mai buni decât românii.

 5. Am tot cautat o statistica recenta a cultelor si nu am gasit. Cu siguranta ca au fost multi penticostali, iehovisti, baptisti. Si catolicii au fost indemnati sa voteze. Chiar si muftiul le-a spus alor lui sa voteze.

  Parerea mea este ca nucleul dur din Biserica se ridica undeva la 500.000 si ar mai putea coopta inca pe atat cu teme de interes general si caracter conservator.

 6. Îmi cer iertare pt. comentariul lung, dar sunt unii care nu știu pe ce lume or fi trăind… Sunt stupefiat de această atitudine a unora, pro-țigănească, specific FSN-istă, a oamenilor noi, apărută după ’90. Adică unii „preferă țigani hoți” decât LGBT sau alții vice-versa! Păi bă nene ambele sunt 2 fețe ale aceleiași monede, ambele sunt promovate din afara țării, după 1989, și ambele au în comun mândria, cu scopul de a distruge România! Eu nu prefer niciun rău altui rău, o murdărie altei murdării! Mă doare când văd atâta inconștiență! Toți românii cu mentalitate de tip „pro-țigănească” pe care i-am întâlnit sunt cei care locuiesc în cartiere 100% românești. Eu locuiesc în sectorul 5, acest adevărat Seine-Saint-Denis al României, și să știți că tot ceea ce citiți despre cartierele „no-go” din metropolele vestice este identic cu ce se întâmplă de peste 20 de ani la mine în cartier, Dumnezeu e martor, numai El ne-a ajutat să supraviețuim. În ultimii ani a început parcă să se îmbunătățească situația. Să-ți fie frică să ieși noaptea pe stradă, să fii terorizat de manele, această muzică satanică, de nunți faraonice satanice între blocuri, copii de român să fie umiliți și batjocoriți și să-ți fie frică să comentezi, plus că poliția e în barca lor de n ani… și la fel cum francezii care locuiesc în cartierele 100% albe votează cu stânga și nu îi cred pe cei care locuiesc în cartierele africanizate, tot așa și românii care locuiesc în cartiere 100% românești și au mentalitate pro-țigănească nu îi cred pe cei care locuiesc în cartierele „defavorizate”.
  Totuși, devii vaccinat, Dumnezeu permite răul doar ca să iasă un bine apoi. Scriați mai demult că gălăgia vine de la diavol, și așa este! Eu numai când aud una din următoarele: manele, muzică lăutărească, chiar și muzică populară văd iadul în fața ochilor, astea sunt un adevărat avant-goût al iadului, și când încep dansurile zici că e sfârșitul lumii, când văd că și unii români încă mai organizează astfel de chestii horror – nunți sau botezuri cu muzicanți și lume multă, și numesc asta distracție… îi compătimesc… Poate și din cauza destrăbălării satanice a vrut Dumnezeu să ne dea lecția Referendumului…

  1. Cristian, nu e atitudine de aprobare. Cine spune că preferă ţiganii hoţi o zice în ideea că e un rău cunoscut. Cum spuneai şi tu, eşti „vaccinat”, ştii la ce să te aştepţi şi cum să lupţi împotriva relelor făcute de ei. Are românul experienţă de sute de ani cu ei, mai are şi metode de apărare. Dar cu tagma gay-ilor, nici nu ştii de unde te pocneşte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.