X

Împotriva românilor și a lui Hristos. Marko Bela: ,,NU vreau ca acest referendum să fie VALID. Probabil urmează o inițiativă despre avort, apoi religia de stat, pedeapsa cu moartea”

Fostul presedinte al UDMR Marko Bela a publicat, joi, un text in care prezinta motivele pentru care nu va participa la referendumul pentru redefinirea familiei in Constitutie, organizat in acest weekend.

Foto: Arhiva Facebook/Marko Bela



Intitulat “De data asta nu ne intalnim”, textul este publicat pe transindex. ro, in limba maghiara.

“M-am gandit sa scriu de ce nu voi merge sa votez pentru prima oara dupa 1990.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Pentru ca nu vreau ca acest referendum sa fie valid. Pentru ca, daca putem schimba Constitutia, a doua zi nu se schimba nimic. Totusi, totul se va schimba.

Pentru ca va veni o alta initiativa. Prima, probabil, despre avort. Apoi, despre religia de stat. Apoi, pedeapsa cu moartea. Despre rromi. Despre folosirea steagului. Despre intonarea imnului. Despre scolile maghiare”, a notat fostul lider UDMR pe platforma citata, unde a publicat recent un text antireferendum si fostul udemerist Peter Eckstein Kovacs.

Marko Bela considera ca referendumul pentru familie este o “diversiune”, este “ura”.

“Toate referendumurile vor avea succes. Cei care vor vota se pot bucura. Dar intr-un final, va fi un referendum si despre bucurie. Si despre cand poti sa plangi. Am vrut sa scriu toate acestea, pentru ca am foarte multe argumente. Este o diversiune. Este ura. Nu este crestinism”, adauga Marko Bela.

Fostul lider UDMR a relatat apoi despre o poezie, pe care afirma ca nu ar strica sa “aruncam o privire” inainte de a ne hotari sa participam la consultarea populara.

“Am gasit un poem. Poate nu o sa votez. (…) Inainte sa decizi daca imbraci hainele de sarbatoare si mergi la vot, citeste poezia! Desigur, citeste-o ca pe o poezie, si nu ca pe un text electoral. Si nu iti fie teama, nu e niciun nazist, niciun comunist aici. Este doar un poem. O metafora. In plus, sunt mai multe variante de text, dar, in esenta, e aceeasi”, a mai scris Bela.

Iata poemul:

“Cand nazistii au venit sa ii ia pe comunisti,
n-am scos o vorba.
Pentru ca nu eram comunist.

Cand sindicalistii au fost arestati,
am tacut.
Pentru ca nu eram sindicalist.

Cand i-au arestat pe social-democrati,
am tacut.
Pentru ca nu eram social-democrat.

Cand au venit sa ii ia pe evrei,
nu m-am revoltat.
Pentru ca nu eram evreu.

Cand au venit sa ma ia pe mine,
nu mai ramasese nimeni care sa-mi ia apararea”.

In fine, Marko Bela ii indeamna pe cititori sa decida dupa propria constiinta daca voteaza la referendum, insa precizeaza ca “de data asta nu ne vom intalni la urne”.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Alta iuda care nu se reprezinta decat pe sine. Presedintele UDMR, Kelemn Hunor, este cel care reprezinta pozitia oficiala a acestei organizatii.

  2. Doamne ajuta,

    Din nou si din nou sunt actuale cuvintele Maicii Domnului care au fost rostite in muntele Athos. Acestea sunt rasunatoare si acum. “Vin vrajmasii mei si ai Fiului meu”.

    Doamne izbaveste-ne de ei toti.

    Mantuire

  3. Ce frumos graieste acest ungur!… Dar nu e curios ca ungurii la ei acasa, in Ungaria, “apara valorile crestine”?? Ce spune primul lor ministru la UE despre refugiati? Sunt incompatibili cu cultura lor CRESTINA, deci ei nu vor refugiati. Insa ungurii din Romania… accepta homosexualitatea si familiile anormale?? Sa intelegem de aici ca “valorile crestine” ale ungurilor arata intr-un fel in Ungaria si in alt fel in Romania?? (de fapt cred ca este pentru ei doar o expresie, ei fiind pagani… dupa cum se manifesta)

  4. Un TRĂDĂTOR. Nu (numai) al României, ci al propriului său popor, al propriei etnii. Al conaționalului său, Viktor Orban.
    El nu știe că avortul e pedeapsa cu moartea pentru cei nevinovați?
    Are și o părere proastă despre români. Ce impresie are el? Că poporul acesta ar putea vota exterminarea țiganilor? Că e un popor fără frica lui Dumnezeu?

  5. Domnule mason Bela, aveti dreptate. Vor veni si alte initiative foarte importante, poate chiar si unele dintre cele in privinta carora ii avertizati prin gestul cu degetul aratator indreptat in sus pe fratii din masonerie. Aveti dreptate sa va temeti, pentru ca intr-o zi nu foarte indepartata se va face in sfarsit dreptate, cu ajutorul lui Dumnezeu, in tara pe care ati nedreptatit-o impreuna cu altii atata vreme. Nu aveti decat sa stati pe margine daca va e teama ca altfel vor descoperi romanii cat de putini la numar si fara putere sunt cei care i-au tinut in lanturi pana acum. Ar fi o idee si mai buna sa iesiti cu totii din politica si sa va retrageti undeva in natura ca sa va limpeziti mintile si va smeriti putin, si sa lasati tara asta sa-si gaseasca in sfarsit drumul de iesire din mocirla in care vreti sa o innecati.

  6. Asta e intelesul metaforei dat de Marko Bela referitor REFERENDUM :
    Cand s-a organizat Referendum pentru a proteja copiii de cea mai dură educație homosexuală în grădinițe și școli ,
    am boicotat Refendumul pt definirea casatoriei dintre un barbat si o femeie
    Pentru ca nu.mi pasa de copii si mason fiind nu suportam moralitatea crestina

    Cand asistentii sociali si politia au venit sa ii ia pe copiii care nu se prezenta la orele de educatie homosexuala
    n-am scos o vorba.
    Pentru ca nu erau copii mei si nu imi era mila de ei

    Cand au fost arestati parintii pt ca nu si-au lasat copii la orele de educatiei LGBD ,
    am tacut si m-am bucurat
    Pentru ca nu eram parinte crestin ca ei ,eram mason cu un statut social mai superior decat ei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button