X

COINCIDENȚĂ? Iulian Iancu a făcut infarct. El a fost creierul modificării Legii Offshore

de Saccsiv

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Foto: Iulian Iancu ia de guler OMV: A mințit inclusiv Guvernul României!

Dupa cum stiti, potrivit noului proiect al Legii offshore, redevenţele pentru producţia de gaze din Marea Neagră vor fi exact aceleaşi care se aplică acum pentru producţia onshore, acest regim urmând a fi păstrat pe toată perioada acordurilor de consiune în derulare, inclusiv pentru perioadele de prelungire:

OMV și EXXON în avantaj: Redevențe MICI pentru gazele din Marea Neagră

Miercuri insa, PSD a depus amendamente ce schimbă fundamental legea, așa cum trecuse săptămâna trecută de Senat, în sensul că mărește cuantumul taxelor și impozitelor ce trebuie plătite de companiile care ar urma să extragă gazele din Marea Neagră. Amendamentele modifică de asemenea substanțial procesul de autorizare a conductelor. Ca atare, emisarii companiilor Exxon & co au părăsit discuțiile.

Creierul este insa Iulian Iancu (PSD), ce conduce Comisia pentru Industrii. Săptămâna viitoare trebuia să meargă la o reuniune a Consiliului Mondial al Energiei.
Astazi Iulian Iancu a facut infarct:

Iulian Iancu a ajuns de urgenţă la spital. Deputatul PSD a suferit un infarct

Iar eu nu cred in coincidente.

Voi?

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

14 comentarii

  1. Din cate stiu infarctul, accidentul vascular si iaradierea->cancer galopant, sunt modalitati prin care oculta isi elimina oponentii sau membrii care devin incomozi.

    Nu mai retin exact modalitatea prin care o fac, ritualuri sau folosind dispozitive tehnologice, dar in ceea ce priveste iradierea, e clara metoda.

    In orasul meu, un membru din masonerie a fost eliminat prin infarct.

  2. In astfel de situatii cu miza mare se parcurg mai multe etape:
    1. coruperea decidentilor – s-a incercat (vezi piruetele ALDE) dar se pare ca nu a reusit
    2. eliminarea liderilor – cu Dragnea se lupta de mult iar Iulian Iancu era un om cheie care putea sa gandeasca asupra problemei; fara el va fi foarte greu in continuare; cred ca a fost o interventie disperata pentru ca Dragnea hotarase ca sa transmita in direct lucrarile Comisiei in Parlament ceea ce ar fi limitat foarte mult capacitatea de sustinere a tradatorilor care au fost cumparati si aveau misiunea de a sabota demersul; asta o poti face in spatele usilor inchise insa in vazul lumii nu prea mai merge;
    3. interventia armata – daca nici asa nu le va merge se va rezolva militar; vezi fosta Iugoslavie – in Kosovo este o bogatie uimitoare de metale rare critice pentru industriile de varf militare si aerospatiale

    Sa speram ca n-a baut toata cafeaua si va scapa cu viata; depinde si de cine-l supravegheaza in spital insa este foarte probabil ca l-au scos deja din circuit (infarctul a fost o lectie pe care nu cred ca vrea s-o repete). Asta este minunata lume noua, imparatia omului, pe care oamenii se fac ca n-o inteleg. pentru ca daca ar vedea-o si-ar strica brusc buna dispozitie si ar vota Da la Referendum cu 10 maini.

  3. Contorul vizualizarilor a luat-o razna. Daca in mod normal incrementeaza cu o medie de 1,5-1.7 la fiecare vizualizare de data asta media este de peste 15. Cui foloseste?

    1. Alexandru

      Nu te-ai abtinut sa nu spui si o prostie, ca altfel nu erai tu. Si sunt dur, pentru ca ai mai spus-o. Si ti-am mai explicat. Degeaba. Dar iti mai explic o data:
      Cand te uiti tu, se mai uita si altul. Sau doi. Sau 15. Sau niciunul. Depinde de articol. Ce-i asa greu de inteles? Uite, m-am dus la un articol mai vechi:

      https://ortodoxinfo.ro/2018/07/17/gheorghe-todorov-odata-cu-esecul-cretei-au-fost-infrante-doua-tipuri-de-ortodoxii-neortodoxe-ramura-liberala-a-neortodoxiei-ecumenismul-si-extrema-dreapta-hiperzelotii/

      Am facut click de cateva ori. De fiecare data crestea cu o vizualizare. A mea. Evident, pentru ca putin il mai citesc acum.

      1. Renunt la polemica dar va spun mecanismul meu ca sa puteti remedia o eventuala problema tehnica.

        Pt a vedea nr de citiri faci un refresh la interval de 10 min si iti dai seama, orientativ desigur, de nr de accesari in respectivul interval de timp. Tinand apasat pe CTRL si tacanind R (adica facand in mod repetat refresh = CTRL-R) poti ca in cca 30 de sec sa dai 100 de refresh-uri ceea ce ar echivala cu 100 de accesari. Vezi noua valoare a contorului din care scazi ce ar fi putut veni intre timp (conform calculelor din cele 10 min de observare).

        Daca la articolul indicat de tine este bob pe bob, adica 1 la 1, aici este acum cca 9 iar cand ti-am indicat cca 15.

  4. Sa ne rugam pt el ca sa fie rezistent si sa scape doar cu o internare in spital.
    Sper ca se va intoarce de indata la treaba si ii va incurca in continuare planurile ocultei mondiale in Romania

  5. Asa l_au omorat si pe Vadim Tudor.
    Ori iradiat,ori otravit,ori l_au folosit pe Ignatenco cu practici oculte.
    Nu este o coincidenta infarctul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button