X

Ortodoxa Gabriela Firea la inaugurare bust Elie Wiesel: “Este de datoria noastră să îi facem un dar lui Dumnezeu”

https://media.dcnews.ro/image/201810/w670/

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a ținut, marți, la inaugurarea bustului laureatului Premiu pentru Pace, Elie Wiesel, să evoce personalitatea acestuia.  

“Este o onoare pentru mine sa particip astazi la inaugurarea monumentului de for public dedicat marelui om, in primul rand, Elie Wiesel, roman, evreu, american, un om de la care am invatat si vom continua sa invatam, pentru ca a fost un luptator pentru pace, pentru umanitate, pentru toleranta, pentru iubire si buna intelegere intre oameni. Una din primele mele actiuni ca Primar General a avut loc in toamna anului 2016, cand, impreuna cu doamna Ambasador al statului Israel la Bucuresti, cu domnul ambasador al Statelor Unite la Bucuresti si impreuna cu alti inalti demintari si invitati, am inaugurat aceasta piata importanta din Capitala, care poarta numele scriitorului, eseistului si academicianului Elie Wiesel. Am promis atunci ca vom inaugura si acest monument de for public si iata ca astazi ne-am onorat promisiunea. Cred ca tot ceea ce ne-a lasat ca mostenire Elie Wiesel, si ma refer aici la valori, la inspiratie, este valabil in fiecare clipa si poate mai actual ca niciodata, in aceasta perioada, de aceea trebuie sa ne amintim de vorbele sale: ‘Dumnezeu nu a lasat oamenilor pacea pe pamant ca un dar, ci este de datoria noastra, a oamenilor, sa ii facem un dar lui Dumnezeu, mentinand pacea’. Va doresc sa aveti cu totii pace in suflet, iubire, intelegere si multa toleranta”.

Iată ce se face în numele acestui “erou”:

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. RUŞINE, Gabriela Firea! În cele din urmă te dovedeşti a fi anti-româncă şi neortodoxă: un biet personaj politic de REA- CREDINŢĂ !

  2. Cei care au fost la Auschwit au spus c individul ese un impostor care nu a fost in lagar.
    Crucea rosie a gasit 270 de mii de morti in lagare. De unde sa fie 6 milioane???
    Granzii Marilor puteri – Eisenhower, Churchill si De Gaulle au scris ce s-a intamplat in al doilea razboi mondial:
    – General Eisenhower’s Crusade in Europe (New York: Doubleday [Country Life Press], 1948),
    – Winston Churchill’s The Second World War (London: Cassell, 6 vols., 1948-1954),
    – and the Mémoires de guerre of General de Gaulle (Paris: Plon, 3 vols., 1954-1959).
    In these three works not the least mention of Nazi gas chambers is to be found.
    NU EXISTA NICI O MENTIUNE DESPRE CAMERE DE GAZARE.
    https://russia-insider.com/en/mainstream-holocaust-narrative-substantially-if-not-entirely-false-editor-top-us-conservative-site
    ———–
    Cum sa faci un dar lui Dumnezeu venerand minciuna sionistilor, talmudisti babilonieni?
    Chiar esti atat de inselata sa crezi asta???
    Vai de tine, femeie ratacita si potrivnica firii si Duhului Sfant? Mai ai timp da te indrepti si sa te pocaiesti!

  3. “Va doresc sa aveti cu totii pace in suflet, iubire, intelegere si multa toleranta”. Oare chiar asta simte madam firea??? Minciuna, minciuna, minciuna, la fiecare pas si cuvant rostit, minciuna! Traiasca politica, iubirea de un scaun (cat mai inalt!), eventual fotoliu! Se vede pe fata ei ca nu e foarte incantata. Mi-e mila de mneaei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button