X

OFICIAL – Referendumul nu va fi validat: Au votat doar 20,41% dintre români. Felicitări, județul Suceava, singurul care a trecut pragul de 30%

vot referendum

Biroul Electoral Central a anunțat duminică prezența la vot pentru ora 21. 00, la închiderea secţiilor de vot pentru referendumu, aceasta fiind de 20,41%.
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Din totalul de 18.278.496 de alegători înscriși pe liste permanente, în cele două zile, au votat 3.731.704, reprezentând 20,41% din totalul de alegători.

În Diaspora și-au exercitat dreptul la vot 121.118 persoane, mai multe voturi decât la parlamentarele din 2016

Prezenta la vot la referendumul de modificare a Constituţiei în sensul redefinirii familiei este de 20,41 la sută, numărul votanţilor fiind de 3.731.704 la ora 21.00, atunci când s-au închis urnele, potrivit datelor transmise de Biroul Electoral Central (BEC).

Referendumul este valid dacă prezenţa la vot este de 30 la sută, iar 25 la sută dintre cei care participă votează „Da”.

Surpriza a venit din Diaspora. 121.118 de voturi s-au înregistrat la secţiile de votare din afara ţării până la ora 21.00 din România. Secţiile aflate la vest de România nu s-au închis însă la această oră, procesul de votare continuând.

La precedentele alegeri, parlamentarele din 2016, doar 106.038 de români au votat în străinătate.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. E total aiurea numărul de votanți de app 19 milioane. O știre de pe ziarul financiar menționa ca sunt decât 15.6 milioane de buletine. Dacă scadem nr de minori, cred ca se ajunge la 14 milioane. Procentul din asta trebuie făcut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button