X

In 3 ore, au votat la Referendum sub 1% dintre romani

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Biroul Electoral Central a anuntat primele date referitoare la prezenta la referendumul pentru revizuirea Constitutiei. 

La nivel national in 3 ore au votat 0,97% dintre romani. In Capitala, pana la ora 10:00 au votat 0,85% dintre cetatenii cu drept de vot.

In ce priveste situatia din tara, sunt putine judete in care s-a depasit putin procentul de 1%: Bihor, Caras-Severin, Dolj, Dambovita, Mehedinti, Suceava si Timis.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

10 comentarii

  1. am votat in jurul orei 13…am fost pana la acea ora singurul de pe strada mea care votase….pentru nepasare si prostie poporul asta va fi sters de pe pamint in chinuri

  2. E posibil sa fie manipulare cu prezenta mica la vot dar si tradatorii si prostii s-au inmultit incredibil.
    Ma intreb, daca maine ar veni mesaj: Organizatia mondiala a sanatatii a descoperit ca pentru a scapa definitiv de durerile de cap trebuie sarit de la o inaltime de cel putin 2 metri cu capul in jos, apoi iese PSD (intentionat din grija pentru oameni sau pus anume ca deh, daca bau bau zice asa tre sa facem taman invers) zice sa nu sariti in cap, cati rezistenti ai diezului o sa se arunce de pe acoperisuri.

    1. Nu e clar nimic inca. Abia a trecut acea parte a intervalului in care nici nu era de asteptat sa fie inghesuiala. Si nu e deloc mobilizatoare o asemenea afirmatie.Trebuie mers la vot si incurajati altii pana in ultimul moment. Eu abia ieri am reusit sa conving sa mearga pe cineva din familie care era de asteptat sa nu mearga. Si azi am reusit sa-mi conving si restul familiei si niste cunoscuti sa mearga maine. Si eu am reusit sa ajung la sectia de votare abia pe la ora 15:00, pentru ca asa au fost circumstantele.In loc sa descurajam lumea cu asemenea afirmatii, mai bine sa le dam exemple incurajatoare. E inacceptabil sa vorbim ca niste infranti inainte sa se inchida votul.

  3. Frate creştin,
    În zile de 6-7 octombrie, esti chemat să răspunzi la întrebarea ,,Sunteţi de acord cu Legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?”
    Până acum, era stabilit prin lege că o căsătorie are loc între SOŢI, fără a se preciza NICI numărul şi NICI sexul acestora. Legea actuală propune să se precizeze clar că familia se întemeiază pe relaţia dintre UN bărbat şi O femeie, pentru a nu permite interpretări incompatibile cu statutul de creştin. La această întrebare, creştinii răspund DA!
    Indiferenţa ta are implicaţii pe mai multe planuri: economic, social şi spiritual.
    -Economic, deoarece, dacă va dispărea familia, şi asociaţiile familiale vor dispărea şi vom depinde de marile corporaţii;
    -Social, deoarece, tensiunile dintre oameni se vor agrava. Copiii vor fi supuşi unei educaţii sexomarxiste fiind vizaţi ca victime ale plăcerilor!
    – Spiritual, deoarece preocuparea pentru mântuire va fi înlocuită cu lupta pentru plăcere. Astfel, aşa cum ne spune Sfântul Apostol Pavel în Epistola I către corinteni, capitolul 6, şansele de mântuire ale noastre şi ale generaţiilor viitoare se vor diminua drastic în caz că alegem nepăsarea faţă de poruncile divine.
    Nu putem fi şi cu Hristos şi cu satana. Trebuie să alegem! Vino la vot şi spune DA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button