X

DACA E REAL, E GRAV: Politist dintr-o sectie de votare indeamna alegatorii sa nu voteze, explicandu-le ca daca o fac, atunci il scapa pe Dragnea de puscarie?

Va prezentam postarea de facebook a unui cetatean. Daca cele expuse de el se vor dovedi a fi fapte reale, atunci situatia este extrem de grava. Evident, daca se va dovedi ca sunt minciuni, tot grav este, caci a adus acuzatii mincinoase impotriva unor lucratori ai Ministerului de Interne. Speram ca lucrurile se vor lamuri in cel mai scurt timp.

https://www.facebook.com/c.oprys/posts/1989657061056680

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cam așa a arătat ziua unui cetățean care a “îndrăznit” să iasă la vot în prima zi a referendumului:

Ca un cetățean responsabil, dimineață la ora 9:30 m-am prezentat la secția 940 din incinta Facultății de Drept împreună cu un coleg de facultate. La intrare, un domn grizonat, în uniformă de poliție și cu grade de agent șef, îi explica unei alegătoare că dacă votează, înseamnă ca e de acord cu toate legile lui Dragnea și că îl scapă de pușcărie. Crezând că am înțeles greșit, am intrat în secție unde mi-am exprimat votul.
La ieșire, același domn polițist vorbea cu o altă alegătoare și îi explica același lucru, doar ca de această dată, lângă ei era și o doamnă în uniformă și cu grade de comisar de poliție care era și ea foarte interesată de acest subiect.
Indignat fiind, i-am atras atenția ca se află în incinta unui centru de votare și i-am cerut să nu mai influențeze alegătorii, mai ales că e în uniformă de polițist.
Deloc deranjat, m-a întrebat dacă am votat, totodată atrăgându-mi atenția ca dacă am făcut acest lucru, înseamnă că am votat legile lui Dragnea pentru a-l scapă de închisoare.
I-am adus la cunoștință că, în conformitate cu legea 3/2000, așa trebuie să fie formulată întrebarea de pe buletinul de vot și că la fel a arătat și la referendumul din 2003, lege pe care ar trebui să o cunoască. Reacția lui a venit promt “Ce 2000? Legea asta si-a făcut-o Dragnea acum în 2018!”
Între timp, o doamnă președinte al unei secții de votare din acel centru a iesit în hol cu un BULETIN DE VOT(!!!) pentru a-i arăta doamnei comisar cum sună întrebarea.
Enervat am ieșit afară și am sunat la 112 pentru a sesiza cele întâmplate, fiind rugat să aștept sosirea unui echipaj.
Până aici, toate bune și frumoase… ajunge și echipajul format din doi tineri agenți, abia ieșiți de pe bancile școlii, care au fost puși în situația de a constata o infracțiune comisă de superiori.
M-am legitimat și am intrat împreună cu ei în holul în care se aflau cei sus menționați. De aici lucrurile au luat o întorsătură ciudată! Am fost jignit și amenințat de către cei doi plitiști pe care i-am reclamat și de către acea doamnă, care a iesit afară cu buletinul de vot. Ba mai mult, polițistul care instiga la neprezentare le-a dictat procesul verbal de constatare colegilor mai tineri și mai “jos în grad”.
Consternat de cele întâmplate, am mers direct la Biroul Electoral Central unde am depus o sesizare, fiind sfătuit să depun și o plângere la secția de poliție în raza căreia se află centrul de votare.
De la BEC am mers direct la secția 17 unde am depus plângerea și am primit număr de înregistrare. Și, într-un final…. abia acum am reușit să ajung acasă.
Așa îmi trebuie dacă mi-am “permis” sa ies la vot!

Sper ca de data aceasta, politia sa nu ii protejeze pe cei doi, la fel cum a făcut-o cu polițistul pedofil.

P.S.: Și la această oră, polițistul care îndemna alegătorii să nu voteze e tot acolo, și probabil că face același lucru!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

    1. Având în vedere prostia și indolența lor, unii chiar ar merita să fie călcați în picioare de propaganda sodomită. Dar pentru că nu putem împărți România în două, cea a oamenilor responsabili și cea a celor iresponsabili, HAIDEȚI LA VOT!

    2. Florine, poți să votezi pe unde te afli, nu-i musai să votezi la Cluj.
      Odihnește-te în pace, nea Rebengiuc. Și vezi ce mai spui, ca să nu mă văd nevoit să-ți fac cadou un sul de hârtie, știi tu de care.
      Marcele, lasă-i tu în pace, că oricum nu te vor lăsa ei.
      Nea Arșinel, când mai ai probleme, să nu te duci nici la spital, ca să nu-ți influențezi ”viața și viitorul”.

  1. Ce se va schimba după ce vom câştiga referendumul? Nimic (cu excepția securizării drepturilor actuale -n.m.). Pierde cineva vreun drept? Nu. Ce s-ar întâmpla dacă am pierde referendumul?

    A doua zi ar începe presiunile pentru gay marriage.
    Apoi pentru adopţii.
    În paralel, propaganda gay în şcoli, numită „educaţie pentru toleranţă”, „educaţie sexuală” etc.
    Apoi provocări şi presiune pe biserici pentru a celebra căsătorii gay.
    3-4 vor fi combinate cu hărţuirea şi pedepsirea părinţilor care nu vor lecţii tinute de drag queens la şcoli sau a preoţilor care nu vor să celebreze căsătorii gay.
    Apoi legi prin care orice conservator va putea fi acuzat de „homofobie” şi târât prin tribunale.
    Apoi vor cere să se refacă manuale, să se finanţeze din bani publici campanii „anti-intoleranţă”, să se deconteze operaţii şi tratamente hormonale pentru schimbarea de sex (care vor costa infinit mai mult de 40 mil. euro).
    Apoi vor cere toalete unisex sau al treilea sex în toate instituţiile (alţi bani).
    Apoi vor teroriza lumea cu pronumele lor fluide şi cu alte fantasme, vor cere schimbarea actelor de identitate, etc.

    Continuati voi seria, că eu m-am plictisit.

    Toate astea sub sloganul „nu e treaba ta ce facem noi în dormitor, dar îţi vârâm dormitorul nostru în continuu sub nas, Ia şcoală, în biserică, la televizor, pe stradă, în toaletele publice”.

    Nu, nu sunt fantezii: toate astea se întâmplă în alte părţi.
    Sursa:
    https://stiripentruviata.ro/adrian-papahagi-ce-se-va-schimba-dupa-ce-vom-castiga-referendumul-nimic-dar-daca-am-pierde-referendumul/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button