X

INCREDIBIL. Președintele PNL chemă lumea la VOT: ‘Le spun tuturor că acest referendum nu e nici al PSD, nici al lui Liviu Dragnea. Este un referendum prin care decidem modul în care va funcționa familia, dacă va funcționa în sensul creștin, al moralei creștinei’

Ludovic Orban
Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminică, că a votat “da” la referendumul pentru redefinirea familiei pentru că este un creștin convins și un familist.  Liderul liberal le-a transmis românilor că această inițiativă civică nu este nici a PSD, nici a lui Liviu Dragnea. Acesta a adăugat că persoanele care îndeamnă la boicotarea referendumului pentru familie nu fac un bine democrației din România.

“Le spun tuturor românilor că acest referendum nu e nici al PSD, nici al lui Liviu Dragnea, este unul care privește cetățenii, este un referendum prin care decidem modul în care va funcționa familia, dacă va funcționa în sensul creștin, al moralei creștinei. Nu cred că cei care îndeamnă cetățenii să nu vină la vot fac un bine democrației”, a declarat liderul PNL.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Deci daca tot zic așa de mulți da, de ce se pregătește să fie prezentă așa de mică? Sa fie făcută treaba aia-nu contează cine votează, contează cine numără voturile?

    1. Procentajul prezentei la vot real trebuie sa fie aprox 45% intrucat numarul de votanti din registrul electoral e trucat. Nu exista 18.9 milioane de romani cu drept de vot. Rugati-va, fratilor, pentru acest referendum. Sa nu uitam de rugaciune. O rugaciune poate face mai multe decat 10.000 articole pe internet.

    2. @ Valentin

      Reformulez eu intrebarea care trebuia sa o pui pentru a te putea considera intelept: Oare de ce mass media si altii indeamna furibund la boicot si nu indeamna a merge sa se voteze NU???

      RASPUNS: Pentru ca e stiut din sondajele CURS ca peste 85% din populatia Romaniei este pentru normalitate. Prin urmare, daca merge multa lume la vot, rezultatul este ultraprevizibil. Atunci solutia este NEVALIDAREA, fapt posibil doar prin boicot.

      Este ceva similar cu ce indemn eu lumea sa faca la alegerile politice pe blogul “nu votati”.

      Priceput?

  2. Se spune că un popor are conducătorii pe care îi merită. Am ajuns la concluzia că ne-a dat Dumnezeu conducători mai buni decât merităm. De data asta parlamentarii, atât de la putere cât și din opoziție, precum și alte instituții, precum CCR, și-au făcut datoria față de Dumnezeu și față de țară. Dar ce să te faci, frate, cu poporul, că îi e lene să gândească și să se deplaseze până la secția de vot. Dacă nu ne trezim până diseară, ajungem batjocura sodomiților.

  3. Au iesit acum cu declaratii populiste pentru ca au realizat ca referendumul NU va fi validat. Acum isi permit sa fie demagogi. Inainte de referendum, cand tremurau de teama si primeau instructiuni de la stapani sa boicoteze, acelasi Orban spunea ca PNL nu va face campanie. Ca el este impotriva referendumului, etc.

    Acum si Johanis zice ca voteaza!!! Pai nu, ce mai conteaza? Acum se vor bate cu caramida-n piept ca ei au vrut si au fost pentru, dar nu a participat lumea…din pacate…

    Ticalosii! Au facut tot ce le-a stat in putinta sa boicoteze. TOATE partidele politice. Inclusiv PSD-ul. Nu mai vorbesc de mass-media…Acum ca au certitudinea ca nu se ajunge la 30% s-au facut si ei “crestini”…

  4. A spus atat de tarziu cand mintile erau spalate si nu se mai putea face nimic . Ca sa iasa el bine,sa mai castige niste voturi de la fraieri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button