X

11,67 % prezenta la vot la ora 13:00, Duminica (cu tot cu ziua de Sambata)

Foto: https://www.romaniatv.net/referendum-pentru-familie-7-octombrie-prezenta-la-vot-la-ora-13-00-cifre-oficiale_441951.html

Total votanti: 2 134 579

Mediul urban: 1 150 608

Mediul rural: 983 971

Sursa:

https://prezenta.bec.ro/

 

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Homosexualitate
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

4 comentarii

  1. Un sociolog afirma mai devreme ca in jurul orei 21 se va atinge un 25% sau ceva mai mult. Sa nu ne descurajam, se poate mai mult!

  2. Oare ce se întâmplă cu cei 3 milioane care au semnat inițial? Doar prezenta lor ar fi asigurat 15 procente. Să sperăm că vor merge până la capăt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.