X

Fosila lui Obama la București pare să-i fi copiat mesajul lui Iohannis… sau viceversa

Hans Klemm

Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, a declarat marți, în București, la un eveniment de comemorare a Holocaustului, că „iliberalismul, naționalismul și intoleranța amenință să se intensifice astăzi în vestul Europei”. 

„În timp ce aducem azi un omagiu victimelor Holocaustului din România, trebuie să ne amintim, totodată, și de făptași și să recunoaștem forțele și circumstanțele care i-au condus spre acel comportament. Trebuie să prevenim ca o asemenea atrocitate să mai aibă loc vreodată și să demonstrăm determinarea noastră de a crea o lumea bazată pe toleranță, respect și principii democratice”, a declarat, marți, ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, prezent la ceremonia de depunere de coroane la Monumentul Memorial al Holocaustului, în București, scrie Mediafax.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Acesta a adăugat că iliberalismul, naționalismul și intoleranța amenință Europa.

În România, ca și în alte țări din Europa, ororile și traumele din ultimul secol, inclusiv cele ale Holocaustului, reverberează în fiecare zi. Din păcate, iliberalismul, naționalismul și intoleranța amenință să se intensifice astăzi în vestul Europei. Reverberațiile întunecate ale istoriei sunt răspândite acum prin mijloacele tehnologice moderne și sapă la fundația a ceea ce am creat împreună după un război care a dezlănțuit Holocaustul în România și care a început acum aproape 80 de ani să distrugă continentul. În fața acestor tendințe vă vorbesc azi aici, în fața acestui memorial”, a mai spus Klemm.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button